Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Snůška zaujatých, nesourodých domněnek a divokých konspirací...To se skoro nedá číst.

0 1
možnosti
AK

Poprvé jste si to přečetl v 0.27 - od té doby neděláte nic jiného, než se k článku vracíte, nemůžete se přenést přes holá fakta - jste snad za své vstupy na tento blog placen ?

1 0
možnosti
ZD

jjj...Andrejko...Andrejko....;-);-);-)

0 0
možnosti
Foto

Zajímá fascinace Putinem. S posedlostí sobě vlastní hledáte informace 12 let staré a balíte je do sáhodlouhých vět a konspirací. Napřete své úsilí na nějaké užitečnější činnosti, dovedl bych si Vás představit jako asistentku inkviziora Bobliga nebo jako dozorkyní na Guantánamu.

3 1
možnosti
AK

Na vás, pane MM, mě nezajímá nic, ale jako svému věrnému čtenáři vás ujištˇuji, že  budete rozloben nejen 12 let starými informacemi, ale dočtete se i informací 20 + více let starých o VVP, které jsou čím dál více aktuálnější.

0 2
možnosti
MP

Cituji z článku:

Němcov na svém blogu prohlásil, že Putin s Medvěděvem jsou homosexuálové, a jejich ideolog divadelník Surkov, jenž Putinova mládežnická hnutí řídí, je pedofil.

„Mám dojem, že polovina personálu TV Russia Today jsou homosexuálové, což je neopravňuje k tomu, přestože i jejich šéf v Kremlu je homosexuál, aby v této TV vysílali jen pořady pro homosexuály – anebo atˇ svoji TV přejmenují na Homosexuální Russia Today „ ...     .....konec citátu.

Moc toho o nebožtíku panu Němcovovi nevím, tohle je pro mne novinka. To ho ani nikdo nežaloval? To je tedy byla od něj argumentace na úrovni. Kdyby někdo takhle mluvil o těch našich homo TV-osobnostech, tak je jako politik skoro vyřízen. Ale tady to jaksi nevadilo, jenže někdy holt ten dvojí metr nevadí.

3 0
možnosti
AK

Nežaloval, "jen" sledoval, odposlouchával, zavřel do vězení, a poté zavraždil.

0 0
možnosti
MH

Někdy si přečtu článek této "autorky" a vždy mě udiví ta obrovská míra zášti, fanatismu a nenávisti. Jako by to ani nepsala žena.

:-/

5 0
možnosti
AK
MP

Co k tomu dodat? Snad jen: "Jeden aktuálny:

Baví sa Obama s Merkelovou o časových pásmach a aké to prináša problémy.

Merkelová hovorí:

To mi hovor. Raz som telefonovala japonskému premierovi a chcela mu popriať k zvoleniu...a v Tokiu boli tri hodiny ráno.Zobudila som ho,..no riadny trapas.

To je nič povie Obama.

Ja som volal včera Putinovi,..nech dá okamžite vyšetriť tú vraždu Nemcova....

...a tam boli tri hodiny pred vraždou!!!

Read more: http://dolezite.sk/Jak-se-bavi-internet-Mikrospanek-zskXae.html#ixzz3UDUqHM7J

0 0
možnosti
AK

Každý druhý z 5.kolony sem píše to, co jste napsal vy, navíc ten vtip koloval asi před 10 lety v úplně jiní verzi.

1 1
možnosti
BK

Toho Němcova prej vodkrágloval, Putin! Teď to hlásili na ČT1.

4 0
možnosti
PM

A co hlásali u vás?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz