Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ty vaše fabulace, autorko, jsou stejného rázu jako to, co kritizujete.

0 3
možnosti
Foto

Tak to vezměte jednu fabulaci za druhou a pomocí ověřitelných důkazů je vyvraťte.  Vesel do toho!

2 0
možnosti
Foto

Je sice možné, že na nějakém plakátu je vyobrazen rudoarmbuějec, který bajonetem zapichuje Evropskou unii, a nápis: Dorazte tu mrchu!, ale faktem také, že takový rudoarmějec zkrátka neexistuje. Je to osamělý strašák na poli o rozloze deseti kilometrů čtverečních, které musí hlídat před Číňany.  Odejde-li z toho zapichovat tu mrchu, hrozí mu, že se mu na tom poli usadí daleko početnější čínská populace. A bude bez ropy a plynu.

Navíc si ten rudoarmějec musí nutně rozmyslet, odkud vezme peníz na svůj denní chléb, pokud tu mrchu zapíchne, neboť by mu nikdo nezaplatil za tu jeho ropu a plyn.

2 2
možnosti
JH

nechte chovance psychiatricke lecebny fabulovat, maji pocit, jak nedrzi prst na tepu doby....Kindl, Rank to jsou analytici, spolecne se soudruzkou autorkou.......jo Rusove se uplne trepou, aby vytahli na EU, dockat se nemuzou.....a jsou uplne padli na hlavu, aby to delali, kdyz jim staci zkorumpovani EU politici a dostanou vse mnohem levneji.....a jeste jsou takovu debilove, ze si neuvedomi, ze by si tim odkryli bricho, ktery by jim rozparal Cinan

3 3
možnosti
PS

Karma! Každá taková informace je jenom další střípek do mozaiky o šíleném KGBákovi putinovi a jeho diktátorským metodám. Jenom doufám, že takové informace si určitě skládají i lidé v NATO a hledají řešení, jak z toho ven. Měli bychom být připravení, až putinovi opravdu totálně hrábne a začne se valit Evropou od Pobaltí .Obávám se, co pak podnikne ta naše slavná česká pátá kolona, která už teď putina adoruje a navíc má mnohdy politické posty ,ze kterých může do běhu věcí velmi negativně zasahovat.

9 1
možnosti
Foto

Je to bohužel pravda a naše kolaboranty to bohuźel vůbec nezajímá. Podobně vypadala situace v Německu když se Hitler dral k moci. Pomohli mu i slušní, vzdělaní a civilizovaní lidé. Což teprve ti blbí a vybudování. Bojím, bojím.

14 1
možnosti
Foto

Jaká byla hustota obyvatelstva v tehdejším Německu a jaká hustota obyvatel je v dnešním Rusku?

1 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz