Rusko-gruzínské smlouvy platí jen pro Gruzii

Dle protiputinovského Edwarda Limonova z Národně bolševické strany Ruska, je politolog Stanislav Bělkovský ( bratranec Borise Berezovského/BB ) sice Putinovým odpůrcem, ale byl to Bělkovský, tvrdí Limonov, jenž koncem roku 99 na

příkaz BB založil Putinovi politickou stranu.

Putin po své intronizaci své věřitele vyhnal do Londýna/LON ( BB sarkasticky prohlásil, že do Paříže/PAR si ruští miliardáři jezdí užívat, o azyl však žádají v LON - to, že politický azyl získal i  Roman Abramovič, spolustvořitel Putina, vrhá na britské tajné služby bizarní světlo, taktéž neposkytnutí ochrany Litviněnkovi ze strany MI6 ).

 

BB: “ Putin přijde o svoji moc již v roce 2001 “ …

BB zahájil frontální útok proti Putinovi v 7/02, kdy v moskevském hotelu Balčug-Kempinski nezávislá vyšetřovací komise útoků na paneláky ze 9/99, vedená Sergejem Kovaljovem*1930, uspořádala veřejnou videokonferenci.

Svědčili na ní Alexandr Litviněnko a historik Jurij Felštinský, kteří seznámili veřejnost s Ačemezem Gočajevem, kterého Kreml obvinil ze spoluzorganizování útoků proti panelákům, jenž však vypověděl, že útoky proti panelákům zorganizovala FSB.

V roce 03 list Novaja gazeta N16 zveřejnil rozhovor se samotným FSB hledaným Gočajevem, jenž potvrdil, že pouze pronajal sklady pro jednoho FSB agenta.

14.5.05 v Karačejsko-Čerkeské republice bezpečnostní složky v Čerkesku zastřelily 6 čečenských občanů, z toho dvě ženy, informoval kavkazweb.net .

Místní policie zastřelené identifikovala jako skupinu podřízenou FSB hledanému Ačimezi Gočajevovi ( není etnický Čečenec, stejně jako jeho Kremlem hledaný FSB spoludruh z paneláků Juzuf Krimšamchalov ), jenž se dle Kremlu skrýval na čečensko-gruzínských hranicích v gruzínském severovýchodním údolí/soutěsce Pankisi, 3 km široké – zdejší vesnice bez silnic jsou  bez elektřiny, a je v nich omezený či vůbec žádný signál pro mobilní telefony.

Kreml na jaře 00 požádal o vydání zhruba 100 severokavkazských uprchlíků z Pankiského údolí, nepříjemných svědků pro FSB, viz mé články Ruské tajné služby a jejich politická ruleta v Gruzii …

Mluvčí gruzínského zamini Kacha Imnadze v 9/01 uvedl, že RF a Gruzie sice podepsaly dohodu o společném boji proti terorismu, ale Tbilisi nemá potvrzeno, že se Gočajev + Krimšamchalov zdržují na gruzínském území ( bývalý Saakašviliho spojenec, poté úhlavní nepřítel Irakli Okruašvili, ministr obrany, dokud v 11/06 nebyl z důvodu příprav puče proti Saakašvilimu odvolán - v 4/08 získal politický azyl v PAR, v 5/011, kdy byl v Tbilisi odsouzen k 11 letům vězení, prohlásil, že Gočajev a spol. měli  v Gruzii povolený pobyt v koridoru, který vedl z Dagestánu přes Gruzii do TR,  a naopak ( Okruašvili proslul protigruzínskými výpady v ruském filmu Antonína Vernického s názvem Plán Kavkaz I., jak NATO připravovalo odtržení Gruzie od Kremlu + Plán Kavkaz II. metastáze, Saakašviliho válka proti RF, který s velkou pompou odvysílal Putinův První kanál).

Imnadze také připomenul, že navzdory společné dohodě Kreml Gruzii ještě nevydal bývalého gruzínského ministra pro bezpečnostní složky Igora Giorgadze ( jeho otec generál šéfoval gruzínské KS, Igor vystudoval KGB akademii v MOW), jenž 29.8.95 zorganizoval bombový útok proti Ševardnadzemu, stále si poklidně žije v centru Moskvy a vystupuje v Putinově TV …

V této době po 9/11 také Boris Němcov v ruské TV prohlásil, že Ševardnadze se svojí slabou armádou nedokáže kontrolovat gruzínské údolí Pankisi, a proto má Kreml právo na nájezdy do soutěsky Pankisi za účelem odchytu “ čečenských teroristů “ , na což mu gruzínský ministr zahraničí vzkázal, že ruské nájezdy, a tím i jeho TV projev, hrubě porušují mezinárodní právo.

Protigruzínský výpad ve stejném duchu pronesl i proputinovský komentátor Putinem zestátněné TV ORT Michail Leontěv, jenž dokonce navrhl, aby si “ v této příhodné době po 9/11 “ Kreml s Gruzií vyřešil všechny teritoriální problémy, které Gruzie pro RF představuje ( Eurasianet z 20.9.01) .

19.9.01 list Vremja novosti válečnické výlevy Kremlu proti Tbilisi výstižně shrnul komentářem, že “ RF vůči Gruzii duplikuje akce OSN v Afghánistánu “ …

Investiční skupina KKCG miliardáře Karla Komárka vstoupila do Gruzie, HN z 15.8.012 : http://archiv.ihned.cz/c1-57025390-komarkova-kkcg-vstoupila-do-gruzie  +   motejlek.com  ze 14.8.012 http://www.motejlek.com/komarek-vstoupil-do-gruzie-v-okoli-hlavniho-mesta-tbilisi-chce-tezit-ropu

Objevte Gruzii, skrytou perlu Kavkazu

http://www.rozhlas.cz/regina/aktualne/_zprava/objevte-gruzii-skrytou-perlu-kavkazu--1483455

Colchis Treasure in Great Britain (BBC Story)

https://www.youtube.com/watch?v=X7Zx_M_LS1w&feature=share

?????????-?????????? ??????? 07.5.1920 ?. (?????? ????? ? ?????) - ???? ?? ?????? ?????????? ??????? /Rusko-gruzínská smlouva z roku 1920, jedna z mnohých, které Kreml porušil :

http://baltvilks.livejournal.com/216337.html

 

Autor: Andrea Kostlánová | úterý 4.8.2015 11:31 | karma článku: 11,56 | přečteno: 701x