Kalouskův tvrdý postup aneb výpary z poslanecké kantýny

 Venku bylo hnusně, pustil jsem si OVM. Seděl tam pan Kalousek a tvářil se moudře. Chvilku jsem ho poslouchal a bylo mi ještě hůře, než kdybych šel se psem ven. U nás se těmhle žvanilům říká... Však víte.

 Když jsem poslouchal pana Kalouska a jeho perly, bylo mi jasné, že v poslaneckém bufetu musela být slušná tržba i bez DPH. Tolik hovadin, co vyprodukoval tenhle pán během chvilky, to je něco. Viděno jeho pohledem, tak je přeci úplně šumák kolik máme nezaměstnaných, on by klidně svou moudrou politikou přidal další. Je k neuvěření, že tohle stále žije na úkor daňových poplatníků.

 Pan Kalousek chce být tvrdý a nekompromisní? OK, tak ať si vytáhne Kalašnikova a jede na Krym. Určitě tam budou všichni aplaudovat jeho kecům. Kalousek se tady zatím předvedl jenom jako bojovník s důchodci a fackovač kluků. V důsledku jeho lidové politiky tady dneska máme přes 600 000 nezaměstnaných! Je mu to fuk a klidně by vyrobil další.

 Možná by bylo na čase vzít cisternu a zablokovat s ní vchod do poslaneckého bufetu. Pan Kalousek sice tvrdil, že se z té opice dokáže vyspat, ale já se ptám, kdy? České firmy v potu tváře nějak expandovaly do Ruska a neměly to lehké, teď by asi měly odejít a potrestat tak Rusko? No, jo... Bufet měl otevřeno a dlouho.

 Pan Kalousek vykřikoval cosi o ztracené důstojnosti v souvislosti s uzavřením poslaneckých bufáčů v době schůzí sněmovny. No, dneska si u mne tu důstojnost teda fakt získal... Více, než myslíte a hlavně, ví kam jde. Snad se už nebude vracet.

 Pěkný den.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Košťál | neděle 16.3.2014 16:43 | karma článku: 41,14 | přečteno: 2730x