Všimli jste si jak je Váš život nudný?

Copak dneska večer asi dávají v televizi? Je, mámo podívej, bude tam Malý pitaval z velkého města! No jo táto, a pák tam je Kriminálka Las Vegas! No to je bájo. Ale co s babičkou, ona má ráda Letiště. Bába si rozšíří obzor a podívá se na Pitaval, Letiště nahrajeme na video a zítra na něj mrkne. Tak jo, táto já se tak těším, víš dneska v Pitavalu to bude napínavý! Na Nově říkali, že ukradnou kožich z Tuzexu a policie bude mít hodně starostí ty lumpy chytit. To si piš mámo, lumpové jsou dneska mazaní. Pšt, už to začíná.

Zase reklama!Táto nespi! Ještě bude Kriminálka Las Vegas! Představ si táto, co mi ta naše bába dneska řekla. Řekla mi, že ji život nebaví, že se nudí a že žije jakoby čekala na smrt. No to je tedy pitomost, řekni ji ať čumí na televizi, rozšíří se ji obzory a přestane mít čas myslet na ptákoviny. A co bys řekla mámo tomu, kdybychom o víkendu se jeli podívat za dětmi, už jsme je dlouho neviděli, pokecali bychom jak se daří a tak. Táto, proboha o víkendu nemůžeme nikam jet, na Nově dávají Robina Hooda a v neděli je Páťák!

Už mlč mámo, teď to bude napínavé, už je mají.

Tak takhle podle „People metrů“ tráví večery 2 000 000 Čechů. Tolik lidí sedí a hledí na něco, co kdysi bývala televizní zábava, co kdysi bývalo duševní očistec a co dneska je vymývání mozků a zabiják času.

Filmy staré dvacet let, nekonečné seriály a levné americké thrillery se na nás valí jako lavina. A přestože jsou to staré kusy, které každý bohužel několikrát viděl, jsou nejsledovanějšími pořady dne!

Ani se nedivím komerčním televizím, že se zuby nehty brání digitálnímu vysílání.

Ale co proč plakat, když večery trávit můžeme jinak.

Jen je mě líto těch 2 000 000 pravidelných večerních televizních diváků, kteří prožívají nudný život u nudné televizní obrazovky.

A mimochodem, co bude zítra v televizi?










Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | pondělí 16.7.2007 3:18 | karma článku: 13,89 | přečteno: 1173x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45