Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stává se, že potkám holku, která je vyšší než já.Nicméně dotaz na to zda mě unese, mě nikdy nenapadl. Asi dělám něco špatně.

Nicméně jedna kamarádka, rovněž v kategorii 190 cm +, konečně po několika letech potkala partnera, který na ni nekouká jako na exotického tvora a vypadá, že se k ní bude hodit.

1 0
možnosti
Foto

Co jsem vypozorovala, tak ten dotaz a pobídky ke zvednutí muže přichází od cizinců. Reagovaly mi na to některé vysoké ženy, že od Čechů to zatím nikdy neslyšely. Díkybohu za to!

...a Vaší kamarádce fandím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 10,71
  • Průměrná čtenost 752x
Jsem koučkou zdravého životního stylu pro ty, kteří hledají cestu samy k sobě. Můj přístup ke zdraví člověka je celostní, tj. péče o tělo, mysl a duši. 
Mou vizí a posláním je pomáhat primárně ženám na cestě k jejich spokojenému já - přijmout se a mít se rády takové, jaké jsou. Pomáhám jim posílit své sebevědomí, uvědomit si vnitřní hodnotu a žít svůj život z pozice tvůrkyně svého života.

 

https://ivanakotouckova.webnode.cz

MŮJ PŘÍBĚH V KOSTCE

Kvůli životním výzvám a řečem druhých jsem svou výšku (197 cm) vnímala jako prokletí. S tím, že svou výšku nezměním, jsem se naučila nějak žít…nebylo to sebepřijetí, ale spíše stagnace. Myslela jsem si, že cestu sama k sobě najdu přes sport, fitness a diety. To byl i jedním z hlavních důvodů pro studium a získání certifikace fitness trenérky a nutriční poradkyně.

Když už jsem si myslela, že jsem se plně našla, přišel další milník v mém životě, který mi ukázal opak. Ponořila jsem se do studia psychosomatiky, transformace podvědomí, práce s myslí, probuzení své intuice a ženskosti. Od té doby jsem svému životu začala dávat úplně jiný směr a našla jsem své poslání, kterému se naplno a s láskou věnuji.

www.facebook.com/ivankakotouckova

Seznam rubrik