Finští novináři 23.2.015 natočili ruskou armádu valící se na Mariupol

Kolony ruských vojenských nákladních aut zaznamenali i obyvatelé Gruzie 25.2.015  v Poti a v Senaki.   Třebaže obrana Debalčeva do posledního muže nebyla vojensky účinná, měla pro Kyjev symbolický smysl.Dobří vojenští stratégové by dali příkaz k ústupu vzápětí po prolomení severních linií, čímž byly odříznuté cesty k jeho zásobování. Porošenko prohlásil, že Debalčevo není obklíčené, a poslal mu na pomoc nové konvoje, které byly přepadeny ze zálohy, a zničeny.

Ukrajina požaduje moderní zbraně (zdarma), tak by její armáda měla dodržovat alespoň základní principy boje, a nenechávat za sebou nezničené hory munice a jiných „ citlivých „ zbraní, např. těch, které jí byly darovány.

Ukrajina by mohla dostat tanky z Itálie, děla a tanky z PL a z Rumunska, protitankové střely ze Švédska a z Izraele, Švédsko a PL by jí je poskytly na úvěr, kupuje však jen zastaralou výzbroj z ukrajinských zbrojovek, SU suvenýry ze 60.let, takže ukrajinská armáda na frontě bojuje se šrotem, zatímco několik ukrajinských majitelů těchto továren si finančně přijde na své.

Ukrajina by si dále potřebovala najmout západní experty na informační válku, ve které ji Kreml drtí.

Jediný oligarcha Ihor Kolomojskij vytvořil TV kanál Ukraine Today, který však neboduje, protože mj. angličtina hlasatelů není dobrá.

Lidé stále věří, že Západ přijde Ukrajině na pomoc, ale Západ stále jen předstírá, že Evropě žádná válka nehrozí, pokud Putin podepisuje minské dohody ...

Putin však podepisuje i jiné dohody, jako smlouvy o námořních a leteckých základnách na Kypru, k čemuž se chystá i s ultralevicovou vládou v Řecku/GR, jakmile jí bude ze strany EU přiklepnuta další finanční pomoc.

Západ žije ze lži mírových dividend, ale mír díky Putinovi dohořívá – Evropa se nepřipravovala na válku, naopak, snižovala vojenské výdaje, aby si její elity žily v přepychu, dnes je ohrožený nejen její jižní bok, ale i severní, Evropa je sevřena v kleštích ruské armády.

Je nutné očekávat nejen útok v Pobaltí a na Mariupol, ale také na Charkov, kde brzy vypukne „ spontánní lidové povstání „, kdy si chudí nezaměstnaní těžké zbraně a munici nakoupí v místních supermarketech, a zcela náhodně s tímto  „ spontánním“ povstáním budou ruské „ humanitární „ konvoje s ruskými vojáky na dovolené ve služebních obrněných vozidlech masově přejíždět z RF ukrajinské hranice ...

Jak na otázku novinářů, zda podpis Minska II znamená konec války, cynicky odpověděl Putinův poradce Vladislav Surkov, „ je to pouze konec začátku války „ , citát, který si divadelník Surkov vypůjčil od Churchilla.

Finští novináři 23.2.015 natočili ruskou armádu, valící se na Mariupol

http://yle.fi/uutiset/ylen_kuvausryhma_kohtasi_venajan_sotilassaattueen_lahella_ukrainan_rajaa__katso_video/7824644

 

Kolony s ruskými nákladními automobily zaznamenali znepokojení občané 25.2.015 i v gruzínských městech, např. v přístavě Poti + v Senaki - , ministr vnitra prohlásil, že " budou rozebrány na náhradní díly " , a ministr obrany informoval, že má vše pod kontrolou, že se občané nemusí obávat.

?????????? ??????? ????????? ????????? ? ???? ? ??????

 

http://www.geomigrant.com/2015/02/25/??????????-???????-?????????-?????????-?-????-?-??????/

 

Autor: Andrea Kostlánová | čtvrtek 26.2.2015 5:48 | karma článku: 22,50 | přečteno: 2135x