Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čím víc hoří koudel u zadku americkým demokratizátorům, tím větší aktivitu vyvíjejí jejich patolízalové na poli propagandy. Mílá slečno Kostlánová, musíte se víc snažit!!

2 1
možnosti
DP

D12a85d47a59k 21P54e81t52r

27. 10. 2015 5:23

Na pobavení dost dobrá otázka.

0 0
možnosti
VM

IS není stát,ale je to nebezpečná organizace,kterou je třeba zničit.USA se to bohužel nezdařilo,a tak se do hry vložilo Rusko.Ani Rusku ani USA nejde o obyčejné Syřany,ale mnohem větším nebezpečím,nejen pro Sýrii,je ISIL,než proruská nebo proamerická vláda.

Že při ruských útocích umírají civilisté,je fakt,ale to samé se děje při útocích NATO.Hlavní vinu nesou islámští fanatici.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby se věci měly tak, jak je zde popsala paní doktorka, pak by neměly vojenské aliance a dohody žádný smysl. Např. veškeré akce NATO při obraně vlastních členů by byly v rozporu s mezinárodním právem.

4 0
možnosti
KD

Po dvaceti letech jste si vzpmněla na legálnost ? Kde jste celou dobu byla, když NATO řádí po světě ?

3 2
možnosti
MR

M23i20l73a41n 17R49a80d88e50k

26. 10. 2015 20:42

to jako ze by nemeli bombardovat IS?

3 0
možnosti
JL

Připomíná to situaci před druhou světovou - mocnosti se pošťuchují - Američani slábnou, Rusko a Čína posiluje. Světové války zatím vždycky začly tím, že se někdo přecenil - v první se přecenilo císařské Německo, které si myslelo, že porazí Francii dřív, než dorazí Rusové. Nakonec Němci prohráli, i když Rusko pod vládou komunistů kapitulovalo. V druhé světové všichni podcenili Němce a Japonce. Zatím to vypadá tak, že třetí světová může klidně vypuknout - má to ovšem jednu "chybu" příliš mnoho atomovek a příliš mnoho raket. Když omylem vypukne, budou tentokrát ztráty stamilionové? Poučí se pak lidstvo nebo bude nadále blbnout ve středověkých konceptech myšlení o boji o moc?

1 0
možnosti
Foto

Máte doktorát ze zahraničního práva, tak si to naštudujte ještě jednou a snad se to příště povede lépe R^

8 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,84
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz