paní Brožová-Polednová si plete vězení s hotelem, nelíbí se jí tam!

Paní Brožová - Polednová je hodně nespokojená se službami, které jí nabízí její současný domácí - Plzeňská věznice a stěžuje si na nedostatečnou lékařskou péči, na nedůstojné prostředí a nevím jestli jí dokonce nevadí i strava, samozřejmě trvá na tom, že je nevinná a tudíž je obětí justičního omylu. Odsedět si má 6 let.

 

 

Jako by si osud s paní Brožovou - Polednovou škaredě zahrával, no posuďte:

 

Jako nezkušená prokurátorka se omylem nachomítla k justiční vraždě, při procesu nebyla špatná, ba naopak režimu se líbila a tak kariéra mohla začít. Mezitím ještě musela stihnout účast na popravě, kdy se naposledy podívala do očí paní Horákové, paní Horáková údajně všem stihla odpustit  a pak  sledovala její 15 minutové trápení a  smrt.  Následovala povinné cesty po krajích českých a přednášky o tom jaká byla to zrůda ta Horáková.

 

Osud nebyl milostivý ani po revoluci, náměstí pod balkónem jejího bytu se přejmenovalo na náměstí  Milady Horákové ani si nedokáži představit jaké to muselo být, denně po něm chodit  ven a vracet se do svého bytu.

 

Osud byl krutý vůči paní Brožové i na sklonku života, přišel soud a ona byla nespravedlivě odsouzena na 6 let do vězení za podíl na justiční vraždě paní Horákové. Špatná strava, nedostatečná zdravotní péče a prý i netolerantní a nepřízpusobivá spolubydlící.

 

Zaslouží po všem tom životním trápení odpuštění i od nás?

( podotýkám, pořád si nepřipouští nevinu paní Ludmily Horákové)

ode mne ne a přeji jí dlouhý pobyt ve vězení, možná si pak uvědomí, že vězení není opatřovatelská služba či hotel s bazénem, ale hlavně jí možná dojde že i když jí stihl trest hodně pozdě, tak za podíl na justiční vraždě dostala mírný trest,

 

 tak mírný že může v klidu přemýšlet konečně o vině či nevině paní Horákové.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | čtvrtek 23.7.2009 11:00 | karma článku: 28,53 | přečteno: 1914x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45