Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měl jsem možnost přečíst iposlechnout přednášku Benjamína H. Freedmena z roku 1961 z jehovystoupení ve Washingtonu D. C. V hotelu Willard na žádost tehdynacionalistického deníku COMMON SENSE.

Tento pán s popudu svědomí vystoupils židovské obce a věnoval nemalou část svého majetku naodhalení okolností první a druhé světová války.

Pan Freedmen pracoval s lidmi jako,Bernard Baruch, Samuel Uttermyer, Woodrow Wilson, FranklinRoosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kenedy atd.

Je snadné tuto přednášku najít. Vůbec se nedivím, že se na židovskou obec Němci po prohlednutí jejich podrazácké politiky tolik zlobili.

0 0
možnosti
Foto

Pokud byl Burcev zavřený za šíření poplašných zpráv, nelze ho označit za politického vězně.

A navíc to byl tlučhuba. Obvinit Lenina z přijetí peněz od Němců v Bernu a neříci, zda to ví z doslechu, nebo zda u toho byl, či že má o tom doklady, tak to je pak jeho svědectví zcela bezcenné. A kromě toho pařížského soudu by asi neobstálo u žádného jiného.

0 0
možnosti
MB

M21i10l95a84n 53B79í64l63e88k

15. 9. 2015 10:27

"Po zavraždění Lenina Stalinem"

Že si Stalin přál Leninovu smrt neznamená, že ho zavraždil.

"Vzápětí poté byly rozehnány sověty, ve kterých bolševici neměli většinu"

V Petrohradském sovětu měli bolševici navrch. Rozehnáno bylo Ústavodárné shromáždění, které vzešlo z voleb, v nichž bolševici i s levými esery utrpěli porážku.

Ohledně úlohy tajných služeb (a vzpomínek jejich příslušníků) - tam je na místě obrovská opatrnost a důsledná kritika pramenů...

1 0
možnosti
JM

v článku je spousta věcí zamlčena resp. vynechána. Vzhledem k spoustě jiných detailů v článku zmíněných si nemyslím, že z důvodu nevědomosti autorky, ale spíše ze záměru. U Leninova transportu skrz celé Německo a přes frontu v zapečetěném vlaku až do Petrohradu chybí zmínka, že spolu s Leninem ve vlaku jelo 20 mil marek ve zlatě na financování revoluce a je zde cudně zmíněno, že byl poslán "německým státem". No v prvé řadě to byl mezinárodní kapitál, který to organizoval. Stát to jaksi jen umožnil. No a není zde ani zmínka o Trockého pobytu v NYC, jeho život v luxusní čtvrti na útraty těch samých společenských kruhů, které vyslaly Lenina přes Německo a zároveň chybí zmínka, že on a skupina hrdlořezů se zde připravovala (resp. byla cvičena) na to jak rozpoutat a vést revoluci i na to, jak vést stát a v co se má následně Rusko transformovat tedy v otrockou surovinovou základnou Evropy. Některé prameny následně uvádějí, že již za Leninova života vedení Strany opustilo toto zadání a dále rozvíjelo svou vlastní koncepci vedení státu a jeho mezinárodní politiku, jiné prameny říkají, že se toto událo až za Stalina a proto byl vytvořen Hitler, aby toho neposluchu zničil a naplnil cíle globalistů.

Z nějakého mně nepochopitelného důvodu tedy autorka odvádí pozornost od těch, kdo to celé financovali a od skutečných cílů (mimo odstranění monarchie samozřejmě)

4 0
možnosti
MB

M88i74l74a50n 34B57í91l87e58k

15. 9. 2015 10:29

Já bych místo líbivých konspiračních teorií o "vytvoření" Hitlera a jakémsi řízení všemocných, raději důsledně zkoumal historické zdroje;-)

0 0
možnosti
AS

A26d11a14m 25S28t94a83v14a

15. 9. 2015 8:02

Andrea Kostlánová

"...Bolševický puč 1917, historický zločin...":Autorko, první vaše rozumné a smysluplné téma. Nečetl jsem, jak jste ho probrala: Doufám jenom, že jste uvedla, že to všecko iniciovalo Německo vysláním, uplacením a řízením toho zločince Lenina, jenž se řídil anarchisticko - teroristickým učením Karla Marxe.

2 1
možnosti
Foto

Tak je známo, že bez podpory Německa by se bolševici neudrželi...

2 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,91
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz