Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

SS-20 byly zniceny v ramci odzbrojovacich smluv. Takze je to pitomost. Navic nevim k cemu by byly Rusum v Syrii...

1 0
možnosti
AK

Máte pravdu, spletla jsem se, mělo být  SS-300.

0 0
možnosti
AG

A87l61e58x 41G88r96e13g64o57r

10. 11. 2015 10:04

Proč myslíte, že všichni musí tancovat tak jak USA píská?

Rusko pozval Asad a tedy jsou tam nelegálně , kdežto USA nepozval nikdo ale jsou tam legálně.

To už je na psychiatra!!!!

1 0
možnosti
AK

Než k psychiatrovi  půjdete, nelekněte se, až vám řekne, že povstalecká Syrská národní koalice byla v roce 012 uznána za jedinou zákonnou představitelku syrského lidu ze strany Ligy arabských států, zatímco dědičný diktátor Asád jen a jen Kremlem.

0 1
možnosti
Foto

Co Vám zas ten Vladimír udělal. Vždyť je to šarmantní fešák, sportovec. Kéž by bylo na světě více takových Putinů !!

1 0
možnosti
HH

Tak toto je síla! Zfanatizovaná expertka vyznávající pouze právo silnějšího a schvalující vraždění v režii západních států.

5 2
možnosti
AK

Zfanatizovaný pan HH, vyznávající člověka, jenž obden vyhrožuje jadernou válkou, jako první od roku 45 vybombardoval do základů evropské město, napadl evropské státy a anektoval jejich území, schvaluje vraždění v režii Kremlu.

2 6
možnosti
Foto

To jsem se zase dozvěděla novinky. Udávat senátora McCaina, největšího vojenského štváče, jenž se fotí s únosci lidí,  jako seriózní zdroj, je k uchechtání. Stejně jako tvrzení, že Rusko spoluprací s Íránem, jenž je, jak si autorka, expertka na mezinárodní právo, dlouhodobým strategickým partnerem Ruska, čehož si nevšimla, zrazuje sunnity, mě rovněž rozesmálo. Se Saúdskou Arábií dlouhodobě spolupracuje USA a autorka by si ohledně bombardování nevinných měla prvně pročíst "Dronové dokumenty"  z Interceptu, kde se dočte více o nespočetných obětech chybného bombardování USA. Aby byla lépe v obraze.  Prostě nevycházím z úžasu. Z toho by se mohly tvořit učebnice.

6 1
možnosti
AK

Paní expertka Havelková :

Senátor McCain je serióznější zdroj než vy, a také toho více zažil.

Asi jste si nevzala dostatečně velké brýle - "Putin zrazuje ruské a středoasijské sunnity " , tj. pro vás po lopatě své vlastní občany a své středoasijské satelity.

Nevycházet z úžasu budete ještě dlouho.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz