Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

Fatboymiki

6. 10. 2010 9:12
kostlánová je mimo, jako vždy.

Raději někam zalez, vždyť ty nemáš ani na ty klobouky, kostlánová. Kdy tady, kloboukářko, uveřejníš závěrečnou zprávu, která jednoznačně popisuje gruzii jako viníka konfliktu?

0 0
možnosti
VV

vaclav

6. 10. 2010 8:38
Tahle "dáma" by měla předvádět klobouky...

Kdyby chodila na molu s klobouky, byla by její činost smysluplná. Když se však pokouší dávat do souvislostí mezinárodní vztahy , je to trapné. To nenávistné soptění nad Ruskem něco připomíná. Milá dámo , držte se klobouků...!:-)

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

6. 10. 2010 8:34
Stalin by měl radost

Josef Visarionovič se musí v pekle tetelit blahem, když vidí, jací lidé plamenně ochraňují ty čáry, které on namaloval jako administrativní hranice satrapií svého impéria!

Jinak autore, sedí to srovnání s Kosovem. Ano, je potřeba ukázat, že s Kosovem Amíci vypustili džina z láhve.

0 0
možnosti
M

mubu

6. 10. 2010 8:30
Gruzie

Je to moc dlouhé na čtení, ale Gruzie ostřelovala a bombardovala ukrajinskými a izraelskými zbraněmi "své" vlastní území? To je genocida vůči vlastnímu obyvatelstvu. A proč by si obyvatelstvo Abcházie a Osetije nemohlo zvolit, kam bude patřit, když si to vymohlo i Kosovo?

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

6. 10. 2010 7:54
Masakry gruzínského režimu nebyly Ruskou federací tolerovány

, neboť v civilizované společnosti není možné přihlížet střelbě z kaťuší do paneláků. Proto byly šílený Saakašvili z Tbilisi eliminován a podařilo se to naštěstí velmi rychle, což světová veřejnost většinou ocenila R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1382x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz