Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ty vado, že vám není hanba toto psát.

Víte co se tam děje ? Víte co tam dělají s utečenci, kteří si chtějí zachránit život ?

Velmi odporný text jste vyplodila.

2 3
možnosti

I toť. Mě ty vaše blogy připomínají Ivana Mládka:

Z NDR do MLR jel jsem přes ČSSR........

1 1
možnosti

Aaaaaa sakra. Jdu kopat bunkr.

2 0
možnosti

Jdu se podívat za dveře. Ne....ne....ne....ne......ne.....ne ( pohledy do čtyř světových stran + pohled vzhůru a dolů) ještě ho nevidím ( Putina) .

PS: Omlouvám se za reakci , která tak přesně k Vašemu článku nepásne . Omlouvám se za trollení.

2 0
možnosti
Foto

Masakry civilistů, prováděné kyjevským režimem nelze omluvit bojem proti virtuálním teroristům - kdyby šlo o skutečné teroristy, místní obyvatelé by kárné vojenské jednotky nacistů vítali, ale oni je nevítají. To je nutno zohlednit v příštím článku, děkuji R^

2 3
možnosti

Překlad zajímavého článku, ve kterém autor vysvětluje, co mají společného Afghanistán a Ukrajina:

http://www.olomouckenovinky.cz/zpravy/politika/mike-whitney-zavleceni-ukrajiny-nad-propast/

Ono je totiž jedno, že obě země jsou rozvrtané, že tam umírají civilisté po tisících, že hospodářsky jdou do kopru, důležité jsou zcela jiné věci...:-(

3 1
možnosti

P90e88t94r 12F53o11j42t64í14k

16. 7. 2014 18:41

Já bych Vám moc přál, abyste si jednou prožila situaci, kdy jako Češka byste byla nucena politiky žít tak, jak žijí Rusové na Ukrajině. Aby Vaše rodiště bombardovali a zabíjeli Vám příbuzné. Je mi z Vaší odbornosti špatně.Rv

6 7
možnosti

Mne je zase špatně z vaší demagogie - že vám není špatně z ruských vojáků ukrývajících se ve městech mezi civilisty - vaše příbuzné by zabíjeli váleční ruští zločinci z Čečenska, kteří nalezli do ukrajinských měst, snad si nemyslíte, že ukrajinské letouny sestřelovalo zdejší ruské etnikum složené z horníků a z jiných nezaměstnaných civilistů ?

6 1
možnosti

Takovou hrůzu s absencí logiky jsem snad v životě nečetl.

   Tak zaprvé, milá dámo. Ukrajina je zcela vydrancovanou zemí místními "oligarchy" . Dluh za ruský plyn vznikl tím způsobem, že skupina organizovaných zločinců v čele se zlodějkou Tymošenkovou tento plyn prodávali místnímu obyvatelstvu i podnikům, kasírovali za něj peníze, ale už se vůbec nenamáhali s jeho splácením. Z Tymošenkové se tímto způsobem stala doladová miliardářka. Tato plejáda megazlodějů si byla vědoma, že jedinou možností jak nezaplatit Rusku dluh za plyn, je vyprovokování /(válečné) akce, která přetransformuje vinu na Rusy.  Majdan byl původně projevem občanské nespokojenosti se stavem, kdy občané pracovali, ale neměli za svou dřinu na pokrytíí základních životních potřeb..Majdanu se poté zmocnili hajlující neonacisti.  Tato svoloč zakázala ruštinu, aby měla důvod, proč zasáhnout proti protestujícím Rusům. Potom byly vypnuty ruské televizní kanály. Hajlující holé lebky a střelba do lidí na Majdanu zcela odradili ukrajinské občany ruské národnosti. Ekonomicky vyspělejší Rusko zaměstnávalo, jako projev solidarity s Ukrajinou, až 4.000.000 pracovníků ukrajinské národnosti. (Dalších 2,5 milionů zaměstnávají západoevropské státy, včetně Česka)..

   Krym daroval Ukrajině komunista N.S.Chruščov, předseda nejvyššího sovětu, generální tajemník ÚV KSSS v roce 1954. Tímto svévolným krokem tento bolševik - podivín, poškodil všechny tamní občany. Vůbec se nedivím, že tito lidé vyžili možnost, jak se zbavit ukrajinských trýznitelů a bídy a přestoupit do země, kde životní úroveň pracujících je tři - až pětinásobně vyšší, než ve zbídačené, rozkradené Ukrajině.

   Rusko si naprosto nedělá nároky na území chaozu a bídy. Jenom blázen by chtěl živit téměř padesát milionů hladových krků. Hajlující stupidní holé lebky a banderovci od takového kroku odrazují. Kdo to svinstvo vyprovokoval, ať si ho také ze svého zaplatí. Neonacisti ten boj  jistě prohrají. Bylo by tragédií přizvat je do EU.

10 8
možnosti

P92e13t83r 14K38u42č20e31r23a

16. 7. 2014 18:42

Moskva si potřebovala ekonomicky ulevit, protoze ten Krym asi dlouhodobe neutahne. Na jedu stranu odsuzujete Komunisty a KGBky ne? Myslite, ze by se vam ze stejneho, nebo jineho duvodu nelibilo obnoveni i puvodnich sovetskych pozic.

1 0
možnosti

Máte doktorát z mezinárodního práva. Ale kde ?8-o

5 1
možnosti

M79i66l63a91n 44V75i10k

16. 7. 2014 16:32

Že by Plzeň?;-D

5 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,86
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz