Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ten hrozný Putin nechá NG psát takovéto články. No, kdo na to má?

1 0
možnosti
ZH

No vždycky se může vytasit s nějakým "chyceným" špionem, který měl v kapse průklep toho dokumentu i razítkem CIA.;-D

Ale vážně, na ARD byl rozhovor se zástupcem šéfredaktora NG a vyznělo to skutečně jako akce nějakýho Putlerova oligarchy. Ovšem s válkou se nepočítalo, mělo to všude proběhnout pomocí bleskových referend. Nejlepší byl ovšem následující komentář, o Putinových užitečných idiotech. Koho tím filuta asi myslel? Ke shlédnutí bude jistě v nějaké médiatéce Tagesthemen.:-)

0 0
možnosti
ZH

Tahle zpráva je už 2-3 dny stará, předpokládám, že ARD věnovala ten čas nějakému ověření a za pár minut 22:15 v Tagesthemen je anoncované něco o plánu na odtržení části ukrajiny. Tak němčináři ke strojům.:-)

1 0
možnosti
KV

K40a88r54e38l 70V94o30v76e10s

25. 2. 2015 21:51

Vy jste to všechno věděla a celý rok jste mlčela. Že Vám není hanba!!!!;-O

2 1
možnosti
AK

Ano, pane KV, píši o útoku na UA již od OH v Soči, takže vy jako denodenní čtenář mých blogů jste mohl protestovat na ruské ambasádě.

1 0
možnosti
VD

Ten ruský plán mi příjde  pragmatický a myslím ,že dost situaci objasňuje. Rusové si spočítali, že Janukovič padne. Dál měli obavy,že Ukrajina upadne do chaosu. Odůvodňovali to tím, že proti Rusku, kde žije oligarchie v symbióze s Putinem u ukrajinských oligarchů žádný sjednocující element nebude. Proto se rozhodli urvat si východ pro sebe. Následuje  konkrétní plán jak východ získat. Mediální masáže, demonstrace proti západoukrajinskému fašismu, požadavky na autonomii východu, korupce místních politiků, referendum, federalizace a následná integrace pomocí tzv. euroregionů do RF. To vše bez použití síly a pod zdáním legálnosti. Ovšem soudruzi podle mě udělali zásadní chybu a to, že nepočítali s tím, že z pohledu běžného občana je úplně buřt, jestli mu vládne ukrajinský nebo ruský oligarcha a ruské snahy měli u obyvatelstva  jen minimální podporu. Takže podle mě se pak rusové rozhodli události popostrčit a poslali na Krym zelené mužíky a vyšlo jim to. Tak je pak poslali dál. Výsledek známe. Mimochodem, pokud bereme jako ruský záměr ovládnout východ Ukrajiny, tak rusové v současnosti dost prohrávají.Za půl roku ovládli sotva poloviny dvou oblastí a to za cenu ohromné destrukce.

5 3
možnosti
Foto

Na NG jsou i odkazy na důkazy o příchodu a zapojení ruské techniky na Ukrajině.

2 0
možnosti
Foto

Milá autorko, klobouk dolů, ten text tam opravdu je. Potvrzuji vaší informaci.

4 0
možnosti
LK

Novaja gazeta zveřejnila ruský plán na odtržení části Ukrajiny z doby před svržením Januko ........ Kdy? Zdroj? Děkuji ...

0 0
možnosti
AP

Google máte? Tak tomu věnujte 1 minutu svého času.

2 1
možnosti
Foto

Mám s vašimi texty problém. Působí jakoby zasvěceně, ale vaše informace se nedají ověřit, mohou tedy být žertem, provokací, čímkoliv. Např. tvrzení v titulku jsem na NG nenašel.

Nedáte nějaký link na zdroje vašich tvrzení?

Nebo to "odpískáte"?

1 0
možnosti
RB

Vy něco za tyhle vaše blogy dostáváte? Já teda nevím, ale VŠECHNY vaše blogy jsou psány bez jakýchkoliv sebemenších důkazů. Je to směsice blábolů vycucaných z prstu. Dle mého názoru by neměly být takové blogy vůbec tolerovány zdejším adminem.

P.S. Nejsem prorusky smýšlející člověk.

6 5
možnosti
Foto

To tady byly blogy např. s podvrženými fotkami z filmových hororů, vydávané za obětí ukrajinských fašistů.

V daném případě je teď na Vás, abyste podle vašeho názoru nepravdivá tvrzení v blogu vyvrátil. Jinak je to názor proti názoru.

Vezměte to jako u soudu. Je na žalobci, aby "neblahý" čin dokázal.

5 2
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz