Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M64i61l28a92n 61R44a82d48e24k

10. 10. 2013 17:44

tentokrat jste to vystihla perfektne.

0 0
možnosti
MR

Nebezpečné je když společnost ovládne, nebo ovládají lidi, jež jsou ovládáni instinktivní a sociálním základem člověka. Což je sobeckost, agrese, manipulace, opečovavatelství, autoritářství atd. 

Zde je potřeba díky minulému století, poučit se na miliónech mrtvých v té skutečnosti, kdy se zde provádělo i dnes provádí sociální inženýrství, snaha vytvořit jednu lidskou formu a populaci. Funkční společnost se chová jako přirozený ekosystém se samoregulací a potřebuje určitou lidskou druhovou rozmanitost. Jinak řečeno lidská populace stále vytváří pomyslné větve na evolučním stromě, má určité vlastní potřeby, tahy a schopnosti, jež je sdružují do určitých skupin. Základ je ale ta skutečnost kdy 70%  populace tvoří tzv. dělný lid, jež vlastně zabezpečuje chod společnosti a nemá altruistické ambice, čistě je ovlivňován svoji lidskou přirozeností, viz. výše.

Navíc se zde brzdí přirozený výběr, což v tomto případě byly války, převraty ... . My považujeme život člověka za pomalu svatý grál, ale planeta je zvyklá mít v přírodě určité ztratné, jinak by nebyla přítomnost. Budeme stále více nuceni se podívat realitě do očí a duševně pochopit pravou tvář člověka a jeho duchovnost ... .

Krajina taky není postavena na monokultuře, její bohatost vytváří vzájemná interakce a transformace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz