Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Varšavské povstání byl naprosto zpackaný Britsko-Polský projekt !!!

:-P:-P:-P

2 2
možnosti
AK

Chtěl jste říci britsko-kremelský, podtržený Stalinovou zrůdností. Ale nebyl to projekt, byl to gigantický vlastenecký čin, o kterém nemáte nejmenší tušení.

2 0
možnosti
Foto

Fierlinger byl příliš veřejně známým rusofilem na to, než aby podepsal vázací akt s NKVD. Kdyby tomu tak bylo, tak by se navenek všude prezentoval jako rusofob. Jako nepřítel všeho sovětského.

A ono v srpnu 1941 měla GB nějaké spojence, tedy státy, s nimiž měla uzavřenou spojeneckou smlouvu?

0 0
možnosti
AK

Prominentní NKVD " agenti/spolupracovníci" nepodepisovali vázací akt, viz lidé, kteří se dostali po 1989 do nejvyšších funkcí. I bez vázacího aktu byli "vázáni" ke spolupráci na celý život.

2 0
možnosti
Foto

tento článek, který tvoří klubko víceméně nelogicky řazených vět a souvětí je sice opět tradičně velmi chaotický, jeho velkým plusem je však to, že je nepoměrně kratší než ty předešlé. Bude-li příští ještě kratší, kráčíte správným směrem. Takže za mne palec vzhůru !R^

3 1
možnosti
AK

Dlouho jsem na vás, mého notorického čtenáře, nereagovala - smyslem článku je, abyste se zamyslil nad tím, jakým genocidním způsobem byli deportováni Povolžští Němci - nikdy nereagujete na genocidní ideologii své Strany, a stále opakujete jen ty samá slova ke stylistice - jako automat ruské ambasády máte právo zažádat, aby vám ruští experti obměnili vyjadřovací schopnosti.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz