Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

mate v tom dost hokej damo .. zaprve nikde nechrani obcany Putin agresi - nebo vy o nejake vite - zadna neexistuje. To, ze se zacali zvedat lidi na Ukrajine, kteri nechteji vladu Majdanu to proste muselo prijit a nikdo to nezastavi .. to, ze rekl Putin pokud budou ohrozeny zivoty rusu na Krymu potom je pujdou ochranit - zatim tam nejsou, armada je tam kde ma byt - tedy v prostoru ktery maji jako zakladnu pronajatou do r2042. A nejaky povel k utoku na demonstranty dan v podstate nebyl - policisti stali za stity jen s obusky, zatimco na ne hazeli zapalne lahve, dlazebni kostky  .. kdyz se zacalo ze strany radikalu strilet do policistu - a prvni obeti na Majdanu byl policista, tak byla policie vyzbrojena ostrou munici .. jeste pred tim pro potlaceni ten nejradikalnejsich, kteri najizdeli na policii buldozerem auty apod. byla pouzita gumova munice,  ostatni uz zname - vtrhli do parlamentu nechali jen svoje lidi a ostatni zmlatili a vyhnali potom odhlasovali sve zakony a svrhli prezidenta - nejaka dohoda - nezajem... osadili svymi lidmi vladu, premiera pomohla dosadit US nameskyne ministra zahranici Nulandova a dnes maji problem, protoze ne cela zeme je chce a ukazuje se to na demonstracich konanych v ruznych mestech - Charkov, Doneck, aj. ...

4 9
možnosti
PT

P36e82t12r 71T39o18m37e50k

2. 3. 2014 19:36

Putin nemá Na Krymu armádu ? To není agrese ?

5 2
možnosti
RK

Jinak dobré na stanovení diagnózy  člověka , který se honosí studiem tzv. zahraničně politických vztahů, je nejvyšší čas se podívat na to jací absolventi obohacují naši kulturu a jestli vůbec takovou školu někdo potřebuje.

Ovšem ne všechno zavinila škola, tady si musela autorka pořádně šluknout jointa.Rv

4 6
možnosti

J94a54n 35Š25u75s25t95e94k

2. 3. 2014 19:04

Putin je vynikající prezident největšího státu světa. Je dobře, že nenechá své občany napospas hnědým hordám co hajlují na náměstích. Krym odjakživa patřil Rusku. Východní Ukrajina Rusku a západní Ukrajina socialistické EU. Zrádci národa s pouliční lůzou mají strach s nových demokratických voleb a proto se snaží vyvolat konflikt. Po svobodných volbách zamíří tam, kam patří - za mříže!

3 11
možnosti
Foto

Putin patří k parazitické kastě, která žije své pohádkové životy díky hlouposti mnoha lidí, kteří se domnívají, že by bez této parazitické kasty žít nemohli.  Proto musí této parazitické kastě odevzdávat tolik majetku o kolik si tato kasta řekne a když se rozhodnou, musí jít na její rozkaz i vraždit, nebo se nechat zabít.  Z mého pohledu všichni, kteří na stát věří,  si tohle zacházení zaslouží.

3 1
možnosti
  • Počet článků 1107
  • Celková karma 11,90
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz