Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyz nekdo priznava pravo napr. USA, budovat si 'risi velkoamerickou', mel priznat pravo i druhym a tretim, budovat si tu ci onu risi. Ale s tim maji nekteri evidentni problem.

2 0
možnosti

J89i32r85i 16K78u41c19e18r38a

29. 11. 2015 8:42

vivat Šojgu, vivat Putin, NEVIVAT autorka ;-D

2 3
možnosti
Foto

O58t24a83k67a62r 44S91e51k36l

29. 11. 2015 7:23

Rád si Vás počtu , i když to věru není lehké zábavné čtení - spíše faktografie. Díky za osvětu , mnohým se nám nechce ( či nemáme čas) čerpat informace ze západních zdrojů.

V dnešní diskuzi mě pobavilo , když exspolupracovník StB ( dle vlastních slov) p Hermánek polemizuje , zda budhista (?) Šojgu se nejprve pokřižoval (ha ha) a poté sejmul čepici či naopak , potažmo , zda ji vůbec měl.

Komické...;-D

3 0
možnosti
Foto

Tak za prvé, pane Sekle, nikdy jsme, nikdo z nás u zahraničních firem s žádnou StB nespolupracovali. Vždycynky kontrarozvědka. Jiný papír nenajdete a ani nemůžete nejít. A upřímně řečeno, vůbec netuším, co by na tom mělo být divného.

Nevíme, zda Šojgu je ještě budhistou nebo ne. K tomu nemám žádné podklady.

 Ale ten záznam z Moskevské přehlídky ke dni vítězství je dostupný v mnoha jazykových verzích a ve všech je vidět, jak Šojgu vyjel na přehlídku prostovlasý, v té bráně se pokřižoval, nasadil si brigadýrku a jel velet přehlídce.

To by ovšem pro autorku bylo příliš nudné s tak píše:

"Nikdy před ním žádný ministr obrany, ani jiný představitel armády nesundali při oslavě 9.5. na tribuně vojenskou čepici, aby se okázale pokřižovali, jako učinil teatrálně Šojgu 9.5.015 – vlastenectví a pravoslaví, dva pilíře, na kterých Putin buduje svoji neomezenou diktátorskou moc."

Což jej výmysl a lež. Voják bez čepice je jako nahý. Kdyby byla na vojně, věděla by to.

4 2
možnosti
Foto

Máte tam chybu. Samozřejmě  úmyslně.

Šojgu vojenskou cepici nesundal.

On ji na hlavě vubec neměl. Pokřižoval se a teprve pak si ji nasadil.

2 2
možnosti
Foto

Siska a Černý asi koukali na jinou přehlídku. Já mluvím o té 9/5/2015.

0 0
možnosti

svatá ty prostoto...k nepochopení normálního člověka...propaganda

2 2
možnosti

M19i60l34a75n 95R83a92d60e13k

29. 11. 2015 0:21

pani, ja jsem prvni ktery vidi v Putinovi hrozbu, jako driva Stalin byval hrozba. Ale byl tu Hitler, a bez spojenectvi se Stalinem ho neslo srazit na kolena.

Totez dnes Putin. Zapad zaspal, a byl to Putin ktery se chopil toho co Zapad mel udelat. Tak nic naplat, ted musi Zapad Putinov sekundovat

3 0
možnosti

J30a13r21a 93R59a22n38k

29. 11. 2015 0:20

O bombardovani nemocnice v Kunduz se stale u nas mluvi, ale nikdo se nesnazil zjistit, ze Rusove bombarduji - dokonce uz 12x nemocnice v Syrii, je valka, do ktere sli dobrovolne.

Twelve Syria hospitals hit by airstrikes as Russian jets ...

http://www.telegraph.co.uk › News › World News › Middle East › Syria

Oct 29, 2015 - Twelve Syria hospitals hit by airstrikes as Russian jets bombard country ... Residents inspect damage on the main field hospital in Douma, ... The group did not attribute blame for the airstrikes, which took place in the ... is also accused of bombing at least five hospitals in Syria during its year-long campaign.

Horrifying 'proof' Russians ARE bombing civilians in Syria

http://www.dailymail.co.uk/.../Horrifying-proof-Russians-bombing-civilians-Syri...

Oct 7, 2015 - Fadi was rushed to a nearby field hospital in Rastan, the Syrian city which ... severe - and the makeshift facility so poor - that the doctors there did not .... its fire on moderate rebel positions - some of which have been given ... Russia has also angered Turkey by violating its airspace twice over the weekend.

2 6
možnosti

K vám se nedostalo zpráv o uveřejnění satelitních snímků, kde dokonce některé nemocnice, které měli být bombardované, tak vůbec nikdy neexistovali a další jsou dle satelitních snímků v celku a bez známek bombardování. To už se vám nehodí že.

5 0
možnosti

Jak já Vám závidím Vaše černobílé vidění světa!

4 2
možnosti
Foto

Jak to děláte ? Tak intenzivně jsem stříkat žluč ještě z nikoho neviděl

7 7
možnosti

Občas mrkni do zrcadla, rudej kolotočáři:-)

4 5
možnosti

Máte pravdu, ale kremelská banda se na vás sesype jako vosy na med, tak pozor.

5 5
možnosti
Foto

Vosy mají rády pivo.

1 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,84
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz