Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

Halfunx

19. 6. 2012 10:24
Jako postřeh je to jistě správný,

ale určitě názor "kdo nemá co skrývat může ukázat všechno" je mimo. Přece nemyslíte vážně, že by mohl kdokoliv (třeba i policie), s odvoláním na toto heslo odposlouchávat, prohledávat vaše osobní věci, byt a třeba vás svlíknout do naha. To všechno včetně příbuzných a přátel, protože ani oni přece nemají co skrývat.

Tomu se říká policejní stát.

Když už toto máme strpět tak za podmínek zaručujících základní práva a svobody PRO VŠECHNY STEJNĚ. Nikdo nemá být nadřazen či ponížen.

0 0
možnosti
RK

RoKo 1

19. 6. 2012 10:39
Re: Jako postřeh je to jistě správný,

No, já si myslím, že aby mě někdo svlíkal, tak by k tomu potřeboval nějaký podnět. A když na mě nic nemá tak proč by mě svlékal nebo prohledával? A na druhou stranu, když omezím nějakou pravomoc, tak jak chcete něco nekalého zjistit? Určitě by nebylo správné šmírovat jen tak, ale v případě něčeho nekalého, opodstatněného jsem pro. Jak říkám, když mám čisté svědomí, tak je mi to šumák.

1 0
možnosti
DK

dakram1

19. 6. 2012 9:50
Naopak...

Já nechápu, proč by měli mít vůbec měli mít nějakou imunitu...trestný čin je jednou trestný čin...takže od krádeže v samoobsluze po lotroviny velkého kalibru přece musejí být potrestáni...a odposlechy? No to mne podrž..každé dítě ví, že nás Velký bratr hlídá...kdysi se říkalo: co je šeptem, to je čertem...a přece se ti kabrňáci nebojí obyčejného mobilu (pokud mají čisté svědomí)...!!!!!!

1 0
možnosti
RK

RoKo 1

19. 6. 2012 9:59
Re: Naopak...

Tak to už jsme dva, co tu imunitu nechápou, ale když oni to vidí trošinku jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 316
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2392x
Žárovku jsem nevynalezl ani nezakázal, ale chtěl bych, aby mezi námi bylo jasno.

Seznam rubrik