Politické bla, bla, bla...

 Nedávno mi k mému článku v diskusi někdo napsal, že je to blábol. A já s ním naprosto souhlasím! Jak taky jinak můžu hodnotit bláboly našich politiků? Na rozdíl od nich, moje bláboly rozhodně nenapáchají takové škody, jako ty jejich. Argumenty o neznalosti hloubky problému mě více, či méně jsou šumák. Já se vyjadřuji pouze k tomu, co vyplývá z uvedených mouder a týká se nějakým způsobem i mě.

 Jak mám komentovat kauzy Drobil, Vondra, Prádelny, Doktoři, Policajti, Reformy, Zvýšení DPH bez "hloubky znalosti problému"? Pro mě z toho vyplývá prostě jenom to, že na jedné straně stát doslova prošustruje miliardy a na druhé straně to pak chce zalepovat zvýšenou DPH! To je to, co se dotýká nejenom mě. A když jednou kdokoliv z politiků tvrdí, že "něco" je tak! Poté, že je to v podstatě naopak a nakonec, že se na to musí zřídit vyšetřovací komise, tak to už se v tom nevyzná ani Kalousek!

 Ale co, sranda přeci musí být! Jak jinak si mám vykládat předvolební bláboly vládních stran o NEzvyšování daní? A kydy o tom, že se nemám spoléhat na stát, ale na sebe, jsou taky fajn. Já od státu nic v podobě nějákých dávek nechci, ale on ode mě ANO! A to tak, že čím dál víc a to už mi prostě dost vadí. Ono opravdu nejde o těch "pár stovek", ale když si třeba mladá rodina bude chtít koupit byt, tak už to sakra rozdíl je! A tohle by měla být pravicová politika? Jak říkali tuhle po výplatě páni poslanci po zjištění, jak je hezky natáhnul p.Kalousek : "Solidarita je hezká věc, ale nic se nemá přehánět!" No a po dlouhé době s nimi souhlasím.

  A aby toho nebylo málo, tak tam chce p.Fuksa (ODS) přihodit ještě daň z vody! A co se bude zdaňovat příště, kyslík?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Košťál | středa 23.2.2011 12:47 | karma článku: 20,33 | přečteno: 1849x