Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

medick

9. 6. 2010 11:58
osahávačka...

jak bych to řekl... Hooters není žádný fast-food, je to proste hospoda, kde si sáhnete na holku, kdykoliv chcete. Obvykle si tam místní loví nezkušené holčičky, hodně pozdějších šlapek začínalo taky takhle. První rok každá řekne, že si jako servírka vydělá dost, druhý rok si zvyká na osahávaní a cash ze zpocené dlaně a třetí rok se vykašle na Hooters a jde dělat společnici.

0 0
možnosti
A

aussiej

8. 6. 2010 17:46
ehm...ehm...

...koukam, ze clanek Ms Kateriny je v "Zebricky" nejctenejsi...Na fotce je videt hezkej ksichtik...nadherny vociska...krasna nausnice, muzeme jenom hadat, kde je

pripichnuta ta druha...jaka skoda, ze ty HOOTERS se na fotku nevesly :-(;-D

0 0
možnosti
C

Camino

8. 6. 2010 3:37
WHO CASTS THE FIRST STONE ?

Katerina ma vsech 5 P, jsem zenska a musim ji to priznat. Proc se tady lidi vzrusujete, nikdo tam nemusi chodit, ja osobne do zadnych "food chain" restaurantu nechodim (neni nad 5 - 6 stolku), ale prace je prace a nekdy tady na diskusi citim zavist.

Katerina si vydelala penize na cestovani, videla neco a umi o tom napsat.R^R^R^

0 0
možnosti

elaine

7. 6. 2010 23:29
No ja videla

v Hooters tak max. treti ligu, zadny krasavice to nebyly. A ty smazeny kridylka se nedaj jist, tuk z nich kape, brrr. Ani tam nelezte....

0 0
možnosti
X

xs123

7. 6. 2010 13:11
Konečně vím, co to je hosteska v baru

Já myslela, že hostesky jsou na veletrzích, výstavách, vědeckých konferencích a podobných akcích,případně na sportovních akcích,  a že musí znát nějaké řeči, podává letáky, reklamní předměty, ví, kdy se co koná v kterém sále, kde je WC, bufet, restaurace,  v případě vážného zájmu zavede tázajícího se za odborníkem, případně zavolá taxi anebo dokáže informovat odkud kam se jak dostat. Dcera jedné mojí známé dělala hostestku v baru, a mně nebylo jasné, co tam vlastně dělá. tak teď už to vím.

0 0
možnosti
MN

locom

7. 6. 2010 10:43
Pekne popsane :)

Sam jsem zvedavej, jak se to v Cesku ujme. Rozdil je totiz v tom, ze zatimco v USA clovek o peknou holku zavadi jen zridka a tak se na ne podiva lespon v Hooters, tak v Cesku se jich hemzi mraky a tak hlavni "marketingovy trhak" nebude tak vyraznej.

A par poznamek ke clanku, kterej je velmi pekne napsanej.

1. V Hooters jsem parkrat byl a Hooters song jsem nikdy neslysel ... na narozky apod. se vzdycky hralo "YMCA" a oslavenec to musel zatancovat na stole. 

2. Ze srandy se casto rika, ze Hooters jsou farmy Strip klubu ... holka je tam do 18ti a pak hure vydelavat lepe :) ... to samozrejme pisu s nadsazkou.

3. Cernochy nechteji obsluhovat skoro zadne servirky (nejen v Hooters) a ne jen kvuli tomu, ze jsou chudi (i kdyz "tipy" nechavaji opravu mizerne), ale kvuli tomu, ze si na kazde druhe jidlo stezuji, otravuji s kazdou hovadinou a chteji porad neco zdarma ... takze servirka pak kolem nich lita celej vecer a nedostane za to ve finale nic.

0 0
možnosti
KR

vver 440-sociálně vyloučený

6. 6. 2010 19:40
holku, na kterou se můžuu dívat a nemůžu jí mít

je jako koukat hladovej na hroudu zlata. k ničemu:-)

0 0
možnosti
JB

fanda016

7. 6. 2010 1:11
Re: holku, na kterou se můžuu dívat a nemůžu jí mít

jo jo, to říkával i starej Fricl ;-D

0 0
možnosti
JH

jirha

6. 6. 2010 15:16
Tak co si z toho vzít?

a) za hezký kozy se snáze vydělává než za poctivou práci v supermarketu.

b) proklamovaná americká čistota je furt stejná sexual harashment funguje jen v kancelářských oborech.

c) U ná se to neujme protože nejsme Američani?

Nevím co mě z toho láká a nebo odpuzuje. V každém případě je hezké že autorka tím nementoruje a i píše že to byla dobrá zkušenost. Mnohdy by si lidé měli uvědomit co prodávají a co za to dostanou. Prostě platí že jakmile chodím do zaměstnání tak se prodávám a měl bych se s tím smířit otázka je přiměřenosti ceny za odvedenou námahu.

Autorka tvrdí že to bylo přiměřené a proto s ní souhlasme.

0 0
možnosti
W

wtf?!

5. 6. 2010 19:56
Karma!

Dík za článek, ty zkušenosti musely stát za to :-)

0 0
možnosti
-=

watchdog

4. 6. 2010 22:03
Já myslím, že ten pražskej se chytne,

hlavně mezí teenagerama a ukrajinský holky budou mít kšeft... Hlavně mě překvapilo dobře zorganizovaný PR tady na idnes při příležitosti otevření.

0 0
možnosti
R

roman_35

5. 6. 2010 11:33
Re: Já myslím, že ten pražskej se chytne,

Není nic krásnějšího než pohled na mladou nahou holku. Je to to nejlepší co příroda vytvořila. To co ale nabízí Hoters je vulgární, nevkusné a trapné a pochybuju že se u nás něco tak blbého chytne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5675x
TO FINISH FIRST, FIRST YOU HAVE TO FINISH. Věčná pesimistka s občasnými záblesky naděje na konverzi k optimismu. Více o mně na www.prasnacesta.cz