Absence justice v Putinově Rusku

Merkelovou s Obamou Kreml již rozeštval odposlechy, tedˇ je nutné rozeštvat Obamu s Erdoganem, jenž objíždí Latinskou Ameriku, a na posvátné půdě katolické církve nabízí stavbu mešit za TR peníze, mešitu zdarma nabídl Havaně.

Erdogan 12.2.015 Obamovi vyčítavě připomenul, že se ani slůvkem nevyjádřil k zavraždění tří arabských studentů v Severní Karolíně ( k brutálnímu postupu Pekingu vůči muslimským Ujgurům se nikdy nevyjádřil ani Erdogan ) …

23letý Syřan, jeho 21letá manželka ( kterou rodiče z Jordánska odvezli jako šestiměsíční ) a její 19letá sestra ( narozená v US) byly zavražděny v univerzitním  městečku Chapel Hill 46letým nezaměstnaným Američanem, ateistickým radikálem, známým ze sociálních sítí svoji agresivitou,  „ protože nosily hidžáb „ , třebaže často vyjadřovaly vděčnost, že mohly vyrůstat v US …

Tento fanatik byl ze strany FBI veřejnosti předložen jako osamělý pachatel, policie u něho našla 13 ilegálně držených zbraní.

4.2.015, 6 dní před jejich zavražděnim, Obama v Bílém domě přijal představitele muslimské komunity v US, a 20.2.015 muslimy vyzval, aby pomohli s nápravou překrouceného výkladu islámu.

Putinova zákonodárná „tvorba“

Od roku 012 Putin opět začal spolupracovat s Izraelem, proto v 3/013 podepsal zákon proti popíračům holokaustu ( 5 let vězení) z pohnutek nikoliv etických, ale praktických ( civilisty židovského původu, které za 2.sv.v. povraždila NKVD, Putin tímto zákonem smetl na hromádku holokaustu) …

5.5.014 Putin podepsal zákon proti popíračům SU vítězství v boji nad fašismem ( když může být ruská armáda nástupkyní RA, může být nástupkyní RA mj. i ukrajinská a běloruská, takže lze i tvrdit, že fašisty porazila Ukrajina ) .

Proti ruským občanům, kterým by se nelíbil Putinův režim, Putin 30.6.013 podepsal zákon proti osobám LGBT (lesbians, gays, bisexuals, transexuals), jednomyslně přijatý Dumou, která všechny tyto osoby hodnotí jako osoby náchylné stát se „ zahraničními agenty „ ( tento zákon chtěl Putin přijmout již v roce 04 po svých druhých „ volbách „ , ale tehdy ještě dbal na svoji mezinárodní pověst) .

Putinův režim neváhá homosexualitu ztotožňovat s pedofilstvím, a protože navíc propaganda netradiční sexuální orientace vyvolává společenskou a náboženskou nenávist, musí být homosexuálové chráněni sami před sebou, prohlásil Kreml …

Zákon však musel být formulován velmi vágně, aby pod něj mohl spadnout kterýkoliv ruský občan, jenž by se proti režimu postavil, což se podařilo.

Kreml raději platí vysoké pokuty u Mezinárodního soudu pro lidská práva ve Štrasburku  ( RF tímto zákonem porušuje  nejen článek 29 ruské ústavy, ale i články 8,10, 11,13,14 Evropské úmluvy o ochraně lidských práv), jako např. v kauze Alexejev versus Rusko, než aby tento protiústavní zákon odvolal.

Z hlediska jeho „širšího“  použití je zásadní jeho nedefinování skutkové podstaty nezákonného chování, obsaženého v článku 6.21 tohoto zákona, který trestá propagandu netradičních sexuálních vztahů mezi nezletilými, aniž by právně definoval slovo propaganda či netradiční sexuální vztahy.

Tento Putinův zákon je v rozporu s ruským trestním zákoníkem, který neumožňuje kriminalizovat nekriminální chování ( novinářem, jenž toto kriminalizování má za úkol, je Putinův šéfnovinář Dmitrij Kiseljov, který svými nenávistnými výroky na adresu homosexuálů získal světovou prosluslost, taktéž svými útoky proti ruským demokratům) …

Další kremelskou taktikou boje proti kritikům režimu je, vedle vyrábění pseudokriminálních kauz, jejich natáčení na video poté, co je dostala do svých tenat „modelka“ placená FSB.

List The Moscow Times ze 23.4.010 informoval o  „videu se sexuálními hrátkami FSB agentky a populárního spisovatele a satirika Viktora Šenderoviče  ( Putin má s těmito videopraktikami bohaté zkušenosti, krátce po svém nastoupení do čela FSB podobným videem znemožnil gen. prokurátora Skuratova, jenž vyšetřoval zpronevěru státních peněz Kremlem, a proti Jelcinově klanu spolupracoval se CH justicí ) …

Viktor Šenderovič v 3/010 podepsal jako jeden z prvních online petici za odchod Putina z vládních funkcí – vzápětí se ve všech ruských médiích objevilo video, které jej jako ženatého kompromitovalo s placenou FSB modelkou, a nejen jeho, ale i šéfa opoziční strany Jiné Rusko Eduarda Limonova + Alexandra Potkina, šéfa  nacionalistického Hnutí proti ilegální imigraci, kteří všichni podepsali online petici za odstoupení Putina.

Stejná Putinova Katja, která k hrátkám nabízela i kokain, zkompromitovala i šéfa ruské edice Newsweeku Michaila Fishmana.

Opoziční předák Ilja Jašin, šéf hnutí Solidarita, obvinil z natočení videjí Putinovo agresívní mládežnické hnutí Naši, které již pár týdnů předtím dalo do oběhu video, jak Jašin, Fishman a liberální politický analytik Dmitrij Oreškin uplácejí dopravní policisty.

Viktor Šenderovič byl autorem a scénáristou oblíbeného pořadu „ Kukly/Loutky/u nás svého času Gumáci, které na aktuální téma parodovaly ruské vládní představitele, a které  po osmi letech vysílání v soukromé TV NTV ( kterou Putinovi po vyhnání jejího majitele pod hrozbami FSB koupil Gazprom ) byly zrušeny podplukovníkem KGB v roce 02, jenž jako diktátor nechtěl být parodován.

Zatímco v roce 96 v prezidentských volbách NTV a ORT (ve vlastnictví BB), kdy komunista Genadij Zjuganov nebyl bez šancí, Gusinskij a BB podpořili Jelcina, v 12/99 se NTV nepostavila na stranu Kremlu, který prosazoval Putina, nepodpořila Putinovu stranu Sjednocené Rusko, ani v prezidentských volbách v 3/00 Putina, ale politickou stranu Jabloko, a stranu Vlast Jevgenije Primakova a moskevského starosty Jurije Lužkova - Primakova považovali za jediného politika, který mohl Putina ohrozit.

Každý víkend spolu ve svých talk-shows měřili síly Jevgenij Kiselljov na NTV, a Sergej Dorenko na ORT ( dnešní První kanál).

Dorenko sloužil v Angole a v Mosambiku jako tlumočník KGB, stejně jako Igor Sečin ( do Angoly a Mosambiku rovněž spadá počátek kariéry obchodu se zbraněmi ze skladů SU Viktora Vuta, který je s klany KGB a GRU prodával od FARC po Taliban) …

Dorenko byl po Putinově puči jmenován zástupcem gen. ředitele ORT, ale ne na dlouho - v 8/00 ve svém talkshow zkritizoval Putina nejen za vedení záchranných prací v neprospěch námořníků z ponorky Kursk, ale i pro snahu Kremlu „znárodnit“ 49% podíl BB v ORT, takže jeho pořad byl vzápětí Kremlem, alias jeho šéfem Konstantinem Ernstem, zrušen ( Konstantin Ernst se stal šéfem Putinova Prvního kanálu, v 1/00 z NTV zběhl spoluzakladatel NTV Oleg Dobrodějev, jenž se stal šéfem Putinovy státní TV RTR/Rossija ) …

Od té doby byl Dorenko častým hostem Rádia Echo Moskvy, stejně jako Kiseljov, se kterým se spřátelil.

V roce 03 Dorenko vstoupil do KS, a stal se jedním z hlavních kritiků dua Putin/Sečin ( v 5/07 Sergej Dorenko poskytl AP a The Wall Street Journal videozáznam rozhovoru, který natočil v 4/98 s Alexandrem Litviněnkem a jeho FSB kolegy, ve kterém tito dosvědčili, že jim jejich šéfové  nařídili unášet a zabíjet prominentní ruské nepohodlné politiky a obchodníky )  …

V 2/012 se Putin na adresu Rádia Echo Moskvy velmi vulgárně vyjádřil, byla vyměněna správní rada, Alexej Venediktov z ní na protest odešel sám.
Venediktov, jeho šéfredaktor a spolumajitel (12% akcií), bývalý prof. historie, totiž odmítl Putinovu nabídku stát se jeho „nejoblíbenějším „ novinářem …

Oleg Panfilov, šéf Ústředí novinářů, prohlásil, že Putin mnohé kreativní a investigativní novináře úspěšně za velké peníze zmutoval v agenty public relations, pracující pro jeho image – podle Panfilova se tak Putinovi podařilo navrátit éru sovětského „seksotu“/éru sekrétnych sotrudnikov/tajných zaměstnanců. Každý pátek se šéfové významných TV kanálů scházejí povinně v Kremlu, aby pod jeho taktovkou zkoordinovali své politické pořady na příští týden …

V 2/04 Putin z NTV vyhodil významného novináře Leonida Parfionova *1960, jenž se nejprve nezdráhal pracovat pro Putinovo lepší image v novém analytickém pořadu „Namedni“ , ale jeho "příliš „ liberální tón se Putinovi nelíbil.

Parfionova vzápětí přijal Newsweek jako šéfredaktora své ruské redakce, v roce 010 Parfionov převzal od ruské TV akademie jako první cenu v 3/95 zavražděného významného novináře Vladimíra Listieva .

Když v roce 06 Kisiljov slavil padesátiny, na oslavu přijeli všichni bývalí „romantisté“ z NTV.
Parfionov éru jejich „romantismu“ 90. let popsal slovy :“ Naše novinařina v 90.letech za Kisiljova byla mesiášská – sovětskému buranovi jsme říkali, jak se má stát člověkem západního stylu „ …

Putin ruským novinářům ukázal svoji pravou tvář již v 1/00, když nechal v Čečensku tajně zatknout novináře Andreje Babitského, a po provalení kauzy prohlásil, že „ Babitský zradil Rusko, protože pracoval pro čečenského nepřítele“ ( v roce 01 se v Čečensku v podobné situaci ocitla Anna Politkovská, takže musela z Čečenska odjet) .

23.8.00 ve svém rozhovoru pro TV RTR se Putin zalykal nenávistí ke svým kritikům z řad novinářů, kteří mu v té době nemohli přijít na jméno pro „nezvládnutí“ situace kolem ponorky Kursk, kdy pro záchranu námořníků nehnul ani prstem.

Marný boj Gusinského a Berezovského o Svjaziinvest

Premiér Anatolij Čubajs, jenž byl odpovědný za rozprodej státních podníků v programu „ půjčky za akcie“ ruským insiderům, se rozhodl prodat Svjaziinvest na základě volnějších pravidel skutečně tomu, kdo dá více . O Svjaziinvest bojoval na jedné straně Gusinskij spolu s Borisem Berezovským/BB a Alfa Group, na druhé straně oligarcha Potanin a jeho obchodní partner George Soros, kteří nabídli více, takže Čubajs jim Svjaziinvest odklepl.
Gusinskij a BB se Čubajsovi poté mstili, a ve svých TV kanálech NTV a ORT (BB) jej napadali. Nakonec se jim Čubajse podařilo z vlády vystrnadit, když zaplatili pěti autorům, každému 90.000 dolarů za to, že napíší kritickou knihu o privatizacích Čubajsovy vlády.

Putinova válka proti Gusinskému

V 5/00 Putinova prokuratura nařídila razie maskovaných komand nejen v sídle Media-Most, ale i v soukromých bytech jeho zaměstnanců , všechny je obvinila z nejrůznějších zločinů, ale žádné důkazy veřejnosti nepředložila. Samotný Gusinský byl obviněn z krácení státu na daních, když „podvodně“ za velmi nízkou cenu koupil v roce 97 petrohradskou TV společnost Ruskoje video, jehož majitele Putin v 5/00 vsadil za mříže, aby na něm vazební vyšetřovatelé vymohli přiznání proti Gusinskému, což Rádiu Svobodná Evropa sdělila jeho matka …

V 6/00 byl Gusinský zatčen, po třech dnech byl propuštěn do domácího vězení, aby se Gazpromu            „ pohodlněji “ jednalo o převzetí většinového podílu v Gusinského holdingu Media-MOST …

26.7. 00 Gusinský pod nátlakem tajnou smlouvu podepsal , jinak mu hrozili, že půjde opět do vězení ( svobodu mu zaručil článek 6, podepsaný samotným ministrem pro tisk Michailem Lesinem), a mohl tak spolu se svými třemi nejbližšími spolupracovníky „uprchnout“ za dozoru FSB ze země … ,
V zahraničí však Gusinskij prohlásil všechny tajné dohody s Gazpromem za neplatné od samého počátku, protože byly podepsané pod nátlakem, a zveřejnil je .
Gazprom, největší věřitel Media-Most ( největším akcionářem Gazpromu je ruský stát) s Gusinským začal vyjednávat znovu, zatímco novináři z NTV Putina začali kritizovat ještě více..
Gazprom Media-Most zažaloval, soudní líčení proti Media –Most se propagandisticky konalo každé 4 dny …

14.4.01 Kreml do NTV nasadil nové vedení (Kiselovského ve funkci gen. řed. nahradil bývalý US bankéř Boris Jordan*1966, odejít však musel již počátkem roku 03,od roku 07 je členem US CFR/Council on Foreign Relations) , většina novinářů z NTV odešla do kanálu TV-6 BB, jenž mezitím z Ruska rovněž prchl …
Gusinskij přišel o svůj většinový podíl ve vydavatelství Sedm dní, takže Gazprom 17.4.01 převzal listy Itogi a Segodnja, načež Newsweek odstoupil od své spolupráce s tímto vydavatelstvím.

Z Gusinského skupiny přežilo jen Rádio Echo Moskvy.

Kreml ukradení NTV stálo hodně námahy, ale výsledek nebyl valný, protože Gusinského novináři dál kritizovali Kreml z BB TV-6, kterou BB vlastnil ze 75% …
Proto 22.6.03 Kreml kanál TV-6  jednoduše ale nezákonně odřízl od vysílání ( zastavit činnost TV může jen rozsudek soudu) ...
Nově založený protiputinovský kanál TVS byl zlikvidován v 6/02 …

Mezitím starosta MOW Lužkov pokorně vstoupil do Putinovy strany, a jeho soukromá TV Centr začala Putina velebit.
Anatolij Čubajs stále vlastnil malou RenTV, která si udržela nezávislé postavení, ale nebyla politicky významná.

Noviny a časopisy Putin v roce 02 ještě ohrozit nestačil - BB stále vlastnil listy Nezavisimaja gazeta, Novaja izvěstija a Kommersant, Michal Chodorkovský /MCH koupil liberální týdeník The MOW News, a oligarcha Potanin kontroloval Prof-Media, vlastníka listů Komsomolskaja pravda a Izvěstija.
Vladimír Lisin, šéf novolipeckých hutí, začal vydávat list Gazeta, zatímco KS si podržela list Pravda a Sovětskaja Rossija.
Vlastníci listu Argumenty i fakty a listu Trud jsou záhadnější, ale Putinovi nepřekážely.

Putina nejvíce kritizovala první ruská soukromá TV stanice NTV mediálního magnáta Vladimíra Gusinského, která měla na zesměšňování Putina i vlastní satirický pořad „Kukly/Loutky“ Vladimíra a Viktora Šenderoviče .

V 2/00 oba bratry + vedení NTV členové Iniciativy pro nominaci Putina prezidentským kandidátem obvinili ze šíření Putinovy špatné pověsti ( mj. Šenderovič v jednom dílu vysílání prohlásil „ Velká škoda pro Rusko, že Putin nezůstal jen chronickým ochmelkou“ ), a podali na ně žalobu . Krátce po Putinově inauguraci Putin, na rozdíl od Jelcina, své karikatury všeho druhu zakázal .

Šenderovič za Jelcina spolupracoval s významným novinářem Jevgenijem Kiseljovem, jenž vystudoval moskevský Asijsko-africký institut, v letech 79-81 dělal v Afghánistánu tlumočníka SU armádě, a v roce 87 se vyšvihl na prominentního TV novináře . V nejdelším politickém talk show v historii ruské TV Itogi/Výsledky ze svého TV trůnu po 10 let komentoval ruskou politiku a politiky se svými hosty z řad liberálů a stoupenců reforem, moralizoval, meditoval a ironizoval, dokud jej Putinův puč nepřiměl k „ emigraci „ na Ukrajinu.

Šenderovič byl tvrdým kritikem Putinovy války v Čečně a jeho xenofobních projevů vůči severokavkazským etnikům – na protest xenofobní propagandy Šenderovič 26.12.010 zorganizovaal shromáždění Moskva dlja vsjech/pro všechny. V roce 05 svědčil u soudu proti nezákonným volebním praktikám Putinových kandidátů, kteří se dostávali na místa poslanců Dumy.

Po zničení nezávislých TV stanicí Šenderovič pracoval pro Rádio Echo Moskvy, dnes je sloupkařem liberálního týdenku The New Times. Šenderovič vydal knihu „ Lepší dvě hlavy než jedna, aneb kronika doby Duumvirátu ( Putina/Medvědva ) „ …

Šenderovič přirovnal OH v Soči, které Putinovi sloužily jen jako zástěrka pro přípravu invaze na Krym, k OH v BER v roce 36, což v RF vyvolalo vlnu pobouření proputinovských elit.

Jak se Alexandr Bortnikov stal šéfem FSB

V 5/07 23letá moldavská novinářka Natalia Morar, která v MOW žila a studovala od roku 02, a v roce 08 měla dostat ruské občanství, zveřejnila v ruském liberálním týdeníku The New Times článek o praní špinavých peněz v rakousko-ruské Raiffeisen ZentralBank s tím, že se na těchto nelegálních transakcích podílejí i přední kremelští činovníci, konkrétně jmenovala zástupce šéfa FSB Alexandra Bortnikova *1951 …

Putin, jenž po zastřelení bankéře Kozlova ( viz můj článek Jak Putin likvidoval nejen média), jenž rakousko-ruskou banku z praní špinavých peněz Kremlu rovněž obvinil, teatrálně vyzval k boji proti praní špinavých peněz, a Bortnikova za tento skandál v 5/08 povýšil na šéfa FSB …

Když v 12/07 Natalia Morar uveřejnila další článek The Black Cash of the Kremlin, byla z Ruska vyhoštěna … V článku informovala o „ obřím nelegankálním fondu Kremlu, který při parlamentních volbách umožňuje Kremlu udržovat největší parlamentní strany v jeho područí „ …

FSB Morarové, které se zastal novinář Oleg Kašin*1980 v časopise Russian Life ( brutálně polo-ubit v 11/010, dodnes na invalidním vozíku ), neumožnila vstup do Ruska ani poté, co se provdala za ruského novináře.

Absence justice v Putinově Rusku

Putinem v roce 07 stvořený Vyšetřovací výbor pro choulostivé politické kauzy, který Putin v 1/011 odtrhl i od generální prokuratury, takže podléhá jen Putinovi a je řízen jen Putinem, hraje v jeho režimu ústřední roli. V 1/011 Putin jeho šéfem jmenoval svého spolužáka z petrohradských studií „ práv „ ,Alexandra Bastrykina (Navalnyj v 7/012 na svém blogu informoval, že Bastrykin vlastní firmu a povolení k trvalému pobytu v ČR).

Bastrykina nicméně doporučil Igor Sečin, jenž si chtěl ve Výboru udržet svůj vliv, když byla v roce 06 odstraněna jeho loutka z funkce gen. prokurátora (Vladimír Ustinov) – právě  po odstranění  všemocného Ustinova, kterému byla podřízena celá ruská justice, Putin zřídil svůj vlastní Vyšetřovací výbor.

Od 31.3.09 se každý 31.3. konaly celoruské demonstrace za článek 31 ústavy zakotvující svobodu shromaždˇování, které byly policií brutálně rozehnány – až na ohlášenou demonstraci na 31.3.010, která byla organizátory zrušena z piety k obětem bombového útoku v moskevském metru, zorganizovaném krátce před demonstrací …

28.11.09 byl spáchán bombový atentát proti Něvskému expresu ( 28 mrtvých), druhá bomba, odpálená mobilem, byla údajně namířena proti Bastrykinovi, kterého jenom zranila. Bastrykin , dle Dmitrije Muratova, vyhrožoval novináři Sergeji Sokolovi s tím, že jeho vraždu bude poté osobně vyšetřovat …

Dnes je tento stalinovský všemocný a obávaný Výbor pověřen  „vyšetřováním válečných zločinů spáchaných na Ukrajině „ ( nikoliv ze strany ruských občanů), jehož hlavním úkolem bude pochytat a postavit před soud dnešní ukrajinskou vládu v čele s Porošenkem ( proces á la Miloševič ) , Arsenem Avakovem ( na něho se Výbor zaměřuje, + na šéfa SBU ) .

Putinův Výbor hodlá postavit před ruský válečný tribunál i všechny šéfy jednotek, které proti Putinovi bojovaly, s vůdcem Pravého sektoru v čele, ale i se  „ separatisty“, kteří s Putinem nespolupracovali na 100%.

Výbor připravuje odstrašující proces s pilotkou Savčenkovou (33), a s ukrajinským režisérem Olegem Sencovem (38), pocházejícím z Krymu, kterého Výbor obžaloval z organizování majdanu ( šéf Berkutu, poradce Putina, a Surkov, jenž dle Kyjeva střelbu do demonstrantů zařídil, budou obvinění zproštěni), a z přípravy teroristických útoků proti infrastruktuře na Krymu, který Putin protiprávně připojil k RF, protože krymský parlament nebyl ze zákona oprávněn referendum zorganizovat, a političtí představitelé Krymu neměli zákonné oprávnění podepisovat zahraniční smlouvy s cizími státy …

Putinův Výbor se ohání článkem 12 ruského trestního zákoníku, který mu umožnˇuje vést vyšetřování proti občanům cizích států, takže Výbor obžaloval i Saakašviliho ( v emigraci v US), jak potvrdil jeho mluvčí Výboru Markin 20.10.014 v ruském týdeníku Sobesednik  …

Znamená to, že stačí, aby FSB jakékoliv občany cizího státu  unesla do RF, jako mj. ukrajinskou pilotku Savčenkovou, načež je Putinův Výbor z čehokoliv obžaluje, a Putinovy soudy odsoudí k pobytu do mnohaletých sibiřských žalářů.

