Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Je třeba hledat v neoznačených hrobech šest stop pod zemí! Mouřenín posloužil (a ne příliš úspěšně) - mouřenín může jít!

1 0
možnosti
PK

Igor Strelkov je hrdina, je to symbol mravnosti, odvahy a morálky. Symbol vlastenectví a boje proti fanatickému ukrajinství. V tomto článku jsou donbaští vlastenci, horníci, policisté, otcové od rodin, kteří bojují za to nejvznešenější, za co se bojovat dá, za svojí SVOBODU, tak jsou zde nazýváni ruskými teroristy. Už tímto, pouze tímto, je tento příspěvek absolutně nehodnotný.

2 5
možnosti
Foto

Strelkov podle toho, jak se  ukrchová a co dělá a jakým způsobem, je nepochybně ukrajinským agentem.

0 1
možnosti
VL

A kolik mu měsíčně dáváte, pane Řezníku

1 0
možnosti
KS

Vážená paní Kostlánová,tiše jsem doufal,vzhledem k Vaší odmlce,že bojujete na Ukrajině v rámci praporu AZOV.A Vy zatím.. ech hamba povídat.

5 3
možnosti
JH

a ten pomluvu, ze si sef Praveho sektoru Jaros vydupal na ministrovi vnitra propusteni svych ovecek, ktere terorizuji okoli a za jakokykoliv naznak nesouhlasi prichazi bitka a ve velkem prevazeji zbrane, ten v tom svem vycucu mate taky? Nebo si stale ve sve neomylnosti myslite, ze je na UA nejaky boj dobra se zlem?

2 1
možnosti
Foto

No, vás místní rudá úderka nebude mít ráda :-)R^

5 3
možnosti
JH

hlavne se hlupaci maji Vanoce

3 2
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,82
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz