Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Slabé a zmatené. Prostě vedro se nikomu nevyhýbá. Podle předpovědi bude ještě hůř, nechci ani domyslet tu náplň blogů

1 0
možnosti
AK

Nedomýšlejte, za myšlení vás mandelinky neplatí - asi vás platí za četbu, jinak byste zmatené články v 21.stol. nečetl, takže je u vás jistota, že přečtete cokoliv zmateně napíšu, a že toho ještě bude  ...

0 0
možnosti
DC

Ta paní je Putinem doslova posedlá. Ostatní ji mohou jen závidět její černobílé videni světa, které ji nenutí přemýšlet.

2 2
možnosti
JR

J87a79r94a 76R54a57n45k

4. 8. 2015 18:06

Tak on je Putinem zrejme posedly cely Zapad....divite se? Kam se jeste chce roztahovat, dodavat zbrane do Syrie Assadovi a pak hodit veto;-D

0 2
možnosti
JS

Historie Putinova nástupu je známá. Nevím proč jí opakovat v nesouvislých zdrobnělinách. Samozřejmě, že Putin oligarchy v Rusku politicky zkrotil což mu Washington neodpustí pokud v SD bude převažovat  proti-ruská "neokoňská" politika, jež se snaží mocí memro vrátit Rusko do oligarchického chaosu na styl Godunova II. nebo Nulandovské Ukrajiny.

2 2
možnosti
Foto

Abych se zbytečné neokrádal o čas, tak stačí ten úvod. Ano, Berezovskij doplatil na to, že šel na ruku americkým oligarchům, kteří si v Rusku hodlali vytvořit vlastní pískoviště a diktovat. To bylo pravé poslání toho pána.

Tak s ním zatočili. Myslím, že ještě docela ohleduplně na to, co mohl provést za paseku.

3 1
možnosti
JS

J43a50n 14S43e78m15i60k

4. 8. 2015 14:56

nebyli zadni americti oligarchove, byli a jsou jen rusti oligarchove- nekteri dnes v emigraci, jini stale u koryta s pristrihnutymi politickymi kridly. 

Jen jmena tehle generace ooligarchu jsou nejznamejsi. Dodnes z ni treba pusobi fotbalovym fandum znamy Abramovic. Ktery i kdyz zije v Londyne, neni v exilu, a vlastni a spravuje v Rusku sve majetky nabyte v divokych 90. letech. Dokonce je dodnes osobnim pritelem Putina.

 

tahat do toho ameriku je nesmysl, slo o vnitroruske porcovani medveda

2 2
možnosti
  • Počet článků 1105
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz