Chceteli mně pomoct, nestávkujte!

Neberte si mě do svých úst, mě nezajímá Vaše mocensko - politické bujaření, mě nezajímájí Vaše vyhrůžky a sliby. Co pro mě uděláte? Ráno problémy se dostat do práce, zavézt dceru do školky a potom to samé, dostihy v práci a k tomu poslouchat Váš pláč.

 

Pořád jen brečíte, jak se máte špatně, jak Vám ubližují, jak ve vláda neschopná a protože Vás není slyšet tak hrr do ulic, co jsem Vám udělal já, proč mě znepříjemníte cestu do práce??

 

Já potřebuji žít jen svůj život, nepotřebuji odbory, protože o sebe se postarám sám.

 

Je mi jedno v kolik půjdu do důhodu, protože věřím, že se o sebe postarám, je mi jedno kolik je DPH protože si koupím potřebné věci a ty ostatní oželím, jen nechci aby si mě bral někdo do úst a říkal, že 90% lidí je s nimi.

 

Nejsem s Vámi, nesouhlasím s nátlakem a vyhrožováním, nesouhlasím s tím, když s někým nesouhlasíte tak omezíte normální lidi v jejich životě, nesouhlasím s Vámi a chci se o sebe postarat, bez odborů, bez stávek.

 

Běžte volit a zvolte si změnu, když 90 % lidí je s Vámi, založte stranu, podpořte levici, pro mě za mě cokoliv, využijte voleb ke změně, pak mi ukažte jak to umíte a bude tady ráj, ale proč ukazovat že se umíte dobře zorganizovat?? Že umíte troubit na klaksony a křičet hesla, kterým stejně nerozumím.

 

Opravdu, milé odbory, nepotřebuji Vás, a jestli chcete pro mě opravdu něco udělat a nejde Vám jen o sebe, nechte žít můj život jak chci, neomezujte mě.

 

Pěkný den

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koutný | úterý 14.6.2011 15:03 | karma článku: 37,28 | přečteno: 2630x
  • Další články autora

Petr Koutný

Ta naše Česká demokracie

13.7.2012 v 10:13 | Karma: 24,73

Petr Koutný

Milé ODS, můj hlas už nedostanete

28.6.2012 v 11:52 | Karma: 36,45