Probíhá v Moskvě puč ?

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována.

V Moskvě se něco děje, probíhá nejen masové zatýkání velitelů, ale ve městě byly rozmístěny i elitní jednotky Národní gardy - Dzeržinského divize. Doprava v centru města byla zablokována. Jsou blokovány i četné vojenské posádky. Všechny jednotky v moskevském okruhu byly uvedeny do stavu nejvyšší  bojové pohotovosti.

Anton Gerashchenko
@Gerashchenko_en
·3h
?? Arrests of the military began in Moscow. Traffic in the city center was stopped.  Units of Russian Guards Elite, Dzerzhynskyi division, entered the city, - Chief Intelligence Service of Ukraine. Multiple arrests, detainments and blockings of military are reported.

Svoii imperialistickou válku Kreml prohrál, dle poučky Lenina se tudíž válka imperialistická mění v občanskou, kdy dnes o moc bojuje  genštáb, FSB, wagnerovci ( Prigožin ) a jeho spojenec Kadyrov.

Večerní projev Zelenského : "Dneska byl hezký, většinou sluneční den na území celé UA, až 20 stupňů Celsia. Na Krymu však bylo zamračeno, ale také teplo."   

Lodě se kupí v Kerčské úžině, doprava pod mostem nebyla obnovena, třebaže Putinova správa Krymu ústy Sergeje Aksjonova vyzvala řidiče kamiónů, aby využívali trajekty. Krymské okupační vedení oznámilo, že po poškození mostu bude veškeré zásobování Krymu prováděno trajekty, načež po 10 minutách oznámilo, že žádné trajekty nejsou k dispozici, ale že vlaky budou po ohořelém mostě jezdit ještě v den výbuchu večer ( Kyivindependent.com ).

Most, po kterém se za probíhající války přepravují vojáci a vojenská technika byl zcela legitimním cílem. Navíc je umístěný v mezinárodně uznaných hranicích Ukrajiny. Co novináři nepřipomínají je, že Putin osobně 28.1.2003 podepsal v Kyjevě Smlouvu o vzájemném uznání společných hranic, ve které se o referendech nemluví, a která byla ratifikována 2004.

Ruští vojáci prchají z Krymu v osobních autech do Berdjanska a odtud do Ruska.

Ruští vojenští experti tvrdili, že most je tak silný, že jej dokáže zničit jen úder taktickou jadernou zbraní, a nyní se rozpadl po jediném úderu ( blahopřeji Ukrajině ) - Putinův přítel Rotenberg tudíž opět rozkradl, co mohl, stejně jako při výstavbě infrastruktury OH v Soči.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Andrea Kostlánová | sobota 8.10.2022 20:00 | karma článku: 17,64 | přečteno: 649x