Markin v týdeníku celý svět ujistil, že „ brzy RF zřídí další norimberský tribunál „, který bude soudit všechny Putinovy nepřátelé z okolních států, nejen prominenty z Ukrajiny, kteří budou především obžalováni ze sestřelení Boeingu MH-17 ( ruská vláda má prý mnoho důkazů proti ukrajinské vládě, které si protiprávně nechala pro sebe ). Ukrajinská vláda bude ruským válečným tribunálem souzena i pro používání zakázaných bojových prostředků, např. fosforových bomb, prohlásil Markin.

Markinem avizovaný kremelský norimberský tribunál by měl především soudit ruské bolševiky za válečné zločiny, které spáchali nejen v Katyňském lese, ale za stovky dalších válečných zločinů á la Katyň …

Vladimír Markin , mluvčí tohoto hrozivého Vyšetřovacího výboru , o založení tohoto „ nezávislého „ Výboru uvedl, že takový výbor, nezávisející na ruské justici, chtěl založit již Petr Veliký, ale nestihl to, tak jej založil Putin, jenž, prohlásil Markin,  „ má stejný historický význam a váhu „ …¨

Putinův Vyšetřovací výbor, kterého se bojí i generální prokuratura, zaměstnává 21.000 lidí, z toho 8.000 na ruském justičním systému zcela nezávislých vyšetřovatelů, kteří si mohou dělat, co chtějí ( falšují a vyrábějí důkazy, dávají příkazy agentům FSB a ministerstva vnitra - Výbor je tudíž mocnější než FSB ) … Výbor zaměstnává jen lidi, kteří projdou detektorem lži,a které doporučil někdo z Výboru, Výbor tak sám sebe množí.

Jakmile je jeho vyšetřování uzavřeno, nemá nikdo šanci na osvobozující rozsudek, k čemuž Markin dodává, že jde jen o dobrou práci ze strany vyšetřovatelů, kteří posílají spis k soudu jen se 100% důkazy.

Výbor se po svém ustanovení chopil kauzy Chodorkovského, jehož spisy odňal ruské justici, a kterého Putin po 10 let věznění „ omilostnil „ …

Výbor „spravoval“  kauzu Pussy Riot, kauzu Greenpeace ( 30 aktivistů proti ropné plošině Gazpromu ), spravuje kauzu Alexeje Navalného, a dnes zcela čerstvý případ krymskotatarského šéfa Achtema Chiygoze, kterého Putinův Výbor stíhá pro organizování masových demonstrací na Krymu z roku 014 proti ruskému záboru Krymu.

Pravomoc Výboru bude ještě rozšířena, protože ruská protidrogová centrála obvinila Ukrajinu, že zásobuje ruskou mládež nebezpečnou „ syntetickou marihuanou „ ( modelku FSB Katju, která svým obětem nabízí FSB kokain Výbor stíhat nebude )  - zbývá jen čekat, z čeho Putinův Výbor pro vyšetřování obžaluje knížete Karla Schwarzenberga či Kalouska, důkazů již se vší pravděpodobností nashromáždil dost …

Pro občany s proruskou orientací viz info na : nwoo.org, ac24.cz, analytik Kotrba pozitivni svet.cz., a mnohé jiné.

Pisnička Putin Putin nejlepší prezident¨http://www.youtube.com/watch?v=ZfP9_ZAofrY#t=41

 

 

 

 

 

 

Autor: Andrea Kostlánová | sobota 21.2.2015 14:00 | karma článku: 20,49 | přečteno: 935x