Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jste krásná žena, myslím, že nemáte potřebu se nimrat v nepodstatnostech

0 0
možnosti
Foto

Pane Petře, obávám se, že jste nepochopil smysl toho článku. Já jej nepíšu pro sebe, ale pro ostatní, aby si uvědomovali své nesmyslné chování. Navíc tím také podporuji ty, které kvůli blbým řečem ve svém okolí, mívají nízké sebevědomí a ve finále mají problém se sebepřijetím.

1 0
možnosti
Foto

Vcelku si umím představit popsanou situaci a nemyslím si, že se dotyčný nějak dožadoval pozornosti. Jsou vlastnosti, které na první pohled vzbuzují soucit, lítost (liliput, postižení) a pak vlastnosti vzbuzující spíše údiv, překvapení. Ale vysoká žena například může evokovat modeling, basketbal, volejbal ... a hůře se představuje, že majitelce může být výška na obtíž a že se s ní musí vyrovnávat ... Nemluvě o tom, že v podvědomí civilizačně mají lidé výšku spojenou s božstvím (znázornění bohů v Sumeru, Babylonu, Egyptě např.), koneckonců na to upozorňuje i film Bohové Egypta. A v údivu nebo "posvátné bázni" holt lidé melou cokoliv, no :)

0 0
možnosti

Vemte si to tak, že o co vy se cítíte vyšší, o to my,:-) menší.:-)

0 0
možnosti

Vysocí lidé tak nějak samozřejmě "vedou". Mívají vedoucí postavení. Kdekoli.R^

0 0
možnosti

Berte to tak, že působíte svou výškou lidem šok a reakce v šoku mohou být šokující ;-D Sám jsem si v mládí netroufl si něco začít s dívkou, protože byla skoro o půl hlavy vyšší. Předsudek? Nejspíš. Tenkrát jsem se bál, co by tomu řekli lidi, dnes už bych to asi neřešil (i vzhledem k tomu, že se ženou žiju více jak 30 let).

0 0
možnosti

se svou ženou, ne s tou výše uvedenou vyšší ženou;-)

0 0
možnosti

Ta poznámka mohla být z množiny těch obdivných, co vy na to? Ale nebyl jsem u toho, to ne... :-)

0 0
možnosti
Foto

To nejspíš ano...ten konkrétní případ, který jsem zmínila, jsem ani nevnímala nijak negativně, spíše neutrálně. Ono hodně záleží i na výrazu v obličeji a tónu v hlase, kterým ten člověk něco řekne. :-) Ale o tom zase až v jiném mém článku ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 10,59
  • Průměrná čtenost 733x
Jsem koučkou zdravého životního stylu pro ty, kteří hledají cestu samy k sobě. Můj přístup ke zdraví člověka je celostní, tj. péče o tělo, mysl a duši. 
Mou vizí a posláním je pomáhat primárně ženám na cestě k jejich spokojenému já - přijmout se a mít se rády takové, jaké jsou. Pomáhám jim posílit své sebevědomí, uvědomit si vnitřní hodnotu a žít svůj život z pozice tvůrkyně svého života.

 

https://ivanakotouckova.webnode.cz

MŮJ PŘÍBĚH V KOSTCE

Kvůli životním výzvám a řečem druhých jsem svou výšku (197 cm) vnímala jako prokletí. S tím, že svou výšku nezměním, jsem se naučila nějak žít…nebylo to sebepřijetí, ale spíše stagnace. Myslela jsem si, že cestu sama k sobě najdu přes sport, fitness a diety. To byl i jedním z hlavních důvodů pro studium a získání certifikace fitness trenérky a nutriční poradkyně.

Když už jsem si myslela, že jsem se plně našla, přišel další milník v mém životě, který mi ukázal opak. Ponořila jsem se do studia psychosomatiky, transformace podvědomí, práce s myslí, probuzení své intuice a ženskosti. Od té doby jsem svému životu začala dávat úplně jiný směr a našla jsem své poslání, kterému se naplno a s láskou věnuji.

www.facebook.com/ivankakotouckova

Seznam rubrik