Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobrý článek. R^ Adorantům Putina je potřeba trochu otevřít oči. I když se obávám, že oni jakýkoliv negativní názor na Putina automaticky prohlásí za mediální propagandu. :-)

0 1
možnosti

Jenom tolik, než na mne vlítnete paní Andreo s tím, že jsem putinofil, jako u pana Černého - a valením armády RF do Ukrajiny - strašně se mi líbí ta první věta, tak trochu mi nevím proč evokuje časopis Blesk, ale předem přiznávám před Vaší "vášní", že to je zcela určitě jen můj osobní a špatný dojem.

Ten článek Putin král moří byl zajímavější, alespoň pro mne krom vášnivých interpretací zjevně i plný faktů - a zajímavých faktů. Podobný výčet jsem četl v knihách o způsobech zajištění národní bezpečnosti USA. Ty jednotlivé případy jsou si opravdu hodně podobné. A dokonce vlastně včetně těch drbů. No utvrzujete mne v tom, že hájení národní bezpečnosti se u USA a Ruska vlastně nijak neliší. Jen tam nebývají ty osobní vsuvky až tak vášnivé. Jo a po zkušenosti pana Černého a to, co jste mu i napsala, slibuji dobrovolně - už nikdy více pod Vašimi články, asi bych se Vaší vášni těžko ubránil. Mějte se fajn. Každý jsme nějaký. :-)

2 0
možnosti
AK

Děkuji za přečtení článku, "hájení národní bezpečnosti" se skutečně nijak neliší, ale když píši o RF, tak píši o RF, až budu psát o US, také se to nikomu nebude líbit , hezký den.

1 0
možnosti
JR

J71a46r26a 20R40a24n79k

2. 9. 2014 1:48

Sice 2x, ale zrejme ne Vasi vinou, v posledni dobe jsou reakce znacne zpomalene....

KarmaR^

1 0
možnosti
AK

Děkuji za vaše kladné reakce, vážím si jich, a omlouvám se, dvojité provedení jsem zavinila já, hezký den.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,86
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz