Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

Dunja

9. 11. 2011 15:21
Příspěvky

čím delší příspěvek, tím více se do něj autor/a zamotávají a jen málokdo si ho dočte dokonce. Ne každý kdo má  diplom je odborník a zkušený ve psaní, aby dokázal na pár řádcích vystihnout podstatu věci a mít prověřená fakta.

Díky práci znám mnoho Arabů a nikdy jsem se nesetkala s tím, že by popírali existenci arab. křesťanů a mysleli si, co Arab to muslim ba mnozí je mají za přátelé, sousedy a někteří chodili do křesť. škol.

Učebnice jsem měla v ruce, předislámská historii je jejich součástí. Náboženství se učí odděleně a bývá maturitním předmětem. Křesťané mají výhodu, protože jejich mat. otázky jsou v porovnání jednodušší.

Nedávno proběhla diskuze na al-Džazíře o budoucnosti křesťanství a sami křesťané přiznali, že jejich oveček ubývá nejen díky nižší porodnosti či emigraci, ale i kostely mladé příliš netáhnou. Paradoxně mešity jsou stále plné. Emigrace či získat vízum je pro křesťany jednodušší.

Je třeba si uvědomit, že ne všichni Koptové jsou křesťané.

0 0
možnosti
PU

Pulp Fiction

9. 11. 2011 9:43
Naučte se aspoň psát spravně "ť". Takto se "tˇ" nepíše...

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,92
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz