Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Hezký večer.

Sakra nestrašte mne pořád tím Ruskem. Za půl roku tam máme jet na Sajano-Sušenskou přehradní nádrž v Krasnojarskym kraji dělat generálku hydraulického zařízení. Pojedeme tam, smlouvy jsou podepsané...ale....nechtěl bych být nařčen z vlastizrady. Musím se zeptat pana Kalouska. Třeba dostaneme výjimku. Je to kšeft za 3milióny  eur.A ty prémie co dostaneme po úspěšné práci.A ty diety. Tak nevím...mám za prémie a diety prodat vlast?;-)

5 0
možnosti
Foto

Vy nekritizujete Kalouska, vy ho jenom nemáte rád

2 0
možnosti
TK

Také ho nemám rád. Ale narozdíl od Romana Košťála, jsem měl tu výhodu, že jsem televizi jenom poslouchal, a tomu pohledu na moudrou tvář páně Kalouska jsem, naštěstí, byl uštřen.

Neže by mě nešel obraz, ale zrovna jsem dovářel segedin. A koukejte při vaření segedinu na Kalouska, mohlo by to dopadnout blbě. byl by z toho eintopf, či boršč.

Pozor, ale, mě zaujalo, že řekl, a asi to myslel vážně (no u Kaldy nikdo neví), v tom jsem jako opoziční politik s vládou ve shodě.

Tak teda dámy a pánové, tak silná slova tada za posledních 23 a kousek let nepadla ani omylem. Nebo já jsem je tedy neslyšel.:-)

3 0
možnosti
MS

Romane a víte, že Kalousek je Schwarzenbergův kamarád? To je ten, co za Vás proti Rusům bojoval na Majdanu. A ti dva zadlužili tuto republiku nejméně o 340 mld. pro EU. To je ta, co nemá ráda Rusy, jako Vy. A ještě rozházeli dost slušné peníze do likvidace ekologických škod, i když jim to úplně naplno nevyšlo. A Kalousek má vždy připravené investiční portfolio, stejně jako Karel. Ať vládne, kdo vládne, ti dva se neztratí. Jsou hlodavci a brouci, co vydrží všechno. Tihle dva mají podobné schopnosti. Ještě s nima chcete kamarádit?

5 1
možnosti

J49a87n 94Š65u94s63t59e21k

16. 3. 2014 18:50

Krátké, výstižné, skvělé! 

Karma. R^

7 2
možnosti
HM

Košťál , je fanatik ..na Kalouska si zasedl .. aniž by mu  sahal po kotníky..;-D Rv

6 11
možnosti
Foto

Copak? Na Novinkách se už nedaří?

6 1
možnosti
Foto

Když nevíte co "vyblít" tak použijete téma Kalousek nakydáte na něj jakékoliv kraviny a jste spokojen.;-€

7 9
možnosti
Foto

Pěkný den. Ty blitky prosím vyrobil pan exministr. Děkuji za váš názor a doufám, že jste také spokojen.

6 4
možnosti
LS

L32i23b86o76r 11S22y53n38e16k

16. 3. 2014 17:58

Karma.R^ Jenom keci v kleci a další "Hovory z kantýny". Je tvrdý a nekompromisní, protože není u vesla. Nebýt family Nečasů a jejich story, asi by na financích seděl dodnes a mluvil by stoprocentně jinak. To si jsem jistý.

7 3
možnosti
EJ

Sebevědomý kradousek zapomněl na jednu věc. Rusové otočí jedním kohoutkem a jsme v háji. To bude jejich rychlá odpověď na naši vzpouru.Rv

10 3
možnosti
MN

ja to vidim trochu jinak ... predstava pana Kalouska je takova, ze Zaoralek spolecne se Sobotkou ponesou tu vlajku pomsty rusku pekne do EU aby byli prvni, pan Kalousek bude skromne vzadu za nimi a jeste schovany za knizete Karla, opustime trhy v Rusku, vyrobime dalsich sto tisic nezamestnanych a v prubehu toho, britsti podnikatele se na nejake sankce vykaslou stejne jako ti z Nemecka, Francie a jini no a ta prazdna mistecka po ceskych podnicich si pekne obsadi ... Kalousek bude v pohode,, protoze toho nejaka ta vytka nerozhazi i tak ho nemelo rado aspon sedmdesat procent obyvatel a protoze to vlada tim padem pohnoji, tak ma Mirek realnou sanci na to, stanout po pristich volbach zase v cele financi, protoze lidi ty blbce kteri tady zvysili nezamestanost a podnikatele kteri prisli o osefty uz takovou stranu volit proste nebudou!

4 0
možnosti