Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je mi líto, ale v té TV ukázali pouze někoho, kdo nosí výložku - možná oprávněně, možná neoprávněně, ruské námořní pěchoty.

¨Jak to, že  docházelo k výměnám zajatců, nikoliv k jejich zastřelení za nedovolené ozbrojování, používání zbraní. Pokud tam nějací ruští občané bojují, byli zajati, tak měli být odsouzeni podle příslušných paragrafů. Chování ukrajinských úřadů nechápu.

0 0
možnosti
Foto

Nechápu, proč EU a USA nepřipustí, aby se občané v postsovětských republikách mohli svobodně rozhodnout, zda opět chtějí do Ruska.

Takto je z toho občanská válka na Ukrajině a rozštvané vztahy mezi USA, EU a Ruskem.

Kdyby západ uznal Doněckou a Luhanskou republiku, tak bylo po problémech.

Jenže než, aby se tyto země připojily k Rusku, tak západ raději podpoří občanskou válku na Ukrajině a eskaluje napětí s Putinem.

Zajímavé, že když se jednalo o rozpad Jugoslávie a poté Srbska, tak tento rozpad USA a EU podpořila dokonce vojenským napadením Srbska.

Tak, jak se to prosím západ chová?

Daleko hůře než Rusko s Putinem v čele.

Putin je v tomto případě v právu, protože nemůže nečinně přihlížet vraždění ruských obyvatel.

1 1
možnosti
Foto

Ono je dobré se zamyslet, proč na sebe Rusové něco prozrazují a nejásat nad tím, že jsou blbí a říkají svým oponentům co oponenti chtějí slyšet a celou dobu se snaží marně dokázat, že v Donbasu bojují ruské pravidelné jednotky. Tak jsme si zase naběhli na vidle, že, paní Kostlánová!?

0 2
možnosti
AK

Jaké to je naběhnout si na vidle, pane Černý ? Jako vždy plácáte nesmysly, aniž byste se konkrétně vyjádřil -  sedíte na vidlích a lapáte po dechu.

1 2
možnosti
SB

A k tomu všemu, co píšete, bych dodal ještě to, že jediná skutečná silná armáda, která je schopna západní svět zatím stále ještě chránit, tedy armáda USA, je v mnohe evropských zemích nenáviděna, stejně jako jsou nenáviděny celé USA jako stát.

Teprve až USA svou schopnost bránit západní svět ztratí, tak sluníčkáři všech zemí zpětně poznají, jak bylo dobré, dokud Američané tu schopnost měli.

12 0
možnosti
Foto

To říká kdo? V Německu, Japonsku a GB ruší USA pomalu dvacet základen (http://www.aafes.com) a došlo to tak daleko, že se musí lokální,zklamané populaci omlouvat za ztrátu zaměstnání. Nenávidění jsou jen komunistickými pohrobky v postkomunistických zemích "and who cares about them":-)

3 0
možnosti
AS

A56d69a73m 73S21t12a36v27a

19. 1. 2015 22:53

"...Merkelová varuje svět před Putinem...": Kostlánová, dejte si z každý strany jednu, ať se konečně vzpamatuje. Dnes večer konečně i na ČT 24 se veřejně mluvilo o tom, jaké zásadní chyby  EU svým postojem k Ukrajině způsobilo: EU vůbec neodhadla své možnosti a schopnosti a pouze velkohubě kráčela  za ideály, víceméně socializmu. U nás především Karel Schwarzenberg!  Jak ten mimořádně  nezodpovědný jedinec, který vůbec ničemu nerozumí, snad jen těm svým hospodám, si vůbec troufal dělat ministra. Neuvěřitelné! Jeho návštěva Majdanu zůstane v dějinách diplomacie na paměti jako špinavá skvrna české zahraniční politiky.

4 9
možnosti
Foto

Robejšek i Zaorálek (přes velkou snahu moderátora mlžit) sdělili jasně a zřetelně, jaká je skutečnostR^ V Evropě i ve světě!

5 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 13,01
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz