Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Neberete do úvahy, že Čečna byla před Kosovem. Kosovo změnilo pohled na význam práva národa na sebeurčení ve struktuře mezinárodního práva. Řeklo, že za určitých okolností (oslabení postavení menšiny) je možné se trhnout i za cenu porušení územní celistvosti státu, ba je možné k tomu dopomoci zvnějšku např. humanitárním bombardováním.

Jo s tim Kosovem si to mělo NATO řádně rozmyslet, Nebo alespoň po Kosovu vypracovat na úrovni OSN co nejpřesnější doporučující pravidla pro secesi.

1 1
možnosti
AK

Pane Řezník, pletete sem Kosovo, které sem vůbec nepatří, nesouhlasím se vznikem státu K., ale vtip je v tom, že v Kosovu žádná menšina nebyla ( minimenšina Srbů + Romů číselně nepodstatná), Kosovo bylo vždy monolitní -albánské, v K. se ze strany Albánců proto nebojovalo za etnická práva, ale za majetek zdejší hrstky Srbů - a již vůbec nelze srovnávat snahy Č. o secesi se snahou Albánců v K., viz výše - protože K. před vyhlášením samostatnosti bylo mez. protektorátem OSN, a i po " volbách" zde vládl Rugova s MINUK - Kosovo bylo vyhlášeno za stát pouhou deklarací ze strany US + OSN, takže jej nepřirovnávejte ke skutečnému boji za samostatnost ze strany čečenských separatistů, hezký den.

2 0
možnosti
KD

NATO proste pri sve expanzi na Vychod narazilo. Divim se, ze je Nemci nevarovali.

4 2
možnosti
Foto

Aha, takže když já pozvu Frantu k nám domů na štamprle, tak Franta provádí do našeho domu expansi.

1 1
možnosti
TH

;-)A není ta roztahovačnost , kteou popisujete ke koci článku, právě tím spouštěčem všeho negativního?

2 0
možnosti
MK

Takhle plácat, to chce fakt sebevědomí.

6 6
možnosti
PK

P63a45v42e14l 96K19r86á57l

27. 9. 2014 2:49

Plácání?Všechny výroky doložitelné a o věřitelné z několika zdrojů.Ty nepodložitelné lži vás putinořiťolezců jsou plácáním

2 1
možnosti
Foto

NATO dostalo za Majdan přes pazoury a nyní se probírá z kocoviny. Vidíte, dá se to napsat jednou větou R^!

4 8
možnosti
AK

Za ruský majdan 011/012 dostali přes pazoury ruští občané, kteří mají jiný názor než Putin, dnes umírají v Putinových žalářích, to byste shrnul jak ?

5 3
možnosti
MT

R^ Perfektně shrnuto a napsáno!

6 3
možnosti
MM

Jste úžasná. Klovbou dolú, smekám. Píšete mi ze srdce.R^:-)V Skutšně Obama vycouval ze světové politiky a Putin použil svůj typický KGB styl a stál se z něho slizký skřet a teď si myslí, že je ředitelem planety.

9 3
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,85
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz