Putin vyhlásil válku Západu, Asád Putinovi

Předseda Evropské rady Donald Tusk označil 17.5.016 za absurdně iracionální tvrzení ex londýnského starosty Borise Johnsona, jenž šéfuje kampani za odchod UK z EU, že EU jde cestou Hitlera a Napoleona, kteří se také pokoušeli

vytvořit evropský superstát ( zapomněl zmínit bolševické Rusko, které bojovalo za Evropskou diktaturu dělníků a rolníků, a na současný Kreml). Tusk , kterého 10.4.016, v době výročí  „ zřícení „ PL vládního speciálu v ruském Smolensku, Kaczynski obvinil ze spolupráce s Kremlem při vyšetřování pádu letadla, břitce odpověděl, že Johnson utrpěl nebezpečný výpadek paměti.

Jaký zdravotní výpadek asi utrpěli čeští poslanci, kteří Úsvitu z Východu počátkem 5/016 odkývali jeho požadavek, aby byla debata o vystoupení ČR z EU zařazena do jednacího programu Sněmovny.

Kremlu by se odchod ČR z EU moc líbil, jak již řekl Lenin : „ Ambice Západu a Východu jsou nesmiřitelné, vyhrát může jen jeden  – my nebo oni.“

Po německé kapitulaci z 8.5.45 se KGB a CIA snažily tyto ambice svých šéfů realizovat vyvoláváním krizí napříč světem, od Indočíny přes Angolu a Írán po Berlín.

V této válce tajných služeb měli navrch Sověti, kteří se již v 12/1917 na přání Lenina vybavili tajnou policií jménem ČEKA ( v obsazení Dzeržinskij, Vjačeslav Menžinskij, Abram Belenkij, Jakov Peters a Jozef Unszlicht ) , kterou k Leninovu obrazu založil Felix Dzeržinský. K roku 1922, kdy byla přejmenována na GPU, již   povraždila minimálně půl miliónu ruských občanů.

Ani to Leninovi nestačilo, a v roce 1923 požadoval vytvoření vyhlazovacích táborů (gulagů) nejen pro ruské občany z nepřátelských tříd, ale i pro ruské občany z řad dělníků a rolníků, kteří nechápali, proč by měli ruské občany od novorozenců po starce a stařeny, bytˇ z nepřátelských tříd,  vyhlazovat.

Zpravodajsky zaostalí Američané vytvořili OSS až po svém vstupu do 2.sv.v., a teprve 1947 vytvořili centralizované ústředí s názvem CIA, kterou  budˇ KGB úspěšně vodila za nos, anebo Dulles s KGB spolupracoval, jak tvrdilo skutečné zpravodajské eso Hilaire du Berrier /1905-2002 Monako/.

Letecký most do Chruščevem zablokovaného Západního Berlína (6/48-5/49) však Američané zorganizovali zcela příkladně ( 280.000 letů, přes 2 mil. tun nákladu ).

KGB byla jedničkou i v kontrašpionáži, v roce 54 jí UK/SU agent George Blake*1922 ( ze sítě Kim Philby ), kterého získala pro spolupráci jako zajatce za korejské války /50-53/, vyzradil tunel pod Berlínem, který nechala CIA vyhloubit pro telefonické odposlechy.

Blake měl NL matku a židovského otce egyptského původu, naturalizovaného UK občana, za 2.sv.v . dělal NL komunistickému odboji kurýra (názorově jej ovlivnil jeho bratranec, přesvědčený marxista ), byl nacisty v 17 letech internován, ale utekl, a dostal se do LON -  přes své marxistické přesvědčení  byl v roce 44 rekrutován MI-6 ( uměl arabsky) , 1961 byl jako SU agent odhalen, dostal 44 let, ale s pomocí KGB z vězení 1966 utekl, tentokrát do MOW.

KGB uspěla i v infiltraci západoněmeckého kancléře Willyho Brandta, proslaveného svojí Ostpolitik, ke kterému nasadila za sekretáře a důvěrníka  agenta STASI Güntera Guillaume, odhaleného v roce 74.

26.3.014 po Putinově obsazení Krymu Obama po dlouhé době před summitem NATO  navštívil  Brusel, kde vyzval k jednotě a k ostražitosti vůči Putinovu Rusku, počet jehož státních příslušníků  s trvalým pobytem v EU, zejména v Německu a v ČR, prudce roste.

15.4.015 gen. Petr Pavel v rozhovoru pro agenturu AP uvedl, že obsazení Krymu NATO zaskočilo.

Gen. Petr Pavel uvedl, že Rusové dovedně vedou dezinformační a psychologickou válku jak doma tak v zahraničí ( proto se ex prezident Klaus zapojil do demagogické předvolební kampaně Alternativy pro Německo ) .

9.5.016 šéf vojenského výboru NATO gen. Pavel v rozhovoru pro list Le Monde vyzval členské státy, aby v době, kdy Západ čelí hrozbě ze strany Putinova Ruska a IS, zvýšily své příspěvky do rozpočtu NATO, které dnes ze 75% financují US ( což, jak prohlásil Trump, v budoucnu pod jeho vedením již nebude ).

http://www.newsmax.com/Newsfront/Russia-Warheads-Deployed-Nuclear/2016/04/06/id/722536/?ns_mail_uid=38699172&ns_mail_job=1662705_04062016&s=al&dkt_nbr=b3cks1rb

Gen. Pavel uvedl, že současná ruská ideologie je agresivně konfrontační, a dle Putinovy vojenské doktríny „ jsme s Ruskem ve válečném stavu „ . Putin je dle generála Pavla „ nevypočitatelný „ , a snaží se EU a NATO oslabit tím, že vede separátní rozhovory s Američany, s Brity a s Němci.

( Viz mj. novinky. cz  Rusko a Norsko vytáhly proti USA do války -  proti US dodávkám US zkapalněného plynu Evropě, US pro svoji revoluci v těžbě ropy a plynu frakováním předběhly v těžbě plynu RF ).

Gen. Petr Pavel zapomněl zmínit další charakteristickou vlastnost Putina – proradnost, kterou naposledy vystavil světu na odiv v Sýrii, když ze Sýrie velmi náhle a nečekaně  ( pro Bašíra  Asáda ) odvolal ruská vojska, takže mezi asádovci vypukla panika.

16.3.016 Asád  „ prikazal proklinatˇ Putina za  predatelstvo „ , takže Asádovy jednotky domobrany v 3/016 zorganizovaly protiruské demonstrace v Latakíi,  na kterých alávité proklínali Putina a strhávali jeho portréty ze zdí.

 

Autor: Andrea Kostlánová | pátek 10.6.2016 14:24 | karma článku: 21,98 | přečteno: 1125x