Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

On se vždy někdo s takovu poznámkou najde. Ale platí to celkově. I když má dotyčný nějaký zdr. handicap. To je jedno jaký, tak někteří si rádi rýpnou. K tomu hrbení, jak píšete v jedno komentáři. No...buď někdo prostě jen neprávně nosil těžké věci, nebo jak píšete známka malého sebevědomí. ALe zase jestliže je někdo odjakživa sensitivní, plachý, introvert, atd. tak za to fakt nemůže. Víte, ono to má vliv na obličej. Člověk ze tvaří neustále zamračeně, ale přitom vůbec špatnou náladu nemá. Prostě to nemá od narození. Jen je v životě nerad mezi mnoha lidma, nebo mu dost lidí ubližilo. Věřte nebo ne, ale toto se vše promítne do výrazu obličeje.

0 0
možnosti
Foto

Ano, komentovat bude kdokoliv cokoliv...

Rozumím, co myslíte tím hrbení se u introvertů - psychosomaticky je to snaha nebýt viděn. To, že je člověk introvert, je charakteristická vlastnost, kterou nijak neovlivní. Ale i introvert může mít zdravé sebevědomí. S nízkým sebevědomím se člověk nerodí - to se mu tvaruje životními zkušenostmi a výchovou.

S tím výrazem ve tváři s Vámi nemohu úplně souhlasit. I přestože má člověk tendence se mračit, může to změnit. Když si bude vědomě na tváři hlídat přívětivý výraz, naučí se jej "nosit". A člověk, co má přívětivý a přátelský výraz ve tváři, působí na okolí jinak (přístupněji a lépe) a zároveň i ten člověk sám si vytváří svým výrazem lepší auru a náladu. Přívětivý a přístupný člověk nemívá zamračený výraz. Stejně tak člověk s výrazem vraha nebo bubáka dává podvědomě najevo "nechte mě být"...a to může být kvůli tomu, že je inrovert nebo jen nemá rád lidi.

0 0
možnosti
IL

I63v58a33n46a 90L26a61n21c68e

12. 7. 2022 12:28

Říká se: na hrubý pytel, hrubá záplata, ale souhlasím s Vámi: je to zbytečná ztráta energie odpovídat na negativní reakci a hrubosti lidí, kteří se neumí chovat.

1 0
možnosti
Foto

Máte svým způsobem pravdu, ale... V tu chvilku člověka může chování druhých rozladit nebo naštvat, ale když se na to podívá z pohledu takzvaného pozorovatele, uvědomí si, že netřeba plýtvat energií na něčem bezpředmětném. Ten cizí člověk v mém životě nic neznamená a jediné co, ukazuje mi jen, jak jsem se posunula já jako člověk, který zná svou vnitřní hodnotu a hodnotu své energie. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jéééé, tak to mě moc těší :-)

1 0
možnosti
LV

Lidé, které popisujete, tykají každému, nejen ženám.

2 0
možnosti
JK

Kolik vlastně měříte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 10,59
  • Průměrná čtenost 733x
Jsem koučkou zdravého životního stylu pro ty, kteří hledají cestu samy k sobě. Můj přístup ke zdraví člověka je celostní, tj. péče o tělo, mysl a duši. 
Mou vizí a posláním je pomáhat primárně ženám na cestě k jejich spokojenému já - přijmout se a mít se rády takové, jaké jsou. Pomáhám jim posílit své sebevědomí, uvědomit si vnitřní hodnotu a žít svůj život z pozice tvůrkyně svého života.

 

https://ivanakotouckova.webnode.cz

MŮJ PŘÍBĚH V KOSTCE

Kvůli životním výzvám a řečem druhých jsem svou výšku (197 cm) vnímala jako prokletí. S tím, že svou výšku nezměním, jsem se naučila nějak žít…nebylo to sebepřijetí, ale spíše stagnace. Myslela jsem si, že cestu sama k sobě najdu přes sport, fitness a diety. To byl i jedním z hlavních důvodů pro studium a získání certifikace fitness trenérky a nutriční poradkyně.

Když už jsem si myslela, že jsem se plně našla, přišel další milník v mém životě, který mi ukázal opak. Ponořila jsem se do studia psychosomatiky, transformace podvědomí, práce s myslí, probuzení své intuice a ženskosti. Od té doby jsem svému životu začala dávat úplně jiný směr a našla jsem své poslání, kterému se naplno a s láskou věnuji.

www.facebook.com/ivankakotouckova

Seznam rubrik