My si tu imunitu teda možná snížíme, ale...

 Docela prča sledovat, jak si páni poslanci a senátoři neustále navrhují snížit imunitu a nějak se pořád nedaří. Všichni jsou pro a při hlasování to tak nějak prostě nevyjde...  Teda, to je pech!

 Dnes jsem se docela zasmál tomu, jak nyní poslanci řeší, co vymyslet s těmi odposlechy. A že by prý měli být coby "neobyčejní lidé" odposlucháváni tak nějak jinak. Prý určit nějakou mez a určit taky, kdo to může povolit. A že tak najednou?

 Sice jsem dneska ráno neposnídal vtipnou kaši a nemám ani titul z Plzně (neměl jsem totiž o víkendu čas, abych ho získal), ale proč mám takový dojem, že přeci logicky, když nedělám nic nekalého, tak ať si mě klidně odposlouchává třeba FBI a může mi to být absolutně šumák! Nebo ne?

 Policie konečně začala dělat to, co měla dělat už dávno a to je najednou šrumec. Dokonce jsou ve vzácně vzájemné shodě i Tejc a Benda! Tak konečně ti kluci poslanecký našli styčný bod...

 Zamáčknu slzu dojetí nad souzněním poslaneckých duší a musím se fakt jenom smát. Inu, to je takové to chlapácké: "Padni komu padni!" Konečně se tady začne bojovat proti korupci společně bez ohledu na politickou příslušnost. A začne se třeba tím, že se prostě ty odposlechy zakáží v případě politiků používat. A budete vidět, jak ta korupce klesne! Tedy, ta prokázaná...

 

 Přeji hezký den.

Autor: Roman Košťál | úterý 19.6.2012 9:45 | karma článku: 25,31 | přečteno: 1098x