Co by se mohlo stát, kdyby KSČM vyhrála volby a vládla ?

Vláda by mohla vypadat možná takto : prezident Jiří Paroubek ( komunista z populismu), premiér Vojtěch Filip ( agent pod krycím jménem FALMER s STB, nynější předseda KSČM), ministr vnitra Doc. PhDr. Miroslava Grebeníček, CSc, ( talent jak vyslýchat by mohl mít od svého otce). Ministr kultury- Helena Vondráčková ( populární tváře by se mohly hodit), Ministr obrany Josef Vondruška ( známý to   brutální nad poručík z komunistických věznic-nynější poslanec)….

Byla by to hrůza. Je to hrůza. Při pohledu co za lidi sedí v parlamentu a denně opět rozhodují o nás, si můžu jen lehce pousmát nad ideály "Sametové revoluce". Ideály ale neztrácí KSČM, protože při čtení jejího volebního programu běhá mráz po zádech.Pojďme se na něj podívat.

Socialismus, už tady opravdu byl, prázdné obchody, továrny vyrábějící nepotřebné věci, zmetkovité výrobky, zákaz cestování, plnění nesmyslných plánů (například, plán železného šrotu, kdy se posílaly nové železniční vagony do šrotu), úplná zaměstnanost. A vedlo to opravdu k socialismu?

Demokratická společnost vedoucí k svobodě a rovnoprávních občanů – považuji dobu vlády KSČM za dobu, kdy lidi si rovni vůbec nebyli, kdy rozhodovalo poklonkování straně o všem, teda i tom, kdo si bude rovný a kdo ještě rovnější.

Boj za světový mír- tak tady soudruzi šeredně přepálili( jak to mysleli, že by něco v retro stylu 1968?). Nejenže to byli to právě oni, kdo vyhrocoval studenou válku, ale i v současnosti jim leží v krku NATO, a hlavně jeho rozšiřování na východ, čím víc se NATO blíží k bývalým státům CCCP tak tím více jdou slyšet.

Stalinismus – je stále jedna z hlavních ideologii této strany. Nechci tady upozorňovat na politické vraždy ( ale proč ne, aspoň dva- Milada Horáková, generál Píka), na utlačování svobody slova, a deprese proti lidu, ale chtěl bych tady jen upozornit na adresu sídla KSČM, kdy se hlavní sídlo nachází na ulici: Politických vězňů! ( lépe si snad nemohli vybrat).

Nechtěl jsem tady dělat reklamu strany, která se nedokáže vypořádat se svou minulostí, ale chtěl jsem upozornit, že tahle strana je opravdu nebezpečná a že jestli chceme hledat nepřítele, který nás může v budoucnu ohrozit, tak tady vidím stále hrozbu!




Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | neděle 1.7.2007 23:00 | karma článku: 18,68 | přečteno: 899x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45