Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tines

18. 1. 2009 23:09
Moc děkuju,

krásně jsme si početla a zdá se mi, že jsme chvíli byla někde daleko a ne v Čechách:o)

Připoměla jste mi krásu cestování! Děkuju!

0 0
možnosti

katerina.kozmova

17. 1. 2009 13:02
Díky,

těch dopisů je celkem deset, postupně je sem nahážu, až si definitivně rozmyslím, jestli je cenzurovat, nebo ne :-) Severní Karolína je krásná, s nádhernou přírodou. S lidmi už to bylo horší, je to snad nejkonzervativnější stát USA a občas to bylo docela těžký... ale i s mým krajany nebyla o zážitky nouze. Tyhle úvodní maily jsou ještě dost nudné, ale bez nich bych sem nemohla dát ty další. Takže vydržte, mělo by se to zlepšovat :-)

0 0
možnosti

doopravdy

17. 1. 2009 14:17
Ojoj,

žádnou cenzuru, prosím ;-D. Budu se těšit.

Konzervatismus (ve špatném slova smyslu), alibismus, přetvářka, nesvoboda - to je můj letmý dojem z USA za 5 měsíců na východním pobřeží. Přesto nic proti USA nemám, je to v rukou jednotlivců ... Další Vaše díly budou vycházet jen v pracovní dny? ;-(

0 0
možnosti

doopravdy

16. 1. 2009 18:18
nene, já čtu taky,

nějak jsem náhodou narazil na Váš blog a zaujal mě, takže jsem zde již druhý den a dokonce jsem se právě nyní zaregistroval :-)

Těším se na další díly, na to, jak to dopadlo s ntb, kalhotkama (né, s těma s kapsami :-) a tak ... před 5 lety jsem přes Severní Karolínu projížděl autem, ale ne nic jsem o ní nevěděl, vlastně jsem ji za půl dne projel na cestě z Floridy do NYC, tak se těším, co se dozvím ;-)

0 0
možnosti

Arth-

16. 1. 2009 9:22
To je fakt zvláštní...

že tady se VŮBEC nediskutuje!

Myslím všechny Vaše články...  nejen tenhle. ;-)

Ale hezký...   i když já USA vlastně nemám rád, tak se četlo zajímavě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5675x
TO FINISH FIRST, FIRST YOU HAVE TO FINISH. Věčná pesimistka s občasnými záblesky naděje na konverzi k optimismu. Více o mně na www.prasnacesta.cz