Obětavost našich politiků!

 Když vidím, jak se námi volení zástupci hrabou v té žumpě plné korupce a skandálů, jak obětavě pracují, aby nevyplavaly další a další kauzy, tak bych byl pro zvýšení jejich platů. Vždyť oni to dělají téměř nezištně! Pravda, nějaká ta kačka se občas ztratí, ale to se přeci v nějáké té "prádelně" vypere. Taky je třeba ocenit, kam až nás všechny, za těch více než 20let dovedli.

 Upřímný dík patří všem těm, kteří se každý den rvali o to, aby se jejich voliči měli co možná nejlépe. Abychom co nejrychleji dohnali vyspělou evropu. Pamatujete na ty kecy?

 No, realita je taková, že ten dlouhej mejdan skončil a vrchní donesl účet. A kdo to teď bude všechno platit? Něco mi říká, že politici to asi nebudou.

 Jednou mi kdosi v diskusi napsal, že by mi asi nejvíc vyhovovalo, kdyby se předseda vlády stavil v hospodě probrat vládní návrhy. Upřímně řečeno, možná by mu názory běžných lidí daly víc, než návrhy lobbístů a "věčného Kalouska!" Možná je problém právě v tom, že si naši politici hrají pouze na vlastním písečku a trénují jenom "malou domů". Teda, vlastně "velkou!"

 Jen doufám, že to naši obětavci všechno ustojí a nebudou muset po vzoru lékařů hrozit akcemi typu "Děkujeme, odcházíme!"  Taky by se mohlo stát, že by jim bylo odpovězeno "Až na věky!"

 Dvakrát jsme tu za těch 20let měli úřednickou vládu a skutečně jsem si nevšiml, že by něco fungovalo hůře. Spíše naopak! Nikdo se s nikým nehádal a rozhodně mi ta politická řevnivost nechyběla. V mých očích byl nejvíce kultivovaný premiér rozhodně p. Fischer. Dnes je to ale spíše tak, že slovo politik v podstatě znamená nadávku.

P.S.: Vzpomínáte na listopadové heslo "Pravda a láska zvítězí?" Tak, teďka si nejsem jistý, jestli to tak skutečně dopadlo. Ale byl bych rád, aby to byla aspoň "plichta!"

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Roman Košťál | pátek 28.1.2011 9:11 | karma článku: 21,81 | přečteno: 1119x