Kreml chce korunní svědkyni vraždy Borise Němcova

Anna Durycká (23), korunní svědek vraždy Borise Němcova, je z příkazu ministra vnitra Avakova střežena jako oko v hlavě osobními strážci. Kreml by ji chtěl opět získat pod svoji kontrolu, proto ji požaduje k dalším výslechům do RF, ale Kyjev ji do RF již nepustí s tím, že by ji v RF mohl přejet „ sněžný pluh „ , ruští vyšetřovatelé ji však  mohou vyslechnout v Kyjevě ( je srandovní, jak Kreml Ukrajinu osočuje, že Duryckou nechce pustit do RF, třebaže dělal to samé Londýnu/LON, když neumožnil  výslech Andreje Lugovoje, kterého LON obvinil z vraždy Litviněnka, naopak, Putin Lugovoje učinil nejen poslancem, ale i místopředsedou branného výboru Dumy … ) …

??????? ?????????: «???? ??? ??????? ?? ??????? ?? ????, ?? ???? ??????????»  Alexej Navalnyj pro NG (viz video na NG)  prohlásil, že „ zavraždění Němcova jej , ani jeho přátele, nezastrašilo „ …

Putin obnovil vřelé vztahy se severokorejským diktátorem, jehož diplomaté ve velkém pašují zlato, zatímco jistý jihokorejský občan, obdivující severokorejský režim ( Kim v letech 06 + 07 6x navštívil (legálně) Severní Koreu, a po smrti severokorejského diktátora Kim Čong-ila se pokusil v Soulu vybudovat oltář na jeho památku ), jenž v roce 010 zaútočil na japonského velvyslance ( hodil po něm kus betonu), 5.3.015 pobodal US velvyslance Marka Lipperta, a to v době, kdy Kreml poslal na 15 let do vězení ruského policistu  Romana Ušakova, jenž údajně  z ministerstva vnitra předával tajné materiály CIA, jak se po svém zatčení v roce 013, dle prokurátora Viktora Antipova , „přiznal“…

PL upozornilo, že ČR pod nálepkou „lovecké“ zbraně prodává do RF nejmodernější odstřelovačské pušky, vzápětí otřásl skandál Švédskem, polským spojencem, že prodává zbraně přes ČR do Iráku.

Šéf Dolní komory PL parlamentu Radoslav Sikorski oznámil, že z jeho iniciativy armáda uspořádá vojenský výcvik pro poslance, kteří chtějí přispět ke zvýšení obranyschopnosti země s tím, že je to signál i pro mládež, aby si uvědomila, že nastala doba, kdy je třeba se připravit na obranu vlasti.

Tuto iniciativu odmítl proruský ultrapravičák Přemyslav Wipler a  proruská premiérka Ewa Kopaczová.

Sikorski ví, co dělá,  Kreml hrozí všemi směry, přezbrojený Putin se chystá na 3.světovou válku, zatímco ostatní státy teprve začínají svoji armádu budovat.

Kreml od záboru Krymu vyhrožuje použitím jaderných zbraní (  viz prohlášení Putina + Rogozina + kremelského šéfa mediální propagandy novináře Dmitrije Kiseljova ), a pořádá nonstop vojenské manévry ve všech oblastech  (v Arktidě, na Dálném východě, na okupovaném Krymu, na Severním Kavkazu, na Baltu/v ruské exklávě Kaliningradu, kde má i jaderné zbraně, a kde cvičení vyvrcholí koncem března ( doufejme, že ne útokem proti pobaltským státům ), v Tatarstánu testuje připravenost jaderných balistických střel.

V pohotovosti jsou i ruské základny v Arménii, a v odcizených gruzínských provinciích v Abcházii + Jižní Osetii/JO ( souběžný útok proti Gruzii ?) , kde se konají mohutné válečné přípravy, které gruzínská vláda ostře odsoudila  s tím, že je velmi „ znepokojena „, a vyzvala Kreml, aby dodržel své mezinárodně smluvní závazky, a z gruzínských provincií odešel, viz ?????? ??????????? ?????????? ?????? ? ????? ?????? ? ???????

http://www.rosbalt.ru/exussr/2015/03/06/1375059.html.

Z Krymu Putin během několika měsíců vybudoval základnu protivzdušné obrany.

Zatímco Kreml připravuje útok na Mariupol, stálá námořní skupina NATO 4.3.015 vplula na společné cvičení (TR, BG a Rumunsko) do Černého moře.

Putin pohrozil, že dodá-li Obama Ukrajině US zbraně, zahájí totální válku proti Ukrajině, uvedl ukrajinský poslanec Anton Geraščenko (Národní fronta) 6.3.015.

Prohlásil, že za své návštěvy ve Washingtonu se US analytiků tázal, proč Obama stále odmítá dodat Ukrajině zbraně, když US Kongres dodání zbraní již schválil,a bylo mu řečeno, že Putin hrozí obsazením celé Ukrajiny.

http://obozrevatel.com/politics/26415-geraschenko-rasskazal-chem-rossiya-prigrozila-ssha-v-sluchae-postavok-oruzhiya-ukraine.htm

Anton Geraščenko v 12/014 obvinil z proruského postoje 217 poslanců ukrajinské Věrchovné rady.

Ruské ministerstvo obrany pozvalo do MOW členské státy NATO na   „ bezpečnostní konferenci „ , na které míní vyhrožovat, a odvádět pozornost od svých skutečných aktivit.

Některé státy NATO pozvánku přijaly, třebaže platí zásada, že s okupantem se nejedná, viz písnička Zprávy iDnes ze 4.3.015 : Jsem ruský okupant. Videohit nacionalistů  šíří Putinův vicepremiér

http://zpravy.idnes.cz/video-jsem-rusky-okupant-rusko-rogozin-fcx-/zahranicni.aspx?c=A150304_131233_zahranicni_jw

Poradce Medvěděva přes hygienu Gennadij Oniščenko, bývalý hlavní hygienik RF, jenž zakázal dovoz potravin ze států, které RF kritizují, prohlásil, že firmy Coca-Cola + McDonald´s vedou proti RF kalorickou válku, kterou chtějí vyhubit ruské občany ( po okupaci Krymu výrobky firem CocaCola + Pepsicola označil za chemické zbraně ), viz zprávy iDnes.

Již předtím šéf zahraničního výboru Dumy Alexej Puškov na Twitteru napsal, zda tyto firmy nechtějí podpořit Obamovy sankce a zbavit ruské občany svých nezdravých výrobků.

Oniščenko však Rusům neporadil, jak se zbavit závislosti na vodce - Rusové opět ve velkém pijí podomácku pálenou kořalku, a nakupují si destilační přístroje, po kterých poptávka vzrostla o 300% …http://izvestia.ru/news/583224.

Putinovi se nelíbí, jak tvrdě za zábor Krymu jsou postiženy ruské banky jeho tří miliardářských přátel , viz The Wall Street Journal z 5.3.015

U.S. Sanctions Over Ukraine Hit Two Russian Banks Hardest Bank Rossiya, SMP Bank main targets; even Paypal accounts frozen

http://www.wsj.com/articles/u-s-sanctions-over-ukraine-hit-two-russian-banks-hardest-1425597150?KEYWORDS=assets+of+two+Russian+banks

Hysterická reakce ruského ministra zahraničí ze 4.3.015 na zabití US bezdomovce  US policisty v Los Angeles v tradičním duchu SU propagandy,

Kreml „požaduje“ důsledné vyšetření a potrestání viníků.

http://www.mid.ru/brp_4.nsf/newsline/B97C53637ECC35BD43257DFE0060637E

Řecko EU hrozí džihádisty, nezaplatí-li za něj EU jeho dluhy.

V řeckých/GR sběrných táborech je k březnu 015  4.500 běženců, nevětší sběrný tábor Amygdaleza  leží 25 km severně od Atén.

Řecko/GR dále zdědilo problém z 90.let, kdy jej zaplavila vlna albánských uprchlíků, někteří z nich již získali povolení k trvalému pobytu, ale nikoliv řecké občanství, a to ani po 25 letech, problémem jsou jejich děti, které se narodily v GR, takže nemají žádný rodný list, nevystaví jim ho ani Albánie, ani GR.

V roce 010 byl přijat zákon, který umožňuje osobám narozeným v GR, které chodily od 6 let do GR školy, zažádat si o GR občanství – tento zákon však vláda v roce 012 prohlásila za protiústavní, zatímco noční můra EU Tsipras jej chce znovu oprášit.

Putin nabídl Tsiprasovi pomoc a hospodářskou spolupráci, ale současná situace v Argentině ukazuje, jak by mohlo dopadnout GR, kdyby mu Kreml přišel na pomoc.

Argentina v roce 01 de facto zkrachovala,  a ztratila přístup na mezinárodní finanční trhy -  vlády padaly po několika dnech, Argentinci přišli o úspory, hospodářský chaos přivodil v obilnici světa hladomor.

V té době byly ceny ropy příznivé, takže Argentině přišel na pomoc proruský Hugo Chavez , viz můj článek Chavez koupil Argentinu, jenž nakoupil argentinské státní dluhopisy za 4.4 mld dolarů, oznámil stavbu ropovodu do Argentiny, Brazilie, Bolivie a Paraguaye, a za tímto účelem založil Jižní Banku, která měla v Jižní Americe vyřadit ze hry Světovou banku.

Na oplátku za Chávezovy petrodolary podivně zvolený prezident Nestor Kirchner a jeho žena Cristina Kirchner se stali hlavními Chávezovými spojenci v boji proti US, přidala se ještě Bolivie + Ekvádor.

V roce 013, uprostřed dalšího hospodářského chaosu, tentokrát venezuelského, táhnoucího se od roku 09, Chávez zemřel, a politické vakuum v Argentině zaplnil Írán, který má o Argentinu ( která kvůli Malvínským ostrovům (Falklandy) nenávidí Británii), dlouhodobý zájem.

Kirchnerová navázala styky s Teheránem hned poté, co se Venezuela propadla do hospodářského marasmu – počátkem roku 011, kdy se argentinský ministr zahraničí  Hector Timmerman tajně setkal v Alepu s íránským ministrem zahraničí Ali Akbar Salehi.

Vzájemná obchodní výměna se od smrti Cháveze ztrojnásobila – Argentina do Íránu vyváží obilí, kukuřici a jaderné palivo – navzdory sankcím OSN.

Kirchnerová podporuje Teherán v RB OSN, a v 1/013 Kirchnerová zřídila  smíšenou Komisi pravdy, která měla definitivně uzavřít kauzu atentátu proti židovskému středisku v Buenos Aires z roku 94, kdy před ním zaparkovaný automobil napěchovaný výbušninami zabil 85 lidí a 300 zranil ...

Když se argentinský prokurátor Alberto Nisman chystal v 1/015 předložit argentinskému parlamentu zprávu o tom, jak Kirchnerová pravdu o atentátu vyměnila za obchodní dohodu s Teheránem, byl 18.1.015 zavražděn.

Jestliže se Řecko džihádistů, kterými Evropě vyhrožuje, nebojí, vyhrožuje džihádisty řízenými Kremlem ?

https://www.youtube.com/watch?v=9gXue0hdN7I

V každém případě RF by se „islámisté“  hodili, protože RF nemá žádnou pracovní sílu na vylidňujícím se venkově.

Již dnes na ruském venkově využívá námězdně pracující ze středoasijských republik, zejména  Uzbeky + Tádžiky, kteří neumí rusky, a žijí v klanech.

Putin již v 4/07 vyzval ruské občany v zahraničí, aby se vrátili domů, a zaplnili pracovní místa migrantů výměnou za státní příspěvek na přesídlení, zaplacení jízdenek + jednoho železničního vagónu na převezení osobních věcí, cla, a hlavně výměnou za ruský pas …

Putinův dekret byl zveřejněný na internetu, a byl velice vágní, informace neodpovídaly realitě, a nabízely práci, kterou např. Rusové v Kazachstánu již léta odmítají ( krmič v kravíně, ve vepříně, traktorista,  tj. 7hodinový pracovní týden ).

Příspěvek na přesídlení dostali jen za podmínky, že přikázanou práci vykonávali přinejmenším dva roky, jinak sice nepřišli o ruský pas, ale museli vrátit příspěvek + peníze na železnici a za clo.

Rusové z Kazachstánu se však do RF na odlehlé farmy, které mohou kdykoliv zbankrotovat, moc nehrnuli, přinejmenším nikoliv lidé v produktivním věku, o které právě Kreml stál – kufry si nadšeně balili jen důchodci.

Dekret prohlašoval, že návrat do RF je dobrovolný,  „ale“  že stát počítá s loajalitou a vlastenectvím etnických Rusů ...Z 20 mil. Rusů v cizině se však vrátilo jen 50.000 lidí ...

Kazachstánská vláda si oddechla, protože kdyby z Kazachstánu odešlo jen 10% Rusů, kazachstánské ekonomice by to způsobilo těžké ztráty.

Nový zákon ruské federace z 25.2.015 usnadnil život zkorumpovaným úředníkům ,viz http://ria.ru/politics/20150225/1049616181.html

Zákon navrhl sám Putin , viz Novaja gazeta z 1.12.014

http://www.novayagazeta.ru/news/1689839.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | neděle 8.3.2015 7:55 | karma článku: 18,90 | přečteno: 935x