Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

Je velice zřejmé, odkud autorka čerpala informace, jak to již zmínili někteří. Já jsem čerpal z běžně dostupných videií, při čemž jsem netušil jejich příslušnost. Třeba jsem viděl Dmytro Jaroše v ulici Hruševského odřezávat hlavu jednomu berkutovi. Viděl jsem koncentrák v Georgijevce i s umučenými důchodci i mladými spojařkami, jak to také vytiskli ve Lvově. Podpora v dolarech pro " protestující" na Majdanu byla velmi výhodná pro sestavitele skupiny min. 10 lidí, který obdržel 500, za každý den udržení každého z nich při práci v poli 200, ale samotný "bojovník" jen 25 dolarů. Každý den pro chlebodárce musel ale fotografovat a hodnotit práci bojovníků potom v ubytovnách! Únos prezidenta museli Rusové udělat, protože ochrance on nemohl věřit, ale již věděl, že naivní Kyjev již naslouchá zemi, která jde nekompromisně za přírodními zdroji, nejen na Ukrajině, ale hlavně na Sibiři! Prchající Američani 11. září 2001 z budov věží WTC to již pochopili, ale nebylo jim to nic platné, protože je pohltila řvoucí ohnivá koule o průměru 100 m! Naše nevěřící to také čeká!

1 1
možnosti
AK

Pěkná propaganda pane Věřící.

1 0
možnosti
PZ

Sice mimo téma... Ale doly v Donbasu jsou jedny z nejtěžších a nejnebezcnejsich na světě.

1 0
možnosti
JT

Jak říkají sedláci " Kdo se o hnůj nestará, do něj zapadá"

1 0
možnosti
Foto

Tato fakta jsou irelevantní, protože nevyvozují genezi událostí na Krymu z neuskutečněného, ale kyjevskou vládou přislíbeného tzv. třetího referenda o nezávislosti v r. 1991

Tato fakta jsou irelevantní, protože nevyvozují genezi událostí z podpisu Asociační dohody, která objektivně zhoršovala situaci obyvatel na východní Ukrajině v jejich přístupu na ruský trh a nic za to nenabízela, čímž automaticky vstupovala do hry Charta OSN se svým postulátem o zákazu zhoršení postavení národnostních menšin, což  umožňovalo dát prostor uplatnění práva na secesi. Nikdo nikoho nemůže nutit žít v téměř zhrouceném státě, který se snaží zachránit připojením se k téměř zborcené EU.

Tato fakta jsou irelevantní, protože obcházejí ten základní symptom tohoto téměř zhrouceného státu, tedy nerespektování soudního zákazu demonstrací na Majdanu na dobu pouhých tří měsíců.

Každá hlubší a solidnější analýza probíhajících událostí na Ukrajině se nemůže obejít bez zakomponování výše uvedených momentů, které poznamenávají celý následný vývoj na Ukrajině.

Putin sem, Putin tam, je úplně lhostejné, co dělá.

2 3
možnosti
LK

L57e72o21š 11K71a45ň86a

9. 3. 2015 21:28

Putin sem, Putin tam. Tanky sem, tanky tam. Je lhostejné že útočí na sousedy. 

 Stačilo napsat ten poslední řádek a ušetřit si přecházející (rozbor), který má omluvit ruskou agresi.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz