Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS
MK

V této souvislosti je třeba zmínit knihu dvou židovských autorů Mearsheimera a Walta s názvem Izraelská lobby a americká zahraniční politika.

0 1
možnosti
MK

Jak vystřiženo z Protokolů sionských mudrců. Rv

1 0
možnosti
MK

Opravdu ? A co to o tom vypovídá ? Budeme zavírat oči před realitou, aby náhodou nenaplňovala protokoly ? To už jdete ovšem trochu pozdě, většina věcí v protokolech už se splnila dávno.

1 1
možnosti
LJ

Dříve či později se světovou jedničkou stane Čína. Jje už známo, jaký bude zaujímat postoj ve sporu Izral-Palestinci či obecněji k situaci na blízkém a Středním Východě?

0 0
možnosti
MM

Může napovědět například nedávné hlasování ze září IAEA (Mez. agentura pro jadernou anergii), kde země hlasovat o oficiální výzvě o připojení Izraele k dohodě o nešíření jaderných zbraní, Čína hlasovala pro, západní země pod tradičním vlivel izraelské lobby proti. http://rt.com/news/israel-nuclear-arabs-iaea-129/   scan dokumentu přímo zde: http://newsaxonvlad.tumblr.com/post/63035514743/list-of-51-countries-who-voted-down-un-resolution

0 1
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz