Pane Klausi, chce se mi blejt...

 Prý čas ukáže, po zklidnění emocí, že ta slavná amnestie vlastně byla OK. Tak to tedy pardon, mě se z takových úvah chce doslova zvracet! Neumím na to reagovat jinak, než blicíma smajlíkama. Sorry...

 Proboha! Prezident udělal totální botu, ale místo aby se omluvil obětem propuštěných "dobráků" , tak si tvrdošijně bude stát za svým. Proč mne to nepřekvapuje? Tohle je totální špička arogance v podání současné hlavy státu a můžu naplno říci, že se za takového prezidenta doslova stydím!!!

 Ono asi nestačí, že omilostněni jsou korupčníci napříč spektrem. Ono je asi málo i to , že propuštění hajzlové zmlátili nějakou stařenku ve výtahu. My asi musíme čekat až nějaký propuštěný kretén někoho doslova zabije! Pak možná p. prezident uzná, že se stal nějaký exces. Nebude ale trošku pozdě?

 Nechci dělat chytráka, ale na druhou stranu, řekněte mi jak mám pozitivně vnímat takovou ulítlou blbost, jako je ta amnestie? Nepopírám, že mezi propuštěnými jsou i lidé, kteří si celkem zaslouží druhou šanci. To jo... Jenže na kolik takových vychází v nějakém poměru ten zbytek?

 Celkově to na mne působí, jako něco, co se nemělo stát. Můžu stokrát uznat, že amnestie prostě je prezidentovo právo. Nicméně, forma jakou zvolil p.Klaus je nejenže ubohá, ale doslova nasrávací směrem k veřejnosti. Za tím si fakt stojím...

 P.S.: Co vlastně chtěl p.Klaus vyčítat Havlovi? Fakt nevím...

Není to dlouhé, ale prostě mě sakra vytočil ten Klausův přístup. On nejenže neuzná chybu, on naopak bude tvrdit, že blbí jsme všichni my okolo...Fakt je dost fajn, že končí.

Přeji pěkný den.

Autor: Roman Košťál | neděle 6.1.2013 20:17 | karma článku: 32,66 | přečteno: 1567x