Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jadernou bombu nezískali sověti od Hilterových vědců, Klaus Fuchs před nacisty utekl ještě před válkou, tedy to jen těžko mohl být Hitlerův vědec. I jako člen komunistické strany by u Hitlera kariéru neudělal. A už vůbec ne nedobrovolně, pokud nepředpokládáte že ho sověti mučili uprostřed americké univerzity.

0 0
možnosti

O Klausu Fuchsovi se zmiňujete vy, ne já, přečtěte si raději něco o specializovaných týmech NKVD a jejich odborných poradcích z řad SU jaderných fyziků, kteří po Německu hledali a unášeli Hitlerovy jaderné fyziky.

0 0
možnosti
Foto

Jak jenom to Putin, že to všechno zvládne. Čistě technicky. Ráno vstane, řekne si popravím toho a toho, pak se nasnídá, budu ignorovat výroky všech tribunálů atd. Jak to všechno stihne, aby se mu to okamžitě nevymklo z rukou?

Pěstování takového kultu osobnosti bychom si mohli odpustit, neboť vskutku pak snadno uvěříme, že ta osobnost je všemocná? A nepsal snad Havel něco o bezmocnosti všemohoucích?

A na co by tak byla Stalinovi Paříž či Řím? Suroviny nepotřeboval, pracovních sil měl dost.

Byl zcela jistě znalcem Nerudy, který psal ty velké ... z plynových jsou hadrů.

1 1
možnosti

Zoufale hledám článek paní Tydlidátové, který zde někde ráno byl.

Dokladovala v něm hanebnost "sluníčkářů". A najednou zmizel a není k nalezení.

0 2
možnosti

Celý blog jí Junge Fronte Heute zrušila.

To tedy čumím.

0 0
možnosti

J84a66n 62R88á77ž

16. 12. 2015 15:39

Tohle přece nejde napsat bez dopingu. Kdyby něco podobného vyplodil Doležal z Reflexu, jen bych si pomyslel, že to zase přehnal s "marijánkou". Co to bylo u Vás?

2 0
možnosti

Jako vždy perfektní práce, karmaR^

3 0
možnosti

Zdá se mi to takové propagandistické a nebo to takové je?

Hezký den

2 3
možnosti

J39i92ř97í 82V13a18c77a

16. 12. 2015 14:06

Zhorsujete se. Už se to ani nedá dočíst. Zajímalo by mě, jak jste dospěla k závěrům typu, že pro putinovi, či jak je nazývané chtějí bombardování ČR jadernými zbraněmi. .... To jste odbyla jednou větou a označením jako fakt.

3 3
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,91
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz