Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

44 Bank vyloupeno.

Milé dámy samoživitelky, v kap.1. jste probraly několik aspektů přípravy na Vaši, možná první, bankovní loupež.

Bonnie a Clyde, zastřeleni 23. května 1934. Bonnie bylo 23 let, Clydovi 25 let. FBI West Virginia

Objednávaly jste Vaše revolvery místo v diskusním fóru, per E-mail. Ano, opatrnosti nikdy nezbývá aneb Caution is the Mother of Porzelanbox.

Děkuji Vám taktéž za návštěvu, zde ve Švýcarsku, na naší vojenské střelnici, kde jste se cvičily, spolu s našimi záložáky, ve střelbě na různé cíle a potom s Full metal jacket bullets, ve střelbě přes neprůstřelné sklo na cíl.

Všechny ženy, samoživitelky, složily střelby na výbornou a zanechaly na našich záložácích nesmazatelný dojem.

Revolvery Smith & Wesson 638 Bodyguard Airweight .38 Special, podle slov všech 88 účastnic  kurzu se velmi osvědčily a projevily přáni, jejich Revolvery,  ihned a cash zaplatit: Sfr. 2012.-

Dostaly totiž od Exekutora dlužné Alimenty a od Drábka pak Dávky v hmotné nouzi. Ze zmíněného obnosu, obdržela každá Sfr. 200.- nazpět. Mladé ženy samoživitelky zaplesaly a plácaly  pěstěnými ručičkami.

Následně mne mladé dámy informovaly o svých plánech, potom jsem jim vysvětlil. jak to vidim já.

Dělaly si pilně poznámky, poradily se a oznámily mě, že se mnou souhlasí, se zkušeným bankovním lupičem. Ve výslužbě, dámy už ve výslužbě.

Měly ještě otázku, zda  provezou své Revolvery Smith & Wesson přes letištní kontroly, jako včera, při odletu z Prahy.

Ano, Airweight je z 80% z aluminia, jen krátká hlaveń a úderník je z oceli, jak jste se učily v naší předešlé lekci pod bodem 2). Jak vyloupiti banku, kap.1

Prosím, aby jste vždy ukládaly Vaše Revolvery do Vašich příručních taštiček a pytlíků, když procházíte na letišti tím rámem tělesného skeneru, který Vás ukazuje nahaté, kanci kontrolorský na Vás budou čumět a zapomenou na všechno.

Jo, abyste neráčily zapomenout, na mobily s americkou normou.

Zdokonalte se v americkém Virginia-dialektu ve škole anglického jazyka : Fishnet.
Spojily se ihned s ředitelem Adámkem, pomocí Skypu.

Prosil bych, abyste kupovaly Vaši Full metal jacket munici,až po příletu do Richmondu:

Caliber : 38 Full Metal Jacket Bullet Weight 130 GR

Federal Fed American Eagle 38SPL  FMJ 50 1000

50 FMJ nábojů cena: $16,-

 

Mladé dámy se loučily, musel jsem 88 ženskejch samoživitelek 3x opusovat, až mě z toho huba bolela, pak opustily klubovnu střelnice.

Řidič žlutého autobusu pan Emil K. můj Ostravský přítel, nanosil do autobusu 88 kufříčků, kde se nacházely maskovací pomůcky pro nadcházející bankovní lup a náhradní knoflíkové baterie pro laserové mířidlo Revolveru Smith & Wesson 638 Bodyguard Airweight .38.

Mladé ženy nastoupily do žlutého Emilova autobusu, kde už netrpělivě čekali naši záložní vojáci, ale už v civilu, měli se ráno rozjet do svých domovů za manželkami.

Záložáci si chtěli ještě užít, v Zürichu, v Hotelu Novapark, kde měly dámy pokoje již rezervovány.

Ženy se  ubytovaly, převlékly se, nalíčily a sjely do hotelového baru, kde již byly očekávány našimi záložáky, kteří našim ženám řekli, ze se složili a jejich ubytování v Hotelu Novapark zaplatili. Ženy samoživitelky v duchu zaplesaly a řekly, že to opravdu nemuselo být a způsobně se poděkovaly.

Mirek X zpívá: Foto:© parník Concordia.

