Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J39a75r13a 29R59a35n68k

27. 3. 2014 21:01

Karma, na sve clanky se poctive priravujeteR^

1 0
možnosti
Foto

:) Možná Putin žertem použil stejnou logiku o ústavnosti v souvislosti s odtržením Krymu od Ukrajiny?:)

0 0
možnosti
JS

Madam, zkuste si přečíst příspěvek "Některé zajímavosti z historie Krymu".

1 0
možnosti
JC

To je zase slátanina! Ještě horší ta forma - Vy opravdu neumíte normálně, česky psát a dodržovat základní gramatická pravidla? Já se také často překlepnu a i tu hrubku občas "vyšiju", žel, ale tohle je hrůůůza. Ty skratky, letopočty, je tohle ještě vůbec normální, jak Vy jste mohla vystudovat VŠ, to mi hlava nebere? !?

1 12
možnosti
AK

...forma by se vylepšit mohla, ale jinak má docela pravdu, ne?

10 0
možnosti
JS

Autor a pochopitelně všechna média, diskrétně mlčí o tom, že Jelcin, aby si udržel moc nechal rozstřílet demokraticky zvolený parlament. Netoužím být pod vlivem Ruska, ale proboha nedělejte ze mě pitomce. Rusko byla a je velmoc a USA si musí uvědomit, že existují meze za které neustoupí. Putin není opilec Jelcin a pokud si USA myslí, že vyhráli třetí světovou válku, mohou rozpoutat první atomovou v XXI.století.

5 4
možnosti
JJ

J29a22n 77J22o51š42t

27. 3. 2014 17:32

Malý dotaz ... bylo v roce 1991 vyhlášeno celosovětské referendum o rozpadu SSSR na jednotlivé státy ? Ono nebylo ani celoukrajinské referendum - že ? On se totiž nikdo nikoho na nic neptal jestli souhlasí se vznikem nové nezávislé země, které ale mnohé vznikaly za SSSR škrtem stalinistického pera bez jakéhokoliv ohledu na obyvatelstvo. Proč by tedy takto komunisticky (nespravedlivě) namalované hranice měly platit "na věčné časy" ?

4 3
možnosti
JM

Nebyly náhodou podobně rozparcelovány koloniální říše po celém světě?

Nemusí být na vše referenda,dokonce by snadno mohla vést spíš k občanským válkám než k mírovým řešením. Studujte historii - je plná překvapení.

5 0
možnosti
KM

Máte naprostou pravdu, a za pravdu se platí kopancem, jak vám brzy předvedou zaměsnanci ruské ambasády skrývající se pod pláštíkem svobodně diskutujících českých občanů.

10 3
možnosti
JC

;-D Jo, a také diskutující zelení mužíci;-)

1 7
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz