Po Klausovi šla STB, možná jim vařil dobré kafe?!

Pan profesor Václav Klaus se rád prezentuje jako pravicový politik , ve skutečnosti není o nic moc pravicovitější než Václav Havel, nebo Jiří Paroubek. Kdo si mohl za tvrdých dob bolševika jako Václav Klaus vyjet na studijní zahraniční stáže?? ( 1966 Itálie, 1969 USA !!) Kdo si do své vlády pozval své staré kamarády na slovo vzaté odborníky s bohatou komunistickou minulostí? Kdo teda a proč chtěl sledovat Vaclava klause?? neblíží se jenom volby???  Nezapomínáme jako vždy hodně rychle?



Jeho vláda, byla vždy prošpikovaná bývalými soudruhy, pan Dyba, pan Kočárník a pan Dlouhý by mohli vyprávět! Ale raději mlčí, ona dobrá trafika ústa zamyká! A jeho vztah k bývalým komunistům krásně dokazuje, jak se dokázal bravurně dohodnout se Zemanovými socialisty (postkomunisty), proti kterým tak silně zbrojil a s eleganci gentlmena jim umožnil vládu.

Často hovoří jinak než koná, důkazem může být jeho slavný výrok, kterým si při volbě prezidenta zajistil hlasy KSČ, kdy mluvil o: „prázdném a siláckém antikomunismu“. Nebo, když jako ministr financi prohlásil, že: nezná špinavé peníze! Jeho nejnovější proslovy o oteplování planety, za kterou nemůže člověk, je zbytečné komentovat!

Pan „profesor“ Václav Klaus, byl sledován STB, ale možná protože vařil špatné kafe, jinak si nedovedu vysvětlit jeho časté pracovní výjezdy do zahraničí, jeho přednášky v rakouské televizi v roce 1989 o ekonomice socialismu a neodvahou podepsat manifest „ několik vět „ i když tehdy už komunismus měl napsané parte. Perličku tomu všemu dává jeho CSc. práce opěvující údajně socialismus a RVHP ( bohužel se z knihovny VŠE ztratila po listopadu 1989! )

Možná je špatný ekolog, možná je průměrný prezident a možná bude znovu zvolen, ale jisté je že je výborný ekonom, protože v roce 1989 bydlel v Praze v 1+1 a jezdil trabantem, za pět let později,kdy jej opět vykradli si zloděj odnesl zlaté šperky nejméně za milion. Jenom škoda, že za jeho vlády nastala devalvace koruny, propad hospodářství a nečinné přihlížení rozkrádání republiky.

Zpráva, která se jakoby z čistého nebe objevila, mi jenom připomněla, že se blíží prezidentské volby a že lidi zapomínají!!






Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | čtvrtek 14.6.2007 7:07 | karma článku: 16,88 | přečteno: 873x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45