Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Děkuji za Váš denní eintopf. Možná by bylo jednodušší napsat odkazy, ať si ty "rozinky" přečteme sami a Vy budete mít čas si provětrat hlavu někde v přírodě.

A co se týče oněch nevládních, ale také zahraničních, to jste zapomněla napsat, organizací, tak bych je vymetl také. Tyto organizace, pokud nejsou financované z domácích dobrovolných prostředků, nejsou ničím jiným než vlivové buňky různých zahraničních politických loby. Financování od určitých lidí to jen dokazuje. Stále stejná písnička se stejnými interprety, skladateli a impresárii.

2 2
možnosti
TJ

Koukám že jste byl v Rusku, tak můžete autorce radit jak naložit s volným časem;-D!. A co že se stalo s panem Olšerem, že dva dny již nevydal denní eintopf8-o? Není to tak dávno, co nás přesvědčoval, že satelitní snímky NATO ohledně ruských vojsk u hranic s Ruskem jsou podvrh. Zřejmě si příspěvek pana Olšera pan Putin nepřečetl a nechal se NATO zblbnout, že odvolává opakovaně od hranic s Ukrajinou vojska, která tam dle u nás nejlépe informovaného pana Olšera nejsou;-). Jeden odkaz tedy "rozinka" pro Vás na přečtení:-): http://echo24.cz/a/wfATL/tato-valka-neni-obcanska

5 1
možnosti
JC

Mohl bych Vás, opakovaně, poprosit o uvedení zdrojů informací, které uvádíte v článku?

Děkuji zdvořile.

0 2
možnosti
JF

A k čemu by to zrovna vám bylo?

1 0
možnosti
PA

Nedělám si iluze o tom, jaký typ člověka může vládnout zemi jako je RF. To co popisujete se však zdaleka neděje jen v RF. Taková jednání jsou obvyklá všude, kde mocní disponují utajovanou mocí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1106
  • Celková karma 12,86
  • Průměrná čtenost 1381x
Mám doktorát z mezinárodního práva a zahraničněpolitické vztahy jsou mojí vášní. Motto pro můj blog : "Take away that pudding, it has no theme." Winston Churchill

email : kostlannova@email.cz