Hudba nastoupila přesně 20:00 na pódium a zahrála úvodní znělku: Route D47

Piáno: Mirek X a Adámek z kapely: "Št'asné Koule" zpěvohra na 50 kg varhany.

Oba pánové, Ostraváci, všestraní to všeumělové.

PijanBand hrál ze širokého a svižného repertoáru:

Chráním si všechnu svou lásku, Ptačí suitu, Did I do,    Letní sambu, Noc v Tunisu, Všichni tancovat jdou, Sunny, Misty, Mechanic Love, It´s Over, Superstar, Kapitán John Brown to z zřel..

Během úvodní znělky,  Route D47 , rozdal pan Adámek DVD's ve Viginském dialektu všem 88 ženám samoživitelkám. Ženy zaplesaly, způsobně se poděkovaly a chtíce ho pusovati, unikl jim na pódium.

Barmanka Mira.P a Barman Karel.P, z vyhlášené Čimelické restaurace Na Hvížd'alce, ruče mixovali alkoholické i ovocné nápoje. Roznášeli víno, pivo a vynikající obložené chlebíčky, obratně kličkovali s tácy mezi tanečníky.

V 01:30 se ženy odebraly do hotelových pokojů v Novaparku, protože zítra večer ve čvrtek 2. února odlétají do Richmondu.

Záložní vojáci v civilu, nastoupili do autobusu, Emil.K je odvezl na výchozí pozici, kde měli svá auta a jeli domů za manželkami, těšili se jak nachytají doma milence a co s oběma provedou.

Tabulka 1). Pohlaví, barva a počet u bankovních lupiček, samoživitelek za rok 2011 a únor 2012.

y
2551821588472
samoživitelek
268127384792326107

Tabulka 2). Zdroj FBI Počet bankovních loupeží v týdnu. Rok 2011 + 2012, pondělí 6-9 ráno: +44

Pondělí998
Úterý10281554
Středa9491258
Čtvrtek9941224
Pátek11061230
Sobota443204
Neděle513
Neurčeno59
Celkem5628Celkem5628

FBI West Virginia, Hlavni Úřad pro Bankovní Loupeže -oddělení maskované ženy,je bezradné !

Foto: Zde vidíme FBI West Virginia

Všech 44 bankovních loupeží, bylo provedeno ve dvojicích, každá dvojice byla maskovaná jako Bonnie a Clyde.

Všech 88 lupičů, použilo revolveru Smith & Wesson 638 Bodyguard Airweight .38 Special s Full metal jacket bullets.

Prostřelí neprůstřelné sklo hravě!

Všech 44 bankovních přepadení se událo okolo města Charleston - West Virginia, v pondělí 6. února v 7 hodin ráno: Tabulka 2). Zdroj FBI

Nikdo nebyl zraněn, uloupeno bylo $ 88 milionů.

Sdělil našim novinám: Kapitán John Brown z FBI - oddělení maskované ženy

Tolik Headline novin "Charleston Zvon"

Foto: "Charleston Zvon" 6 z 88 návštěvnic, všechny oděny v elegantních značkových HotPants.

"Charleston Zvon" napsal v rubrice "Ze společnosti":

Žlutým Školním autobusem, v úterý 7. února, přijelo 88 půvabných žen na exkurzi do FBI West Virginia, Hlavni Úřad pro Bankovní Loupeže.

Kapitán John Brown z oddělení maskované ženy, to zřel, jako odborník na kočky, ohlásil na vrátnici, že je FBI West Virginia, Hlavním Úřadem pro Bankovní Loupeže je provede on sám, Kapitán John Brown. Dámy si mezitím deponovaly u vrátného jejich  taštičky a pytlíčky, ten byl půvabem návštěvnic tak oslněn, že zapomněl vydávat šatní lístky.

Foto: FBI West Virginia, návštěvnice a Kpt. John Brown, sedící.

Kapitán John Brown, který dlouhá léta úspěšně tajil, že umí počítat jen do deseti, poručil vrátnému, aby ze  ze samolepek "The FBI Visitor" udělal kopečky po deseti kusech, udělal deset kopečků, všechny samolepky  byly rozebrány.

Vrátný, za pomoci stolní kalkulačky, pravil: Poslušně hlásím, pane Kapitáne, že ženskejch je sto.

Návštěvnice se živě zajímaly o vystavené exponáty, především o Colt 45, slečny Bonnie Parkerové, který byl, od roku 1934, stále nabit.

Politovaly Kapitána Johna Browna, když jim na nástěnce ukázal statistiky, podle Tabulky 1) a Tabulky 2), kde byly nové Bank loupeže za únor 2012, červeně vyznačeny.

Hodina prohlídky FBI West Virginia, uplynula,jako voda.

Návštěvnice se ptaly, zdali mají na vrátnicí zase vrátit ty samolepky "The FBI Visitor". Kpt. John Brown na to, nechte si je na památku a když kolem něj procházely, plácal návštěvnice do ňader, aby samolepka lépe držela.

Všude po Charlestonu byly tyto plakáty:

Poté naše ženy samoživitelky nastoupily do Žlutého Školního autobusu, kde nalezly jejich taštičky a pytlíky. Přinesl je tam od vrátného jejich řidič Emil K.

Čestný doprovod dvou uniformovaných FBI policistů na strojích Harley Davidson, předjel, aby Žlutý Školní autobus, doprovodili na blízký Charleston Yeager Airport - CRW.

Během jízdy je  Emil K. vyzval, aby si prohlédly své letenky, které jim během exkurze v  FBI, zakoupil na letišti Yeager Airport - CRW.


Ženy deklamovaly: Odlet CRW 3:33pm na John Fitzgerald Kennedy (JFK) NYC odtud na Charles de Gaulle (CDG) Paříž, pak odtud na letiště Václava Havla (VHA), přílet 11:00 na druhý den 9. února

S jejich čestným doprovodem dvou uniformovaných FBI policistů, projeli přímo k letadlu Delta Airlines, do JFK NYC, dámy nastoupily.

Emil.K zaparkoval kradený Žlutý Školní autobus mimo letiště, všech 88 žen samoživitelek a Emil K, opustili místo činu.

Pak všechny letěly a na palubách okusily všeliké pochutiny, ba i slasti, například:

U Delta Airlines, CRW do JFK, obdržely BigMac, trojpatrový, nacpaný dvěma maso karbanátky, se zvadlými lístky salátu uvnitř a teplou Cola-Loku.

Islamisté a vegoši dostali místo maso-karbanátek, zelenina-karbanátek, nikdo tak velká ústa neboli hubu, neměl, aby do BigMacu mohly kousnout, jen někteří Američané a Emil K.

U Air France A380. JFK do CDG zase nebylo v economy místo, měli napřed za first $100.- doplatit, protestovaly, dohodly se na $70, Emil K. si připlatil za postel a odešel na paluby A380, chrnět.

Taky naše ženy nastoupily na paluby, jejich osobní first class steward je přivítal, udělal jim ze sedadel lehátka, přikryl je Skotskými plédy, pod jejich Svéhlavičku polštářek, už tady byl jejich steward zase.

Byl úplně nahatej, tlače vozejk s the rmohrnky, otázal se: "Kdo chce dobře spát?" všechny naše ženy samoživitelky, již v nočních košlikách, s nápisy Air France, se hlásily všechny a steward se dal do díla.

Každá právě uspokojená dostala, the rmohrnek, co obsahoval Schlaftruňk: Teplý mlíko a tuzemák: 1:1.

Když rozdal 44 the rmohrnků, zvadnul jako Lilium, musel si na pomoc zavolat Šefkuchaře, který úspěšně dokončil již započaté dílo. Naše mladice samoživitelky , pomalu procitaly.

A schwyzer putzfau, in beglaitig vo enem Berne senehund icht inecho, de hund ha de huufe bruuchti verhüeteli vom bode uflglese, de puzfau i de kübel grürt, debii ha si no schumfe: kopfrdami, di manne bi de aifrans hans au nyt liecht wege d Karma.

Moji milí, zde by i připitomělý Google překladač selhal. Přeložím proto sám:

Švýcarská počišt'ovačka, v doprovodu Bernského salašnického psa, vstoupila, pes sbiral ze země tu spoustu použitých prezervativů, které přinášel do počišt'ovaščina kýble, přtom si ještě nadávala, pámbu mě zatrat', ti muži u Air France to taky nemají lahké, kvůli Karmě.

Zatímco Emil.K. také, ve své ložnici za příplatek, pomalu procital, celou noc se mu zdálo, že okolo něj tancuje pět nahatých stewardess, malá. velká, tenká, tlustá, vokatá. Vstal a šel se osprchovat, když se oblékl, upozornil ho gong, že first class snídaně se podává v salónu nebo v klubovně.

Odjel A380-liftem na snídani. Naše růžolící ženy samoživitelky, učinily to samé a ubíraly se taky k snídani.

Tam si všichni naložili kaviíru, buffet byl bohatě obložena za ním stál náš Šéfkuchař monsieur Veit Olser, který byl našimi ženami samoživitelkami, vyznamenán VIP Karmou Utahováka Velkého, taky Karmou Vařečky Zlaté a od Emila K. Karmu Ostravaka Praveho.

Monsieur Ferenc Matejka - Steward first class, dostal malou karmičku a čestné uznání šulina malého, byl ale nepřítomen.

Foto: ČSA - Čínská Secret Agentura.

Atlantik byl AirBusem Air France A380 úspěšně překonán, bez jediné stávky pilotů, kteří v Paříži na CDG- Charles de Gaulle přistáli.

U Českých Aerolinek z CDG na VHA- Letiště Vácava HAvla, obdržely naše ženy, guláš se šesti a pivo.

Letuška je upozornila na velké mrazy a prodala všem péřové bundy, gatě, ušanky a válenky. Naše mámy vykoupily ještě všechny dětské velikosti.

Na letišti Václava Havla přistálo jejich letadlo přímo do tajné rozmrazovací postele, pod peřinu, vyhrazené pouze pro Czech-Airlines.

Hlavní vyhřívačka byla paní Dagmar, vedlejšími vyhřívači byli kapitáni letadel rozmrazovaných.

Foto: Idnes.cz: Odporná masopustní maska jako Miroslav Kalousek.

Naše mámy samoživitelky byli v hale VHA vřele přivítány.

Musely opusovat své matky, otce i svá dítka, berouce je do náručí a dávajíce jim ty samolepky "The FBI Visitor" a jiné hodnotné dárky

Naše ženy šly s jejich doprovodem do Airport - Hospody "U Vaška", usadily se, objednaly pivo a Knedlovepřozelo a pro děti malý telecí řízeček s pommes-frites a kečupem.

Znenadání vrazil do "Vaška" Kalousek Miroslav, mámy se ho napřed lekly, že jim jde po jejich $$$.

 

Foto: Idnes.cz: Ján Horváth.

Kalousek ale pravil v řeči cikánské: vasta  marov, love abo dživipen abo kango.Ruce do nebe, peníze nebo život, nebo řešeto!!!

Mámina Inka maskovanému cikánovi, za pomocí laserového mířidla, revolveru 638 Bodyguard Airweight .38 Special, ustřelila z ruky jeho revolver.

Od číšníků dostal náš romský spoluobčan Ján Horváth ještě pořádnou nakládačku.

Byl to ten Ján Horváth, který utekl s kasičkou, z Ústí nad Labem, zmařil tak snahu Romů založit vlastní politickou stranu, nazvanou Evropská romská strana. Její budoucí členové se totiž nedočkali příjezdu pokladníka strany Jána Horvátha. Zmizel i s penězi vybranými na členské příspěvky.

Josef Lada 1943 Hospodská  Rvačka. Klik pro zvětšení... 

Ján potom hrozil prstem v řeči cikánské: Palis, charo, čuri muri, manuš pekele. Potom mačety, nože a chlapská hospodská rvačka!!!

Do prvotřídní Airport - Hospody "U Vaška" vtrhlo deset spoluobčanů Romské národnosti, ozbrojených sečnými a bodnými zbraněmi, za huronského pokřiku:

Sikhav gadžeske, kaj sal manuš, jov tuke sikhavela, hoj the jov hin manuš: Ukaž gadžovi, že jsi muž, a on ti ukáže, že i on je jen člověk.

Rvačka začala, přihlížející policisté- těžkoděnci postávali okolo a uzavírali mezi sebou sázky, kdo vyhraje.

Když ale Mámina Samoživitelka Inka, vyhazovala spoluobčany Jána Horváta, Laca Lakatóša, zavřenými okny a ostatní ženy samoživitelky, které bojovaly, vyhodily pouze neduživého spoluobčana Kotlára. Všechny byly již trochu vyčerpané a umdlévaly.

Tu povstalo od Knedlovepřozelo několik mladíků, utvořili mlýn a zlikvidovali romské spoluobčany, raz dva. Mladíci se představili, jsme Pražští Bivoji, hráči American footballu. Srazili stoly a povídali si.

Zde vidíme typickou ženu Samoživitelku, Bivojku, kapitánku Ostravského týmu Amarican  fooballu.

 

 

Tož tak děcka, slibuju Vám na holé pupek , o ženskéch, samožyvytelkách kteří cvičili s kuželi, nebo nejaké podobné cvičák, aby semse šmajchloval temu, jak sé menuje, jo učitelovi Svěrágovi.  Hychydytyryny. lisi, lltko, liže, polikati, zalikatise, bflmpesseveze...!!

Rači bodo psat tym jakse menuje, jo Škrhola né Škromách co se camcal že je Gébels. Nebo bodo psat otym mladym co je narozené v jednasdumdesátym tym Bohóšovi Sobotkovym co na sebe řeknul že je Hrdiné Kapitán Korkorán z  parniku konkordia. To by béval taky dobré blog neboné.

Nebo viteco bode veliké blog až přinde pan premijér do téch Čimelic do hospode na Hvížďalku gde sem béval jak doma do Zámku od teho ministranta zahraniči s chodilo do škole na Filmofku gdo tam taky béval karlové Čáslavské a Šíp a jiná osobnosty jako já.

To bode karma jak sviňa !!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michael Kotsch | úterý 14.2.2012 14:21 | karma článku: 8,44 | přečteno: 1732x
  • Další články autora

Michael Kotsch

Češi opět věří EU i Angele !

Příliv běženců do Evropy vydělal zločineckým gangům za jediný rok šest miliard eur, tedy asi 162 miliard korun. Ve středu to oznámil Rob Wainwright, šéf policejní organizace Europol.

5.5.2016 v 13:11 | Karma: 36,09 | Přečteno: 2520x | Diskuse| Politika

Michael Kotsch

Zemanova Kniha Džunglí

Výrok poslance Zemana v PS z roku 1992. "Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt."

2.5.2016 v 19:28 | Karma: 27,60 | Přečteno: 660x | Diskuse| Politika

Michael Kotsch

Byl Ježíš Rus?

Kdyby žil Ježíš Kristus, šel by v moskevském prvomájovém průvodu v první řadě ruských komunistů. Ruským novinářům to řekl pohlavár a komouš Gennadij Zjuganov. Oslavy pravoslavných Velikonoc letos vrcholí 1. května.

29.4.2016 v 19:44 | Karma: 14,10 | Přečteno: 290x | Diskuse| Politika

Michael Kotsch

Agent-ůra Stém podala mesiž.

Téměř tři třetiny lidí jsou spokojeni s fungováním demokratůry v Česku. Demokratůra se od loňska moc zlepšila, nespokojenost tehdy vyjádřilo 0 procent lidí.

27.4.2016 v 12:08 | Karma: 15,48 | Přečteno: 433x | Diskuse| Politika

Michael Kotsch

Socani só v řiti.

Socíkům už nezbévá nic jiného než špórovat, nemá už čím ručit akorát tak líhOvarem. Partaj zastavila všechny svoje baráky a obstavila aj státní rozpočet.

26.4.2016 v 0:35 | Karma: 28,53 | Přečteno: 1042x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Fiala mluvil s Netanjahuem, členové vlády mluví o zatykači z Haagu opatrně

21. května 2024  18:53

Aktualizujeme Premiér Petr Fiala si telefonoval s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahu. O zatykač na něj,...

Černomořská flotila dále slábne. Zasáhli jsme korvetu Ciklon, hlásí Kyjev

21. května 2024  18:21

Ukrajinská armáda oznámila zásah ruské korvety Ciklon v Sevastopolu na Moskvou okupovaném...

Na Rychnovsku se střetl vlak s autem, tragickou nehodu nepřežili dva lidé

21. května 2024  18:15

Při dopravní nehodě auta s vlakem v Čermné nad Orlicí na Rychnovsku zemřeli dva lidé. Na místě...

Poslanci kývli na možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  17:55

Přímý přenos Poslanci schválili možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění. Pomoci to má těm,...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 204
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 989x
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout na co se dřív vybodnout.

Seznam rubrik