Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

potřetí

29. 4. 2010 19:00
Práce

na zakázku ! Oranžoví mají Davida,modří zase tohle duo.Netahejte sem žádné emoce;-D

0 0
možnosti
V

Vikiš

29. 4. 2010 19:14
Re: Práce

Proč?;-( Lidé se sem chodí tak nádherně rozemočňovatět.:-)

 Pivo se tady sice nečepuje (škoda), ale řečí tady máme všichni, jak opice blech.  Inu, jako ve  všech zdejších diskusích. Hlavně když je článek před diskusí hezky šťavnaté sousto. :-)

0 0
možnosti
V

veit

28. 4. 2010 9:39
Krámoviny

Tak Jiří Krám už taky jenom vříská. No, klucí (a Issová), to jste dopadli!;-D

0 0
možnosti
MANVL

Mladá a naštvaná volička levice

27. 4. 2010 21:57
I feel sorry for you

Milí mladí a naštvaní,

je mi Vás opravdu líto. Je mi 28 let, žiji v Praze, k jistým úkonům používám ruku pravou a 28. května jdu volit levici. Hezký večer.

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

27. 4. 2010 14:22
ti stari sli na Vaclavak cinkat klicema, aby

se neco zmenilo, aby i ti mladi mohli delat svobodne klipy. Bohuzel ty klipy nestaci. Od mladych dynamickych pruznych a zdravych mladych lidi ocekavam, ze nyni pujdou na Vaclavak oni a zacinkaji stavajici vladnouci elite a ukonci tu korupci.

0 0
možnosti
KA

c-e-r-t

27. 4. 2010 14:13
Taky naštvaná - ale jinak

Promiňte, ale ale je to trošku pomotaný. Nevím z jakých průzkumů veřejného mínění vycházíte vy i autoři klipu. Věřte ale, že socdem a komouše volí daleko víc mladých lidí, než si. Jsem celkem mladá (37) a volím pravici. Všichni starší lidé, které kolem sebe mám, volí pravici. A spousta mladých známých volí levici. Nedávno jsme se v hospodě přeli s jednou partičkou cca 25letých, kteří volí levici-prý jako menší zlo. A já volím, ale jako menší zlo. Protože doufám-jako každý dle mého názoru rozumný člověk-že naše ohromné zadlužení dokáže spíš snížit pravice než levice.Možná jednou,až bude náš rozpočet dlouhodobě v přebytku,socdem nebude reprezentovat pan Paroubek, Rath a podobní,zvolím i levici. Teď je to ale bohužel tak,že lidem, kterým jsou dluhy fuk, pracovat se jim moc nechce a závidí, všem kteří si umějí vydělat peníze (i těm poctivým) stojí za to k volbám jít. A to bez ohledu na věk!!! A těm ostatním asi bohužel ne. TAdy agitujte. Ale třeba budu koncem května příjemně překvapená.

0 0
možnosti
DH

nevimcotampsat@seznam.cz

27. 4. 2010 4:02
Hloupost nadevše...

Podejte si s Mádlem a Issovou ruku. Levice není sprosté slovo. Jako motto máte jeden zajímavý bonmot Churchillův. Jenže ten v naší postkomoušské zemi neplatí...

Btw. není jen ČSSD a KSČM... naštěstí - levicová inteligence volí SPO.

0 0
možnosti
D

david1851

26. 4. 2010 13:58
Klaus

Klaus udržoval vyrovnaný rozpočet jen díky tomu že drancoval důchodový systém a zaplácával díry v rozpočtu výnosem z privatizace. Prožral totálně budoucnost, v tomto směru není levice o nic horší,k tak nevím co ti mladí rozumbradové vymýšlí.

0 0
možnosti
S

SuiVanOrton

26. 4. 2010 13:51
Díky bohu, že už nejsem mladý .... a naklidný :-)

Jsem moc rád, že je mi 33 let a tak nějak se k těm mladým už nepočítám. Musel bych být totiž strašně moc naštvaný, že si někdo smrtelně vážně může myslet, že jsem mladý a úplně pitomý. Klip Issové a Mádla by mě neuvěřitelně iritoval. Sakra ty staří si vůbec nic nepamatujou, vždyt mi to víme líp jak to bylo, my jsme se narodili v kolem revoluce nebo po revoluci a tak si to tedy pamatujeme lépe (šlená hovadina co ?). Všichni voliči levice jsou staří blbci z venkova, zatímco všichni voliči pravice jsou úspěšní mladí podnikatelé z Prahy (další hovadina). No a když tedy zvolíte tu KSČSSD, tak tu okamžitě zavedou socialismus nebo ještě lépe komunismus a zavřou hranice a bude tu ta nesvoboda (tohle převzali Issová s Mádlem od ODS - mega-hovadina :-)). A za státní dluh můžou jenom polistopadová levice (tady všeobecně panuje šílený názor, že komunisti nám nezanechali žádné dluhy ... fakt ne ??? A co to zničené ovzduší, zničené závody atd. ? A dluhy dělali po listopadu jak levice, tak pravice). 

0 0
možnosti
V

Vikiš

29. 4. 2010 18:37
Re: Díky bohu, že už nejsem mladý .... a naklidný :-)

 Mladí, nic moc chytří (alespoň tihle čtyři ( počítám i autora článku) a naštvaní  nám vytřeli zrak. Svojí hloupostí. Teď jsou nejen naštvaní, ale i nas..ní někteří z nich, Pro změnu na ty tři. Naštěstí ne každý mladý myslí obrázkem.

0 0
možnosti
D

dasa0302

26. 4. 2010 12:07
Jen zírám!!!!

Já taky nebudu volit komouše ani socany, ale z nechutného klipu se mi zvedly kufry.

Předpokládám, že se mladá generace zvládne zamyslet, koho volit, aniž by k tomu potřebovala drsné klipy, drsnější, než nějaký modrý předvolební čajíček.

Pokud si takto potřebujete stimulovat vlastní proces přemýšlení, tak nebudete asi žádný lumen. Rv

0 0
možnosti
K

katango

25. 4. 2010 11:35
Mně je 55 a jsem v invalidním důchodu

a socany ani komouše nevolím,to bych si radši urazila obě ruce.Moc dobře si pamatuju život za totáče a zažít už to nechci,nikdy.Jiná slova než sprostá se v tomto kontextu prostě nehodí.Ač stará rašple,jsem s váma !!

0 0
možnosti