Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Po Novém roce jen krátce, RokoR^

0 0
možnosti
Foto

zase se mazalo...tady si jeden fakt nepokecá:-/

0 0
možnosti
Foto

Mně se chce blejt z vás. Píšete ptákoviny aniž by jste si amnestii přečetl.  Tvrdíte, že byli omilostněni korupčníci napříč spektrem. Odkdy korupčnicí odchází od soudu s trestem jednoho roku. Tvrdíte, že byli propuštěni hajzlové, kteří zmlátili nějakou stařenku ve výtahu. Stejně tak odkdy je  za násilné tresty  jeden rok. Pokud jsou takové tresty, tak za to nemůže amnestii, ale ten, kdo takové tresty ukládá. Oni totiž byly amnestovány trestné činy za který byl trest do jednoho roku. Množství lidí, kteří byli za trest jednoho roku ve vězení o něčem svědčí. Nemyslíte?

7 6
možnosti
Foto

Pane, máte fakt dojem, že tu amnestii udělil někdo na Venuši? Pakliže ne, tak jste totálně mimo mísu. A to asi jste... sorry.:-) Chcete zpochybňovat něco, co se prostě stalo. Jak to chcete hájit? Slovy p.Klause, že když si to tak nějak přebereme, bude líp? Jděte minimálně do hajzlu...A to jsem ještě fakt dost slušný.

4 5
možnosti

Pane autore, jinými slovy jste napsal zhruba to samé co já o pár minut později než Vy. Díky a jednoznačně souhlas. R^

3 4
možnosti
Foto

Díky. Ono to někdy tak holt vyjde...:-)R^

2 2
možnosti
MK

M26i29l69a73n 58K20e84s56l

6. 1. 2013 21:08

Tak nevím,je lepší blejt nebo volit komunisty?Najednou je toho nějak moc,snad až příliš.Klaus,Nečas,Blažek s amnestií totálně vyhořeli.Kalousek lže v přímém přenosu,že vláda za nic nemůže.Hradní Klausův poskok v televizi vyhrožuje,že nalíská poslanci,který není nadšený z prezidenta.Co nám tedy zbývá?Tak se vyblejeme,poondíme dokud máme ještě z čeho a v příštích volbách se budeme divit.

0 5
možnosti
Foto

Tak určitě divit se můžeme... Ale volit komanče je snad kapku out. To by asi nebylo to pravé ořechové... To není cesta někam, to je cesta nikam. Nemyslím to zle, ale to je prostě realita. Spoustu let jsme tady ty dobrodruhy měli a výsledek 0.

1 3
možnosti

M26í47l44a 18Š83u94l45a

6. 1. 2013 21:05

.. popsal jste nejen svou náladu a své hodnocení, tak to asi cítí naprostá většina občanů .. k tomu nemám sebemenší námitky, spíš bych jen opisoval vás .. 

.. je tady ale skupina amnestovaných, kteří o tu amnestii ani nestáli, nemají kam jít, nevědí z čeho budou žít .. teď chodí jak bludní holanďané a hledají jak se vrátit zpátky do té sociální jistoty vězení .. myslím, že to jsou také oběti té amnestie .. já je nelituji, jsou to zločinci a nejspíš jiní nebudou, jen zase ublíží dalším  obětem jejich trestné činnosti ...

.. karma pro Vás R^

4 2
možnosti
Foto

OK. Tohle bych tesal do kamene.R^ :-)

2 2
možnosti
AK

A vy jste snad čekal, že Klaus by snad někdy uznal svou chybu?

Z toho už jsem dávno vyrostl a něco podobného od něj už nečekám.

4 2
možnosti
Foto

No, já od něj nic zásadního nečekal. Ale s tou aminou mě celkem dostal. Aspoň tedy co se týká toho rozsahu. Hlavně spíš obsahu, tedy toho koho ve finále omilostnil...

1 3
možnosti
FK

"Pane Klausi, chce se mi blejt" Tak se poblejte. Zvládnete zřejmě jenom to.

6 8
možnosti
Foto

Možná byste koukal, co všechno zvládnu. Minimálně s primitivy vašeho typu dost...;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik