Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

12. 1. 2012 22:49
Chce to jen čas a praxi.

Kdybych měla vyprávět, jak jsem doma dělala manželovi hysterické scény, že nebudu jezdit, tak se směju ještě teď.  Tenkrát mi manžel řekl, nešil, vždyť ses sama přihlásila a ještě za to platíš. Až to uděláš , uvidíš jestli se na to budeš cítit a pak se rozhodneš, jestli budeš řídit. To mi pomohlo.Jezdím zhruba dvacet let a poslední dobou už manžel automaticky míří na místo spolujezdce a došel tak dalek, že mi klidně řekne, nechej si seřídit světla, nebo , nemáš nemrznoucí kapalinu do odstřikovačů. Už jsem se musela ohradit, jestli ho mám jenom na ozdobu, chlapa jednoho.;-)

1 0
možnosti
JN

skokánek

12. 1. 2012 13:11
Ono to

celé má logické vysvětlení,celý život se nás muži snaží přesvědčit,že tohle: I-----------------I je dvacetpět centimetrů a Vy jste z těch žen co jim to prostě uvěřila;-)

0 0
možnosti
TH

Gmurr

12. 1. 2012 11:17
Snad neni mozny, ze vas v autoskole neucili parkovat?

A ani u zkousek to nikdo nevyzadoval? Proc jste jim platila? 8-o?

1 0
možnosti
KK

katerina.kozmova

12. 1. 2012 11:31
Re: Snad neni mozny, ze vas v autoskole neucili parkovat?

Protože jsem byla mladá a blbá? :-)

0 0
možnosti
TH

Gmurr

12. 1. 2012 11:02
Katerina Kozmova a parkovani NE ZENY

Proc pisete vseobecne o zenach , kdyz to byla vase prihoda s parkovanim?

Nechapu jak po absolvovani a ZAPLACENI autoskoly nevite , jak mate pri jizde ! kola.

Nicmene se mi nabizi otazka, 30 cm na strane je ok. Ja mam ve vratech v garazi na kazde  strane asi 5 cm vule vedle zrcatek.

Mam otazku: "jak jste se do toho auta dostala? "?

1 0
možnosti
KK

katerina.kozmova

12. 1. 2012 11:18
Re: Katerina Kozmova a parkovani NE ZENY

A kde jste vzal, že píšu všeobecně o ženách? To je, jako kdybyste Hemingwaye pranýřoval, proč napsal novelu Stařec a moře, když se v ní jedná jen o jednoho neschopného seniora, tkerý si neumí chytit rybu???

Jak mám kola při jízdě, to vím naštěstí moc dobře, jinak bych daleko nedojela. To že po zaparkování jsem je nestočila rovně a zapomněla na to, když jsem se k autu vracela, je věc druhýá. Dost mě udivuje, že vás jedno moje opomenutí tak rozčiluje. Podle vás ten, kdo prošel autoškolou, umí automaticky skvěle řídit a nikdy neudělá chybu? A jak tedy všechny autonehody vznikají?

Do auta jsem se dostala úplně jednoduše. To, že byla mezi mnou a audinou mezera 30 cm na pravé straně (mého auta), neznamená, že na druhé straně byla mezera téhož rozměru...

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

12. 1. 2012 10:26
Všechno

Všechno je o praxi. A kór ženské mají předpoklady se všemu "mimořádnému" vyhnout a nechat to na muži. A je jedno jestli jde o zaparkování, tankování, výměnu pneu, zajetí do servisu nebo na technickou. Většinou zazní "logcký" argument: "Udělej, zařiď to ty, já jsem ještě nikdy atd.". Příp. podpořen argumenty typu: " To je mužská práce" nebo " Já zase musím uklízet, vařit a na´kupovat". :-)

0 0
možnosti
TH

Gmurr

12. 1. 2012 11:03
Re: Všechno

Velka pravda. Ja vyjmenovane delam bezne aprpto nemam problem s nicim.

0 0
možnosti
MB

buxus

12. 1. 2012 10:13
Jestli nemáte vyloženě hluboko do kapsy

.. pořiďte si na parkování videokameru. Pěkně  vidíte dozadu, máte vyznačenou zónu kam až můžete couvnout. Jen to chce ještě jediné - naučit se zajíždět či vyjíždět opravdu pomalu (chce to citlivou práci spojka-plyn). Pokud jedete opravdu pomalu, stačíte kontrolovat a korigovat případné chyby. Pokud pustíte spojku necitlivě, buď vám to chcípne, nebo někoho odřete.

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

12. 1. 2012 9:46
Mně se moc líbí,

když někdo prohlašuje, že řídí výborně, jen neumí parkovat... ;-D

Ono je to trochu naopak, kdo neumí parkovat, neumí ani řídit, z toho se prostě nevykecáte.

4 0
možnosti
R

roman36d

12. 1. 2012 9:55
Re: Mně se moc líbí,

Přesně tak. :-)R^

0 0
možnosti
OP

Bětka

12. 1. 2012 9:43
Parkování

Vystřídala jsem hodně aut,každé mi přišlo děsně široké a "určitě se s ním nikam nevejdu":-) i naše garáž se najednou nějak srazila. Parkování jsem si vyzkoušela sama,bez manžela a nejlépe ještě bez diváků.Nejspokojenější jsem, když řídím dodávku.Sedím vysoko,mám přehled a v zrcátkách toho vidím spoustu. V autoškole nás učili couvat s pootočeným tělem, manžel mě naučil podle zrcátek.Ale i tak se jdu raději někdy přesvědčit,že mám prostor.

Kdysi jsem se otřela ozdobnou gumovou lištou o blatník opečovávané škodověnky. To,co na mě vychrlil majitel,by bylo v tv jedno souvislé pípání. Těch nejvulgárnějších slov...tak jsem vzala papírový kapesník, gumu setřela a bylo po škodě. Chlap mi málem ruce urazil,že jsem na jeho auto vůbec sáhla.

0 0
možnosti
P

pěnice

12. 1. 2012 9:31
Nejlepší škola na parkování je bydlet na sídlišti.

Tam se naučí skoro každý  nacouvat málem na centimetry. Zpočátku jsem vždycky zastavila, vylezla a zkoumala, kolik ještě můžu . Jezdím téměř denně, takže pak už je to snadné .Chce to jen zkušenost a tu časem získá každý.

2 0
možnosti
H

Hroznej_puberťák

12. 1. 2012 10:03
Re: Nejlepší škola na parkování je bydlet na sídlišti.

To se teda s klidem přiznám, že na to nemám nervy. Ani na bydlení tam, ani na parkování tam...

0 0
možnosti

Maryša Šárecká

12. 1. 2012 9:28
njn,

zpětná zrcátka;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5675x
TO FINISH FIRST, FIRST YOU HAVE TO FINISH. Věčná pesimistka s občasnými záblesky naděje na konverzi k optimismu. Více o mně na www.prasnacesta.cz